Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aynı belirtileri yaşıyoruz canım bıçak saplanıyo gibi oluyo ve yumutlamadan bri göğüslerim aşırı acıyo
Bence gebelikle alakası yok prolaktin yüksekliğinden bende 3.4 aydır böyle ptolaktinim yüksek çıktı sınırda bat 15 haz senin?

Aynen bnmde 15 i cnm yani bukdr erken belirti imkansz gbi insssss rabbim gonlumuze gore verir

Laboquick markası 4 günlük testim böyle 16.17.18.günler ilişki oldu yuurta akı kıvamındaki akıntıyıda bitek 16.gün gördüm
Canım bence ilişki günlerin iyi. Belki senden veya testten kaynaklı koyu çıkmıyor olabilir. Elinde varsa birkaç gün daha ovu testi yap bir süre daha günaşırı ilişkiye devam et istersen.

Kizlar bugün 37.günüm ve hala adet olmadim adetlerim düzensiz ovulasyon testi yaptim 37.günde bu şekilde cikti sizce hamilelik olabilirmi içimde hala umut var ama uzulmekte istemiyorum ,yorumlarinizi bekliyorum canlar :)

Eklentiler

• IMG_20150607_001615.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 147
Kizlar bugün 37.günüm ve hala adet olmadim adetlerim düzensiz ovulasyon testi yaptim 37.günde bu şekilde cikti sizce hamilelik olabilirmi içimde hala umut var ama uzulmekte istemiyorum ,yorumlarinizi bekliyorum canlar :)
Canım bu ay yumurtanın çatladığından eminsen (yine ovu testi ile takip ettiysen) ve o zamanki koyu çizgi silikleşip yada kaybolup tekrar koyulaşıyorsa bu sefer ki gebeliktendir muhtemelen. Düşük bir olasılık da 2. Kez yumurtluyor olabilirsin. Ama inş gebeliktendir diyelim. İstersen bir kanda baktır canım bizi de haberdar et. İnş müjdeli habet verirsin

Bana yorum yapan olmayacak mı? Bugün baya silik çıktı testim

Cnm yumurtamin catladigindan emin değilim anlayamadim zaten ovu testleriyle oyuzdrn kafam karisik cnm İnşallah tatlim inşallah bende çok istiyorum müjdeli haber vermeyi size

Arkadaşlar merhaba,
sonuncusunu bugün yani 16.gün akşam 19.da yaptım
yorumlar mısınız lütfen?
ne zamanlar ilişki olmalıydı, olmalı?

Eklentiler

• IMG_7114.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 207
Arkadaşlar merhaba,
sonuncusunu bugün yani 16.gün akşam 19.da yaptım
yorumlar mısınız lütfen?
ne zamanlar ilişki olmalıydı, olmalı?
En koyu 13 yada 14 sabahı gibi ikisi de aynı duruyor tahminen 14ü akşam yada 15i çatlama olmuştur öncesi ve sonrası o tarihlerde ilişki olduysa iyi canım. Şansın bol olsun şekerim

evet 13 ü daha koyu, o yüzden ertesi günü sabah da test yaptım azalacak mı diye, sabah ki biraz daha silikti akşam ise daha da silikleştiği belli oldu. Teşekkür ederim yorumlarına, 15i pazar günüydü, acaba hala devam etmeli mi ilişkiye

benim 40.günüm hala gelen giden yok bakalım ,normaldede 1,5 -2 ayda bir çok nadir ayda 1 adet görüyorum hala olmadım şuan bu ay tekrar yumurtlama olurmu adet olmadan böyle 2.aya geçermi acaba metobalizmam bilemiyorum beklemeye devam gebelik testide yapmaya korkuyorum arada beyaz akıntım oluyo belirti falanda yok kızlar sizce bu iyibirşeymi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…