- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.641
Aynı belirtileri yaşıyoruz canım bıçak saplanıyo gibi oluyo ve yumutlamadan bri göğüslerim aşırı acıyokızlar benim yumurtlamam ayın 31 iydi değerlendrdik tabii. ama 2-3 gündr batma oluo arada karın bölgemde göğüslerm aşırı şiş. bukdr erken belrti olması imkansiz. psikolojik sanırım. sizde de oluyormuydu böle belirtiler hamiş arkadşlarmm
Aynen bnmde 15 i cnm yani bukdr erken belirti imkansz gbi insssss rabbim gonlumuze gore verirAynı belirtileri yaşıyoruz canım bıçak saplanıyo gibi oluyo ve yumutlamadan bri göğüslerim aşırı acıyo
Bence gebelikle alakası yok prolaktin yüksekliğinden bende 3.4 aydır böyle ptolaktinim yüksek çıktı sınırda bat 15 haz senin?
Amin canım sen ne kadardır istiyosunAynen bnmde 15 i cnm yani bukdr erken belirti imkansz gbi insssss rabbim gonlumuze gore verir
Laboquick markası 4 günlük testim böyle 16.17.18.günler ilişki oldu yuurta akı kıvamındaki akıntıyıda bitek 16.gün gördümHangi marka bu canım? Belki markadan kaynaklıdır. Ya da herkesin farklı oluyor gibi
Canım bence ilişki günlerin iyi. Belki senden veya testten kaynaklı koyu çıkmıyor olabilir. Elinde varsa birkaç gün daha ovu testi yap bir süre daha günaşırı ilişkiye devam et istersen.Laboquick markası 4 günlük testim böyle 16.17.18.günler ilişki oldu yuurta akı kıvamındaki akıntıyıda bitek 16.gün gördüm
Canim gebelik testi neden yapmiyorsnKizlar bugün 37.günüm ve hala adet olmadim adetlerim düzensiz ovulasyon testi yaptim 37.günde bu şekilde cikti sizce hamilelik olabilirmi içimde hala umut var ama uzulmekte istemiyorum ,yorumlarinizi bekliyorum canlar :)
Yaptim cnm 33.gün sabah yaptim aksam eve gelince baktim 2. Çizgi çok silikti ertesi gün yaptim hic çizgi cikmadi cCanim gebelik testi neden yapmiyorsn
Yaptim cnm 33.gün sabah yaptim aksam eve gelince baktim 2. Çizgi çok silikti ertesi gün yaptim hic çizgi cikmadi cnm başka marka test alip yapmayi düşünüyorum ama uzulmek istemiyorum yaa inşallah vardır birşeyler
Canım bu ay yumurtanın çatladığından eminsen (yine ovu testi ile takip ettiysen) ve o zamanki koyu çizgi silikleşip yada kaybolup tekrar koyulaşıyorsa bu sefer ki gebeliktendir muhtemelen. Düşük bir olasılık da 2. Kez yumurtluyor olabilirsin. Ama inş gebeliktendir diyelim. İstersen bir kanda baktır canım bizi de haberdar et. İnş müjdeli habet verirsinKizlar bugün 37.günüm ve hala adet olmadim adetlerim düzensiz ovulasyon testi yaptim 37.günde bu şekilde cikti sizce hamilelik olabilirmi içimde hala umut var ama uzulmekte istemiyorum ,yorumlarinizi bekliyorum canlar :)
Bana yorum yapan olmayacak mı? Bugün baya silik çıktı testimEki Görüntüle 1550279 Merhaba 16 mayıs sat 21 mayısta da bitti.22 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum.dün ve bugün yaptıklarımı ekledim.çarşamba akşamı sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı bugün daha da şiddetlendi doktora gittim bugünkü testi de götürdüm pozitif dedi.sonra ultrasonda baktı yumurtlama olmuş dedi yumumurta görünmüyor dedi.çarşamba perşembe ve bugün ilişkiye girdik.şansım var mı? 1 yıllık evliyim ve kasımda kimyasal gebelik geçirdim.yarını da değerlendirmeli miyiz?
canım sen yumurtlamışsın testlerin gayet belirgin inşallah o günler çalışma olmuşturBana yorum yapan olmayacak mı? Bugün baya silik çıktı testim
canım sen yumurtlamışsın testlerin gayet belirgin inşallah o günler çalışma olmuşturBana yorum yapan olmayacak mı? Bugün baya silik çıktı testim
Cnm yumurtamin catladigindan emin değilim anlayamadim zaten ovu testleriyle oyuzdrn kafam karisik cnm İnşallah tatlim inşallah bende çok istiyorum müjdeli haber vermeyi sizeCanım bu ay yumurtanın çatladığından eminsen (yine ovu testi ile takip ettiysen) ve o zamanki koyu çizgi silikleşip yada kaybolup tekrar koyulaşıyorsa bu sefer ki gebeliktendir muhtemelen. Düşük bir olasılık da 2. Kez yumurtluyor olabilirsin. Ama inş gebeliktendir diyelim. İstersen bir kanda baktır canım bizi de haberdar et. İnş müjdeli habet verirsin
Evet oldu inşallah sonuç iyi olurcanım sen yumurtlamışsın testlerin gayet belirgin inşallah o günler çalışma olmuştur
En koyu 13 yada 14 sabahı gibi ikisi de aynı duruyor tahminen 14ü akşam yada 15i çatlama olmuştur öncesi ve sonrası o tarihlerde ilişki olduysa iyi canım. Şansın bol olsun şekerimArkadaşlar merhaba,
sonuncusunu bugün yani 16.gün akşam 19.da yaptım
yorumlar mısınız lütfen?
ne zamanlar ilişki olmalıydı, olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?