- 20 Temmuz 2014
- 332
- 257
- 73
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.661
canım silik çizgi değil bildiğin pozitif bu :) bugün yarın yumurtlarsın yarın da eşit koyulukta mı daha mı koyu ona bak yada daha mı silik
Yarin da deniycem canım inşallah dediğin gibidir :)canım silik çizgi değil bildiğin pozitif bu :) bugün yarın yumurtlarsın yarın da eşit koyulukta mı daha mı koyu ona bak yada daha mı silik
bence öyleYarin da deniycem canım inşallah dediğin gibidir :)
Bende şaşırdım görünce dedim erken mi yumurtluyorm acaba ben kBen adetimin bitmesinden 3 ya da 4 gün sonra yapıyorum testi, hiç birşey çıkmıyor, siliklik varsa lh hormonu yükselecek demektir bence, ilerleyen günleri de takip edin, yumurtlama gününüz yakın olabilir.
Canım denedim daha silik çıktı bu kez galiba bitti yumurtlamam gerçekleşti ve bitti.bence öyle
o günleri değerlendirdiyseniz güzel :) yine bugünü de değerlendirin derimCanım denedim daha silik çıktı bu kez galiba bitti yumurtlamam gerçekleşti ve bitti.
hergün aynı saatte testi mutlaka yapın, hatta en az3-4 saat sıvı almayın ya da azaltın, testi günde iki kere yapabiliyorsanız daha iyi takip edebilirsiniz diye düşünüyorum.Bende şaşırdım görünce dedim erken mi yumurtluyorm acaba ben k
Değerlendirdik bakalım hayırlısı inşallah :) Allah isteyen herkese hayırlısıni nasip etsin :) inşallaho günleri değerlendirdiyseniz güzel :) yine bugünü de değerlendirin derim
amin inşallah :)Değerlendirdik bakalım hayırlısı inşallah :) Allah isteyen herkese hayırlısıni nasip etsin :) inşallah
canım sen gebelik testi yaptırmadınmı bana sen hamilesin gibi geliyodabenim 40.günüm hala gelen giden yok bakalım ,normaldede 1,5 -2 ayda bir çok nadir ayda 1 adet görüyorum hala olmadım şuan bu ay tekrar yumurtlama olurmu adet olmadan böyle 2.aya geçermi acaba metobalizmam bilemiyorum beklemeye devam gebelik testide yapmaya korkuyorum arada beyaz akıntım oluyo belirti falanda yok kızlar sizce bu iyibirşeymi ?
merhaba,kızlar merhaba yumurtlama günüme bikaç gün var, her ay test yapıyorum ama bir şeyden emin olamıyorum. testin koyu çıktığı gün mü çalışma yapmalıyız yoksa silik çıktığı gün mü?
cevabınız için teşekkürler, ben bu ay test işini çok savsakladım. neyse ki dün akşam koyu çizgiyi yakaladım. yalnız şöyle bişey oldu. dün sabah çalışma oldu, akşam koyu çizgiyi yakaladım, bu akşam da çalışma olacak inş, bakalım inşallah henüz çatlamamıştır yumyumlaryumurtlamadan sonra lh testi gebelik varsa bata kadar silik mi çıkar yoksa
merhaba,
test en koyu olduğunda yumurtlama 12-36 saat içinde gerçekleşecek demekse, koyuluktan itibaren ilişki önemli oluyor, sanırım silikleşince de yumurtlama gerçekleşmiş demek.
koyu çizgiyi yakaladıysanız günde iki kez testi yapmaya çalışın silikliği yakalarsınız ve ilişkiyi kaçırmayın.
cevabınız için teşekkürler, ben bu ay test işini çok savsakladım. neyse ki dün akşam koyu çizgiyi yakaladım. yalnız şöyle bişey oldu. dün sabah çalışma oldu, akşam koyu çizgiyi yakaladım, bu akşam da çalışma olacak inş, bakalım inşallah henüz çatlamamıştır yumyumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?