Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar bugün 32.günüm ve ovu testim bu şekilde cikti ne zaman yapsam bu koyulukta cikiyor sizce neden olabilir fikri olan yardimci olabilirmi ??

Eklentiler

• IMG_20150601_234957.webp
    10 KB · Görüntüleme: 175
kızlar adet döngüsünün kaçıncı günü başlıyosunuz test yapmaya? benim 30 gün sürüyor sanırım döngüm 10.gündemi başlıyım teste ne dersiniz?

Kizlar bugün 32.günüm ve ovu testim bu şekilde cikti ne zaman yapsam bu koyulukta cikiyor sizce neden olabilir fikri olan yardimci olabilirmi ??
Kaç günde bir adet görüyorsun canım? Adetlerin düzenli mi? Kaç gündür böyle çıkıyor? Sen yine de günaşırı ilişkiye gir bence

Kaç günde bir adet görüyorsun canım? Adetlerin düzenli mi? Kaç gündür böyle çıkıyor? Sen yine de günaşırı ilişkiye gir bence
Tatlim adetlerin düzensiz benim yumurtlama oldumu konuda bilmiyorum bu saatten sonra gebelik oluşumu acaba ona gore caliscaz ama bugün gebelik test yaptim negatif ama sonradan olma sansim varmi kizlar lütfen yardim

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2 senedir evliyim ve artık çocuk sahibi olmaya karar verdik tabi kısmetse. 3 hafta önce çalışmalara başladık ve yumurtlama tarihini kendimiz hesaplayip ona göre ayarladik ama dün regl oldumNormalde yarın olmasi gerekiyordu ve hiç saatini bile şaşmazdı. Bu durumda benim birkaç sorum olacak. Bu adet döneminden sonra yumurtlama tarihimde cok değişiklik olur mu ?Ovulasyon testi yapıp garantiye mi almaliyim acaba? Bir de hangi markayı öneriyorsunuz?

bu arada ovu testi ile mi hamile kaldın ovu testi ne zaman pozitifti hangi günler ilişki oldu ? bize de aktarırsan seviniriz canım
bu arada ovu testi ile mi hamile kaldın ovu testi ne zaman pozitifti hangi günler ilişki oldu ? bize de aktarırsan seviniriz canım
CaNım ben kaç aydır çift çizgiyi yakalayamıyordum bu ay 23.gün ilk kez net çiftgiyi gördüm ogün ve ertesi gün değerlendirdik üstünden 12 gün geçti ovulasyon testi pozitifti aynı gün gebelik testi hayalet çizgiydi ben burda küçücük umut aradımhep sizede umut olabilirsem ne mutlu nolur stres yapmayın gerçekten en rahat olduğum ay bu aydı:) Allah hepinize nasip etsin inşallah

Çok sevindim senin adına canım. Dediğin gibi stres kötü ama insanın elinde olmuyor bazen. Rahat olmaya çalışırız canım. Peki net çizgiden sonra ovu testine devam ettin mi? Ne zaman silikleşti? Net çizgiden 12 gün sonra mı ilk kez pozitifleşti, o arada yaptın mı başka? Bilgiler için şimdiden teşekkürler güzel anne

Kızlar merhaba fotolara bir göz atsanız şekerler. İlki adetin 9. Günü ikincisi 10. Günü üçüncüsü 11. Günü. En koyu 10. Gün sanki. 11. Gün silikleşmeye başlamış dimi? (5 dk sonrası fotoyu çekmiştim 1 saat sonrası bktığımda az daha koyulaşmıştı ama bir önceki güne göre yine de hafif silik gibi geldi bana) sanırım en koyu 10. Gün olduğundan 11. Gün çatlama olmuştur. 8. 9. Ve 11. Gün ilişki oldu inş müjdeli haberi alırım. İnş hepimiz hamiş oluruz en kısa zamanda

Eklentiler

• 20150601_202335.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 162
  • 20150602_202506.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 163
Ya kozlar bugün sabah gebelik testi yapmistim banyoda biraktim aksam eve geldiğimde baktim sanki hayalet çizgi gördüm bakmaktan şasi oldum gece gece aklima takildi nolur sizde bakin 2. Çizgi varmi noluurrr olursa mucize olacak bizim için umutlanmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20150603_013401.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 167
Canım belli belirsiz var gibi duruyor ama belli bir saatte sonraki sonucu dikkate almayın diyorlar. İstersen 2 gün sonra tekrarla testi. Ovulasyon günün ne zamandı? Bat ne zaman? Sabah kaç dk sonrası negatif diye bırakmıştın? Tabi bunlar da önemli canım. İnş gerçek pozitifliktir. Bir de istersen ovu testin varsa ondan yap orda daha net belli oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…