- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.581
Arkadaşlar nolur yorum yapın.. Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi ovUlasyondan 12. Gün bugün yarın batım gebelik olabilirmi
Arkadaşlar nolur yorum yapın.. Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi ovUlasyondan 12. Gün bugün yarın batım gebelik olabilirmi
Kaç günde bir adet görüyorsun canım? Adetlerin düzenli mi? Kaç gündür böyle çıkıyor? Sen yine de günaşırı ilişkiye gir benceKizlar bugün 32.günüm ve ovu testim bu şekilde cikti ne zaman yapsam bu koyulukta cikiyor sizce neden olabilir fikri olan yardimci olabilirmi ??
Tatlim adetlerin düzensiz benim yumurtlama oldumu konuda bilmiyorum bu saatten sonra gebelik oluşumu acaba ona gore caliscaz ama bugün gebelik test yaptim negatif ama sonradan olma sansim varmi kizlar lütfen yardimKaç günde bir adet görüyorsun canım? Adetlerin düzenli mi? Kaç gündür böyle çıkıyor? Sen yine de günaşırı ilişkiye gir bence
Evet canım 4 haftalık hamileyim çook şükür Allah tüm isteyenlere nasip etsin şaka gibi şuancnntuana naptın canım? Belli oldu mu?
hadi gözüna ydın cnmmmm rabbim kucağına lamyı nasip etsiiiinnnn. kan testimi yaptrdn kaç çıktı değernnnEvet canım 4 haftalık hamileyim çook şükür Allah tüm isteyenlere nasip etsin şaka gibi şuan
ayyyy çok sevindim canım darısı başımıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bize de dua et tatlımEvet canım 4 haftalık hamileyim çook şükür Allah tüm isteyenlere nasip etsin şaka gibi şuan
bu arada ovu testi ile mi hamile kaldın ovu testi ne zaman pozitifti hangi günler ilişki oldu ? bize de aktarırsan seviniriz canımEvet canım 4 haftalık hamileyim çook şükür Allah tüm isteyenlere nasip etsin şaka gibi şuan
bu arada ovu testi ile mi hamile kaldın ovu testi ne zaman pozitifti hangi günler ilişki oldu ? bize de aktarırsan seviniriz canım
CaNım ben kaç aydır çift çizgiyi yakalayamıyordum bu ay 23.gün ilk kez net çiftgiyi gördüm ogün ve ertesi gün değerlendirdik üstünden 12 gün geçti ovulasyon testi pozitifti aynı gün gebelik testi hayalet çizgiydi ben burda küçücük umut aradımhep sizede umut olabilirsem ne mutlu nolur stres yapmayın gerçekten en rahat olduğum ay bu aydı:) Allah hepinize nasip etsin inşallahbu arada ovu testi ile mi hamile kaldın ovu testi ne zaman pozitifti hangi günler ilişki oldu ? bize de aktarırsan seviniriz canım
yaptırdım canım 87.60 çıktı sonucum perşembe günü tekrar vericemGebelik testinde silik cizgi var. Hemen git kab testui yaptir. hamilesin bence :)
Hayirli olur insallah
Çok sevindim senin adına canım. Dediğin gibi stres kötü ama insanın elinde olmuyor bazen. Rahat olmaya çalışırız canım. Peki net çizgiden sonra ovu testine devam ettin mi? Ne zaman silikleşti? Net çizgiden 12 gün sonra mı ilk kez pozitifleşti, o arada yaptın mı başka? Bilgiler için şimdiden teşekkürler güzel anneCaNım ben kaç aydır çift çizgiyi yakalayamıyordum bu ay 23.gün ilk kez net çiftgiyi gördüm ogün ve ertesi gün değerlendirdik üstünden 12 gün geçti ovulasyon testi pozitifti aynı gün gebelik testi hayalet çizgiydi ben burda küçücük umut aradımhep sizede umut olabilirsem ne mutlu nolur stres yapmayın gerçekten en rahat olduğum ay bu aydı:) Allah hepinize nasip etsin inşallah
yaptırdım canım 87.60 çıktı sonucum perşembe günü tekrar vericem
Canım belli belirsiz var gibi duruyor ama belli bir saatte sonraki sonucu dikkate almayın diyorlar. İstersen 2 gün sonra tekrarla testi. Ovulasyon günün ne zamandı? Bat ne zaman? Sabah kaç dk sonrası negatif diye bırakmıştın? Tabi bunlar da önemli canım. İnş gerçek pozitifliktir. Bir de istersen ovu testin varsa ondan yap orda daha net belli oluyor galibaYa kozlar bugün sabah gebelik testi yapmistim banyoda biraktim aksam eve geldiğimde baktim sanki hayalet çizgi gördüm bakmaktan şasi oldum gece gece aklima takildi nolur sizde bakin 2. Çizgi varmi noluurrr olursa mucize olacak bizim için umutlanmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?