Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnsallah canim ovulasyon testi kullanmanizi tavsiye ederim insallah guzel haberlerinizi alırız.

Hayirli olsunnn canimmmm :) Rabbim kucagina almayida nasip etsinn ... Keisnliklee ben de 2 yildir bebek istiyordumm , gitmedgim dr kalmamisti esimde sorun vardi hatta bi dr %2 sans vermisti , son gittigimde tüp bebek demistii ... Arkadasim ovulasyon testi verdi banada dene dedi , dedim bi denimm nolcakk , dr randevum yumurtlama günüme denk geliyordu dedim ertelim randevuyu hic olmazsa testler bosa gitmesin sonra dr a gittim , dediki tüp bebek esimdi sperm azligi ve hareketsizligi vardi , meger o sira ben hamileeymisimm 1 haftalikk bileeee :) ertesi haftada ovulayon testle ögrendim hamileligimiii , henüz bebisimi göremedim amaa olsun kesemiz yolk sacimiz göründü :) Rabbim isteyen herkese versinn ... Seninkide hayirlinolsunnnnn

canım bata daha cok var hazıran 8 9 gıbı olmam lazım normalde ama benım duzensız bugunkı testımde bu baksana yoksa yenimi yumurtluyorumEki Görüntüle 1541680

Heee tamam ozaman canimm :)

Bu simdi 19. gün testin dimi ? Eger öyleyse yumurtlaman yeni yeni basliyo gibi görünüyo testi tekrarla zaten önemli olan en koyu cizgiyi buldugun gün yada sonraki gün ... Stres yapma kendine gelisi güzel yp testlerini strestende etkileniyo yumurtlamalar o yüzden de sasiyo

Canim seninde hayirli olsun Rabbim kucağında da görmek nasil etsin insallahhh senin su anlattıklarını bir arkadaşım da yaşadı 3 yildir onunda olmuyordu benim testlerim fazlaydı onada verdim dene dedim dun onun haberini aldık hamile bugünde benim aramızda 5 gun var o 9 mayısta yumurtladi ben 13 mayısta rabbime cok sukur bazen doktorların yapamadığını küçücük bir test yapıyor Rabbim onu vesile kılıyor iste bin sukur.

Aminnn canimm inslalahhhh keisnlikle aslinda hersey bi vesile gercekten , Rabbim zamanini ve gününü biliyo ama biz kullar sabirsiziz okadar simarmisizki istedigimiz hersey hemen olsun istyirozz ne yazikki ... Bak senin bebek istemenmis o arkadasinin vesileside , benimde öleymis :) 2 sene icerisinde hic aklimin ucundan gecmemisti benim ovulasyon testi ilk ay kullandim yarisi bile duruo hamile kaldimmm :) Rabbim saglikli anne baba evlat iliskisi versin ... Simdiden korku sariyo insani ilk gebeligim 25 yasindayim amaa cok korkuyorum ... Bakabilicekmiyim napicam die iyi bi anne olsbilicekmiyim die ... Rabbim ümitlerimizi bosa cikarmasinnn insallah canimmm

Evet canim aynen oyle herşeyden bir hayir var iste sen acele etme isin acele etsin der büyüklerimiz aynende oyle yani. Bende 26 yaşındayım ikinci gebeligim ilk gebeligimi iki ay once bos gebelikten kürtaj olarak yitirdim uzulmedim isyan hic etmedim aglamadim bir damla gozyasim bile olmadı hayirlisi boyleymis dedim Rabbim iki ay sonra ayni heyecanı birdaha yaşattı bin sukur isteyen herkese yasatsin insallah. Bakarsın cokta iyi bir anne olursun merak etme Allah oyle guzel bir his oyle guzel bir yetenek verecek ki sen bile kendine inanamayacaksin biz sevindik Rabbim buradaki butun arkadaşlarımızi da sevindirsin iyi haberlerini alalım insallah.

kızlar benim ayın 15 inde koyu çıkmıştı varmı o tarihlerde yakalayan ne durumdasınız bide yumurtlamadan kaç gün snra gebelik testi silik çizgi vermeye başlar

Bugün ovulasyon testim azicik daha koyu cikti, 3.5 sa idrar tuttum su alimina da cok fazla dikkat edememistim, yarin oglen ve aksam iki test yapayim en iyisi. Bi de bugün su gibi akintim oldu, sogan kurunden heralde

kızlar benim ayın 15 inde koyu çıkmıştı varmı o tarihlerde yakalayan ne durumdasınız bide yumurtlamadan kaç gün snra gebelik testi silik çizgi vermeye başlar

13 mayısta koyu çıkmıştı benimde 25 mayısta resimdeki gibi üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi bu şekilde çıkmıştı yani dun kan testiyle öğrendim hamileyim 2 mayısta regl olmuştum 29 günde bir oluyorum günüme epey vardı yani.

Eklentiler

• IMG_20150525_150436.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 168
baya belirgin çıkmış hayırlısı olsun canım senn 12.günde çkmış benim 10. günde çıkmadı pek umudumda kalmadı peki belirtin varmıydı

bide daha önce test yapmışmıydın çkmışmıydı

bide daha önce test yapmışmıydın çkmışmıydı
22 mayısta yapmıştım çıkmamıştı canim belirtim kasıklarimda bıçak saplar gibi sancılar oldu bide tam 12.gun iki damla yerleşme kanaması gordum migdem yandı cok ayrıca baska bir belirti olarak ta uyku düzenim bozuldu. Bugün yaptığım testide paylaşıyorum 15.günde de bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• IMG_20150528_115655.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 135
darısı başıma diyim o zaman inş sağ salim atlatırsın 9 ayı bende günüme kadar bekliicem dayanıcam yapmıcam iki tane kaldı sürekli gidip almaya utanıyorum bütün eczanelr tanıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…