Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm sanah yapmıştım işe gitmeden 10,30 gibi yaptım ama aceleyle çıktığım için beklemedim akşam gelince baktım o şekildeydi ovulasyon günümü yakalayamadım sanırım polikistik olduğum için düzensiz adetlerim ama bat 30 mayıstı ovulasyon testlerim sürekli 2 çizgi çıkıyo ama 2.çizgi orta koyulukta cnm umudum yok ama böyle görünce heyecan yaptım nebiliyimm

canım geçen hafta benim de saatler sonra silik çizgim çıkıyodu. hem de bi kaç tane test daha yaptım yine çıktı. netice olarak pazartesi günü adet oldum. bence çok ümitlenme benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın. zaten bebek varsa silik çizgi de olsa ilk 10 dk da çıkıyomuş

evet cnm öyleymiş zaten umudum yok ama yinede merak ettim biraz araştırınca benim gibi saatler sonra silik çıkıp hamile kalanlar olmuş bende merak ettim benim durumumda olan varmı diye teşekkürler tatlım yorumun için

Ben goremedim canim. Ama belki cok silikse fotoda belli olmamistir.

adet sik.35 gün 16.günde ovul.testinde bu çıktı ilk defa yapıyorum ovu.testini almıştım ama kullanmamıştım bugün kullandım ilk ne anlama geliyor şimdi bu bugun ilişki olmasımı lazım.

Eklentiler

• IMG_2289.webp
    8 KB · Görüntüleme: 110
adet sik.35 gün 16.günde ovul.testinde bu çıktı ilk defa yapıyorum ovu.testini almıştım ama kullanmamıştım bugün kullandım ilk ne anlama geliyor şimdi bu bugun ilişki olmasımı lazım.
lh artışı olmuş yarın testi aynı saatte tekrarlayın eğer ikinci çizgi silikleşmişse yumurtlama gününüz demek bugünü ve yarını değerlendirin derim

Tatlım belki de gebelik vardır bat geçmiş bu ay yumurtladıysan ve uygun zamanda ilişki olduysa gebelik oluşmuş olabilir ovulasyon testindeki çizgi gebelikten olabilir. Ya da ikinci ihtimal daha yeni yumurtlama olacak onu da gösteriyor olabilir. Adetin düzenli mi? Kaç günde bir oluyorsun? Gününün geçtiği oluyor mu? En fazla kaç gün geçer? İstersen ovu testine ve gebelik testine devam et yada kanda baktır canım. İnş pozitif olur bebiş vardır inş. Müjdeli haberi alırsan ilk bana söyle emi merak ederim

Canım adetin hep düzenliyse ve hep 35 günde bir oluyorsan 20-21. Günde yumurtluyorsun demektir 16. Gün erken ama belli olmaz yine de. Belki bu ay erken yumurtluyor olabilirsin yada t çizgin günden güne koyulaşacak olabilir. Sen koyulaşana kadar gün aşırı ilişkiye gir iyice koyulaştığı günlerde de 2-3 gün üst üste ilişkiye gir yada gün aşırıya devam et bence. ben de ilk defa bu ay ovu testi kullanıyorum 1.de iki çizgi birbirine yakındı c tden az daha koyuydu 2.de c ile t aynı koyulukta idi 3.de c ile t yakın koyuluktaydı 4. Gün hafif silikleşme oldu. İki çizgi aynı koyulukta olunca yada t cden daha koyuysa 24-36 saat içinde çatlama oluyor ama herkesin farklı çıkıyor koyuluk durumu. Bugünü değerlendir yarın yine ovu testi yap daha koyu çıkarsa bir sonraki günü de değerlendir eğer yarın silikleşmeye başladıysa yarını da değerlendir istersen. Test kullanım klavuzunda yazar talimatına uy ovu testi gebelik testi gibi ilk idrarla yapılmıyor genelde sabah 10 gibi yada akşam 8 gibi öneriliyor imkanın varsa sabah akşam imkanın yoksa günde bir defa ama hep aynı saatlerde yap test yapmana 2-3 saat kala sıvı alımını azalt en az 4 saat idrarın birikmiş olsun. Benim öğrendiklerim bunlar. umarım seni de doğru yönlendiriyorumdur hatam varsa kızlar düzeltin lütfen siz de önerilerinizi sunun. İnş faydam olmuştur sana

Son düzenleme:
Bak benimki böyle gidiyor fotodaki gibi. Ovu testini her akşam yapmaya devam ediyorum ben en koyuyu 1inde gördüm 30 31 mayıs ve 2 haziranda ilişki oldu yarını da değerlendirmeyi düşünüyoruz. 3ündeki iki farklı markayla yaptım aynı anda

Eklentiler

• 20150603_184106.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 475
Cnm adetlerim düzensiz benim 2 gün önce gebelik testi yaptim sabah ilk dakikalar cikmadi sonra biraktim aksam baktim teste çok silik 2. Çizgi belli bellirsiz cikmis inanamadim ama sanirim geçersiz olur dimi o şekilde öyle dedi arkadaşlar kafam karisti

Canım adetin en geç kaç günde olur senin? O da önemli bence. Bu gebelik testlerini adetin kaçıncı günü yaptın bir de? Çok beklentiye girme sonra üzüntün çok olur ama umudunu da kaybetme. Allah büyük O ol der olur. İnş gebesindir tatlım

Cnm gebelik testini 33.gün yaptim adetlerim düzensiz 1 ay olur diğer ay geçer yani 45 günü geçmez umutlanmiyorum cnm zaten olursa mucize olur bilemiyorum allah büyük 4 senedir bekliyoruz ...

Kızlar yeni foto ekliyorumbir bakın lütfen (foto bir sonraki mesajda). 31 mayıs 1 2 3 haziran ovu testi yaptım bana 1 haziran en koyu gibi geldi 30 31 mayıs 2 haziran ilişki oldu bugün silikleşmeye başladı sanki. 3ündeki testler iki farklı marka aynı anda yaptım. Marka değiştircem diye aynı anda yaptım markalar arası fark var mı karşılaştırayım diye. Üstteki eski markam en sonuncu yeni marka. Birinde t daha koyu birinde c daha koyu farklı markalarda hassasiyetleri farklı sanırım. Yarın da ilişki olsun diyoruz ama bende vaginismus var ilişkiden kaçınıyorum ister istemez. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum canlar

Lütfen yorum yapın şekerler. Ovu testini ilk kez bu ay kullanıyorum

Eklentiler

• 20150603_184106.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 528
  • 20150603_184317.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 167
Cnm gebelik testini 33.gün yaptim adetlerim düzensiz 1 ay olur diğer ay geçer yani 45 günü geçmez umutlanmiyorum cnm zaten olursa mucize olur bilemiyorum allah büyük 4 senedir bekliyoruz ...
O zaman gebelik de olabilir yeni yumurtluyor da olabilirsin. Gün aşırı ilişkiye devam et. İmkanın varsa hergün ovu testi ve gebelik testi yapmaya devam et. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

adetlerim son 3 ay ya 35 yada 34 günde bir geldi düzenli yani bende 21.günde bekliyordum gelmesini 16.günde öylesine yapmıştım 2.çizgi çıktı şaşırdım yumurta akı kıvamındaki akıntıdada geldi dün akşam değerlendirdik bugünde yaptım ovulasyon testini dünkü gibi çıktı aynı
herkezin aynı koyulukta çıkmaz diyolar ben 2.çizgi ç-yok olana kadar her gün ilişki olsun diyorum bu akşamıda değerlendiricez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…