- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.561
inşallah canım Rabbim nasip etsin isteyen herkeseBende öyle düşünüyorum canm demekki erken yumurtlama yasıyorum ben yarında yapınca anlıcam bu aksam yarın aksam degerlendırcem ıns hakkmZda hayırlısı kandıl gecemızıdd dua ederek gecırıız rabbım ol der inş isteyen herkese
bugün yumurtlama olmuş değerlendirmişsiniz de inşallah tutar hayırlısı olsunMerhaba benim ovulasyon tarihlerimi yorumlayabilirmisiniz? 18 mayis son adet tarihim yildizli gunler iliski oldu
tebrik ederim canım :) çok sevindim
canım ben bugün adet oldumCanim naptin test yaptinmi merak ettim sonucu paylasirsin bizimle insallah guzel haberlerini bekliyorummm
Tamam olsun sıkma sakin canini birdaha ki ay olacak insallah pozitif düşün tamammi olumsuz birsey getirme aklına hakkimizda hayirlisi ya bunda da var bir hayir.canım ben bugün adet oldum
öyle tabi ki :) bu ay doktora gitmeyi de düşünüyorum bakalım hayırlısıTamam olsun sıkma sakin canini birdaha ki ay olacak insallah pozitif düşün tamammi olumsuz birsey getirme aklına hakkimizda hayirlisi ya bunda da var bir hayir.
yok cnm yapmadım ve hala adet olmadım geç gelicek yine sanırım düzensiz ya bilmiyorum ne olcak bu ara uzayan akıntım oluyo arada adet olcakmış gibi ağrı giriyo adet olcak sanıyorum daha olmadım beklemedeyim bakalım cnmCanım 19. günde gelişmiş dediyse 20. gün veya daha sonra catlamistir, o arada test yapmadin dimi?
Test falan yaptin mi canım, belki de bebek vardir :)yok cnm yapmadım ve hala adet olmadım geç gelicek yine sanırım düzensiz ya bilmiyorum ne olcak bu ara uzayan akıntım oluyo arada adet olcakmış gibi ağrı giriyo adet olcak sanıyorum daha olmadım beklemedeyim bakalım cnm
Aaa Allah nasip ederse bebeklerimizin doğum tarihi aynı olacakCanim naptin test yaptinmi merak ettim sonucu paylasirsin bizimle insallah guzel haberlerini bekliyorummm
1 kez yapmistim cnm ama negatif birde 20.günden sonra ilişki olmadi moralin bozulmuştu yapmamistik ama 20.güne kadar olmuştu birde 30.gün ilişki oldu sanirim o arada olduysa bu ay kacirdik bat 30 mayis ama adet sancusi cekiyorum adetim gelmedi yine geç gelir muhtemelen cnm umudum yok pek :/Test falan yaptin mi canım, belki de bebek vardir :)
Hayirlisiyla canim..Aaa Allah nasip ederse bebeklerimizin doğum tarihi aynı olacak
İnsallah cnm guzel haberlerini alırız Allahin izniyle.öyle tabi ki :) bu ay doktora gitmeyi de düşünüyorum bakalım hayırlısı
Canım galiba hamilesin hayırlı olur inşaallah öyle gördüm benArkadaşlar nolur yorum yapın.. Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi ovUlasyondan 12. Gün bugün yarın batım gebelik olabilirmi
Ayyy inşallah canım sabah ilk idrarda tekrar yapıcam busefer olmuştur inşallahCanım galiba hamilesin hayırlı olur inşaallah öyle gördüm ben
Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz gibi geliyor bana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yarın kanda da baktir tam kesinlestirArkadaşlar nolur yorum yapın.. Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi ovUlasyondan 12. Gün bugün yarın batım gebelik olabilirmi
Çok teşekkürler canım kimseye bişey demedim henüz her ay umutlanmaktan yoruldum İnanamıyorum şuanda da bu mübarek gecede Allah her isteyene nasip etsin inşallahŞimdiden hayırlı olsun diyebiliriz gibi geliyor bana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yarın kanda da baktir tam kesinlestir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?