Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

darısı başıma diyim o zaman inş sağ salim atlatırsın 9 ayı bende günüme kadar bekliicem dayanıcam yapmıcam iki tane kaldı sürekli gidip almaya utanıyorum bütün eczanelr tanıdı
Sagol canim insallah senden de guzel haberler alırız bekle evet hepimizin hormonları farklı bir günde ikiye katlanıyordu HCG dun çıkmaz bakarsın bugün çıkar sabırlı olmak lazim Allah gönlüne gore versin.

cnm benim ovu testlerimde hep seninki gibi çıkıyo neamn yapsam bugun 29.günümdeyim bat yarın ama hiçbir belirtim yok ovulasyon testlerimin sürekli 2.çizgi seninki gibi çıkması normalmi acaba hiç kaybolmuyor acaba pco olduğum içinmi sürekli çıkıyo böyle ?

soğan küründendir cnm benimde soğan kürüm adetimin 15 günü bitmişti ve 15.güne kadarda hep kasık bel ağrım adet olcakmışım gibi ağrılarım ve akıntılarım olmuştu ama şuan hiç bir belirtim yok 10 gündür falan bat 30 mayıs tabi düzenli gelirse sanmıyorum ama yine gecikebilir hiç bir belirtim yok yani ovulasyon testimde hep 2.çizgi silikten biraz koyu çıkıyo bu akşamda yaparsam paylaşırım resmini sen devam et

Canim benim ovu test takip ettiğim resmi gondereyim bak benim siliklesti yumurtlamadan sonra hamilelik belirtileriyle birlikte kizardi tekrar. Devamlı oyle çıkması benim bildiğim yumurtlama oluyor ama catlamiyor doktorum söylemişti bunu bana bu olayı yengemde yaşamıştı cok fazla yumurta oluyor yumurtalar sıkıştığı icin istenen boyuta erişip catlayamiyordu klomen kullandı sanırım tam hatırlamıyorum ilacı ama o fazla yumurtlamayi durdurdular sonra hamile kaldi eger boyle oluyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim ama sunuda söyleyim benim yengem iki sene gezdi sonunda bir prof.doktora gitti o ay hamile kaldı tüp bebek falan demişlerdi ona.

Eklentiler

• IMG_20150515_091158.webp
    32 KB · Görüntüleme: 307
büyük ihtimal bendeki sorunda bu cnm bende 19.gün doktora gitmiştim sağ tarafta polikistik görüntü var dedi bol yumurta solda 1 tane yumurtn var dedi oda gelişmiş demişti acaba o çatladımı hala duruyormu o durumdada şansım varmı bilemiyorum cnm bizde 4 yıldır baya bi doktor gezdik yengen hangi doktora gitmişti cnm bende araştırıyım ?

3 senede o aradi iki sene tedavi ilk bir sene korunmasız olmamıştı. Tek yumurta yetebilir de yetmeyebilir de canim tamamen sans iste bu Allah nasip ederse yeter etmezse yetmez ben iki hamileligimde de tek ilişkiyle hamile kaldım diğerini takip bile etmemiştir nasip olacağı vardı oldu. Yengem İstanbul da medilife da tedavi gördü kolon hospitalda cok az tedavi gördü sanırım anadolu yakasında bir hastaneye de gitmişti sonra bu turkiyeye ilk tüp bebeği getiren doktor prof.Dr.engin oral a gitti ilk ay hamile kaldı floryada ve nisantasinda muayenesi var istanbuldaysan tabi.

evet cnm istanbuldayım dediğin yerlere yakınım bi araştırayım bakalımmm teşekkürler

Canım 19. günde gelişmiş dediyse 20. gün veya daha sonra catlamistir, o arada test yapmadin dimi?

10. gün yaptm çıkmadı umudum kalmadı artk

Dert etme hemen cikmayabilir bende son adet tarihim 13 nisandi 26 Nisanda yumurtlamistim 2 gn sürdü 6 mayista ovulasyon testi yapti yaptim hafif koyu cikmisti en son 9 mayista bi ovulasyon test daha yaptim dahada bi koyu cikmiti 11 mayis adet günümdü bende erken gebelikle 10 mayis aksami ögrendim hamilleigimi :) acele etmeee bak sirasiyla testler bö

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 247
  • image.webp
    130,9 KB · Görüntüleme: 241

Be güzel rabbimin aldigindanda verdigindende sual olunmaz ... Nasibinde varsa annelik babalik tadacaksin hanbiraz erken habbiraz gec ama sonunda olur ... Biz umudumuzu yitirmisken oldu ... Rabbim öyle yüceki kulunu önce sinar sonra müjdesini verir .. Artik esimde bende dedik belkide bizim nasibimiz degil dedik , yirtinip dövünmeye gerek yok dedik ... Doktorlarada insnmadik Rabbime sigindik okadar sene bekledik olmadi hic ummadigimiz anda geldii süprizimiz :) rabbim bütün arkadaslarin da nasibini güzel etsin yavrularini versinn insallahhhhh

Umut oldun bana peki hep ovu testmi yaptın belki önceden gebelk
saol cnm umut oldun peki ovu testi yapmışsın hep hebelik testi yapmadınmı yapsakdn silikte olsa çkardı belki

Umut oldun bana peki hep ovu testmi yaptın belki önceden gebelk

saol cnm umut oldun peki ovu testi yapmışsın hep hebelik testi yapmadınmı yapsakdn silikte olsa çkardı belki

Umut tabi hersey bi umut degilmi yeterki umudunu yitirme senn ... Bende daha düne kadar bu sitede benim hikayeme benzeyen birilerini ariyordum :)
Yaptim canimmm yumurtlamadan sonra 10. gün bi ovulasyon yaptim hafif koyu cikmisti , hatta ondan sonra bi tane daha yaptim ertesi gün tam silikti zar zor göründü ... Dedim zaten olmuo yapmadim yumurtlamadan sonra 13. gece yatmadan bi yapim dedim cift cizgileri görmek hosuma gitmisti :) sok oldummm o gece hic uyumadim resimdede glrüosun ya kopkoyu cikti ... Herkes hamilelik dedi dayanamadim sabah gittim yani 14. gün hemen erken gebelik testi aldim o 2 tane olan yaptim ciktii :) biri adetimin 27. günü yumutlamadan sonraki 14. gün yani .. Digeride adet günüm 28. gün ... Sonra birde adetten 2 gn sonra bi ovulasyon daha yaptim herkes merak edionya oculasyon gösteriomu diee ondada cikti .. Simdi 7. haftamdayimm cok spkürrrr darisi sanaaa :)

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 152

Bak bu testte adetimi 2 gn gece ovulasyon testi

Kızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de biraz Dün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz Ne yapsak bilemedim ben

Kızlar sizce bu ovulasyonun gerceklescegıne dair çizgi mi yoksa daha belirgin daha mı koyu olmalı.bana kalırsa bu test yarın daha koyu cıkıcak ve 1 hazıran benım yumurtamın catlıyacagı gun ama o gunde berat kandılı ben kandılde bırlıkte olmak ıstemıyorum ayrıca böyle mübarek günlerde yapılan ilişkilerde olusan cocuklar sakat olabılıyormus ne diyorsunız siz yardımcı olursanız sevinirim ama eger derseniz bu çizginin koyulugu iyi buda yarın yumurtlayacagımın anlamına gelır ve yarın calısmalar yapabılırız bilemedim ben ya haklarımızda hayırlısı olsun artk hepımızın...

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 138
bence çzgi koyu yarın silikleşedebilir bu akşamı değil de yarın akşamı değerlendirin bence hem yumurtlama eğer 1 haziransa 31 mayısı değerlendirdiğiniz için yumurta çatlayınca döllenebilir spermler 3 güne kadar yaşayabiliyorlar çünkü

hem yumurtlamadan bi gün önce ilişki daha da iyi hazırda bekleyen spermler oluyor kesin

hem yumurtlamadan bi gün önce ilişki daha da iyi hazırda bekleyen spermler oluyor kesin
Bende öyle düşünüyorum canm demekki erken yumurtlama yasıyorum ben yarında yapınca anlıcam bu aksam yarın aksam degerlendırcem ıns hakkmZda hayırlısı kandıl gecemızıdd dua ederek gecırıız rabbım ol der inş isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…