- 15 Ocak 2015
- 168
- 46
- 18
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.621
AMİN TATLIMM BAKALIM BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH ADET OLMAMO zaman gebelik de olabilir yeni yumurtluyor da olabilirsin. Gün aşırı ilişkiye devam et. İmkanın varsa hergün ovu testi ve gebelik testi yapmaya devam et. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Canim selam noldu bat gelmedi mi insallah hamissindir:)bebekozlemicekiyorum .!.:AMİN TATLIMM BAKALIM BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH ADET OLMAM
Selam tatlim bat 30 mayis ti ama düzensiz olduğu için geç de olabilir hala beklemedeyim bakalim :) sende nasil durumlar ?Canim selam noldu bat gelmedi mi insallah hamissindir:)
Amin tatlim hayirlisi ne güzel 2 çizgiyi de gormussun ben birrrturlu yakalayamdim bu ay ne zaman yapsam orta koyulukta cikiyo bat geçti hala orta koulukta cikiyo bakalim inşallah adet olmamBende 4 gundür ovu. Testi yapiyorum sonunda iki cizgide net sekilde gördüm bu aksam kizlar. Ben zaten anliyorum yumurtladigimi agri ve akinti oluyor bende. Bakalim insallah bize ve tum bekkeyenlere Allah tez zamanda bu duyguyu tattirir.
İnş canım benimAMİN TATLIMM BAKALIM BEKLEMEDEYİM İNŞALLAH ADET OLMAM
Ben dun ikinci cizgiyi koyu gordum ama malesef degerlendiremedikSelam tatlim bat 30 mayis ti ama düzensiz olduğu için geç de olabilir hala beklemedeyim bakalim :) sende nasil durumlar ?
Vallahi cnm klomen nedir neden kullanilir bilmiyorum ama 5 gun kala bu denli pozitif cikmasi zor gibi geldi bana. Ama emin olmak icin erken gebelik testi al yap. O daha net bilgi verir sana diye düşünüyorumGebelik testine yanlislikla 7 haziran yazmisim yorum yazacak birileri yok sanirim
Canım duruma bakılırsa hamilesin tebrikler. Gidip bir kanda da baktır netleşsin amaArkadaslar merhaba ben bu ay klomen ve ovulasyon testi kullandım klomenden sonra catlatma ignesine gerek olmadigini soyledi doktor sabah gebelik testi yaptim ve pozitif adetime daha bes gun var hamilemiyim yoksa kist mi olustu bilemedim ovulasyon testinde de ikinci cizgi son uc gundur gittikce koyulasti sizin dusunceleriniz neler
Canım zaten koyu çift çizgiden sonraki 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor çarşamba günkü spermler yaşıyordur öncesinde ilişki iyi olmuş bugün ve yarın da kesinlikle yap silikleşinceye kadar günaşırı ilişki öneririm bugün kesinlikle ilişki olsun tam zamanı yaniKizlar bu arada bende carsamba gunu akinti oldu yumurtlama o gum basladi buyuk ihtimal. Ertesi gun asiri kasik agrisi oldu 2 ser saat arayla test yaptim. Ilkinde iki test cizgisi esitti. 2. Sinde daha da koyulasti ama dun gece iliski olmadi. Ne zaman iliskiye girmem lazim. Carsamba gece iliski olduen son
Hangi marka bu canım? Belki markadan kaynaklıdır. Ya da herkesin farklı oluyor gibibugün ovulasyon testimi yaptığımda 2.çizgi çok silik çıktı t yi c den daha koyu hiç yakalıyamadım yumurtalarım gelişmiyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?