Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaslar adetimin 11. Günü bugun ovulasyon testi yaptım. Silik cizgi mi değil mi anlayamadım. Sonuca göre yumurtlama olmuş mu sizce. Pozitif mi negatif mi yardimci olursaniz sevinirim. :)

Ben adetim 4. Günü denemek için öylesine yaptım çok silik çıktı.hatta sonradan biraz daha belirginleşti ama silik tabi ben hemen adet bitimde yumurtluyor olabilirmiyim . YOKSA adetim diye mi böyle çıktı bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

Ben adetimin bitmesinden 3 ya da 4 gün sonra yapıyorum testi, hiç birşey çıkmıyor, siliklik varsa lh hormonu yükselecek demektir bence, ilerleyen günleri de takip edin, yumurtlama gününüz yakın olabilir.

Ben adetimin bitmesinden 3 ya da 4 gün sonra yapıyorum testi, hiç birşey çıkmıyor, siliklik varsa lh hormonu yükselecek demektir bence, ilerleyen günleri de takip edin, yumurtlama gününüz yakın olabilir.
Bende şaşırdım görünce dedim erken mi yumurtluyorm acaba ben k

canım sen gebelik testi yaptırmadınmı bana sen hamilesin gibi geliyoda

kızlar merhaba yumurtlama günüme bikaç gün var, her ay test yapıyorum ama bir şeyden emin olamıyorum. testin koyu çıktığı gün mü çalışma yapmalıyız yoksa silik çıktığı gün mü?

yumurtlamadan sonra lh testi gebelik varsa bata kadar silik mi çıkar yoksa
merhaba,
test en koyu olduğunda yumurtlama 12-36 saat içinde gerçekleşecek demekse, koyuluktan itibaren ilişki önemli oluyor, sanırım silikleşince de yumurtlama gerçekleşmiş demek.
koyu çizgiyi yakaladıysanız günde iki kez testi yapmaya çalışın silikliği yakalarsınız ve ilişkiyi kaçırmayın.

İyi günler arkadaşlar ramazan hangi saatlerde test yapamayı düşünüyosumuz ben karar veremedim bilgilendirirseniz sevnirim teşekkürler şimdiden

Benim bu ayda tttmadı maleşef
35 gunde 1 adet goruyorum ama 16.gun yumurtladim bugun 29.gunum ovulasyon testi sılik hala pozitif ölşaydi buzamana kadar çikardi

cevabınız için teşekkürler, ben bu ay test işini çok savsakladım. neyse ki dün akşam koyu çizgiyi yakaladım. yalnız şöyle bişey oldu. dün sabah çalışma oldu, akşam koyu çizgiyi yakaladım, bu akşam da çalışma olacak inş, bakalım inşallah henüz çatlamamıştır yumyumlar

canım bende aynı şekilde dün burdan bi arkadaşa test yapmak için yaptım ve t çizgisi anında kopkoyu oldu senle ikidir aynı yumurtluyoruz. ben öğlen 1de kopkoyu gördüm 3 gibi değerlendirdik bugünde ancak çalıştığımız için akşam değerlendircez ama inşallah geç kalmamışımdır. yada erken davranmamışımdır. bunun endişesi tuttu şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…