- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.681
tam olarak aynı durumdayız canım, ben de çalışıyorum, sabah çatladıysa yandıkcanım bende aynı şekilde dün burdan bi arkadaşa test yapmak için yaptım ve t çizgisi anında kopkoyu oldu senle ikidir aynı yumurtluyoruz. ben öğlen 1de kopkoyu gördüm 3 gibi değerlendirdik bugünde ancak çalıştığımız için akşam değerlendircez ama inşallah geç kalmamışımdır. yada erken davranmamışımdır. bunun endişesi tuttu şimdide
tam olarak aynı durumdayız canım, ben de çalışıyorum, sabah çatladıysa yandık
Kizlar bende bu ay kullanmak istiyorum hangi markayi onerirsiniz
bugun 46.günüm hala adet olmadım ama geçen gün akıntımla kırmızı kan geldi sonra bişey olmadı bugunde akıntımla beraber pembe leke geldi hala adet olmadım düzensiz diye adetlerim bekliyorum belki hamileyim diye adet söktürücüde kullanmıyorum geçende idrar testi yaptım evde negatif ti bugunkü kanlı akıntı yerleşme olabilirmi acaba lütfen biri bişey söylesin ne yapıcağımı bilemedim karnımda ağrıyo adet olcakmış gibi ama gelen giden yokcanım sen gebelik testi yaptırmadınmı bana sen hamilesin gibi geliyoda
bende laboquik kullandım ama bişey anlayamıyrsun imkanın varsa dijital olanları tercih et cnm onlar daha garantiLaboguik nasildir
canım peki ovulasyon testi yaptnmı şu ara onlar ne durumda ?bugun 46.günüm hala adet olmadım ama geçen gün akıntımla kırmızı kan geldi sonra bişey olmadı bugunde akıntımla beraber pembe leke geldi hala adet olmadım düzensiz diye adetlerim bekliyorum belki hamileyim diye adet söktürücüde kullanmıyorum geçende idrar testi yaptım evde negatif ti bugunkü kanlı akıntı yerleşme olabilirmi acaba lütfen biri bişey söylesin ne yapıcağımı bilemedim karnımda ağrıyo adet olcakmış gibi ama gelen giden yok((
canım yumurtlama döneminde akıntı ve kasık ağrısı artarmerhaba kızkar sıze bır sey sormak ıstıyorum benım reglm 8 hazıran basladı 12 bıtı ama kasıklarımda agrı hıc bıtmedı ve bugun daha da sıdetlendı ve akıntım olmaya basladı sefaf yapıskan uzayan bır akıntı geldı ve sonra agrılarım herseyım bıtı acaba ovulasyon mu gerceklestı 2 gun once beyaz akıntım vardı
bazen olabiliyor canım ben de laboquick kullanıyorum, ama bu ay sadece teste bağlı kalmadım akıntımı da takip ettim, bir de adetten sonra başlayıp gün aşırı ilişkiyi yumurtlama dönemine kadar sürdürüyoruzKızlar merhaba lütfen banada yardımcı olun. Bu ay testi yapmaya başladım. Ancak bnm testim de hiçbir gün c deki kadar koyu olmadı. Önceleri hiç yokken bir gün silik olarak ikinci çizgi belirdi. İkinci gün biraz daha koyulaştı. Şimdi üçğncü gün tekrar silikleşti. Bu normalmi? Yani tamamen koyulaşmaması?
35.güne kadar yapmistim hic silik cikmamisti yani kontrol çizgisine yakin koyuluktaydi tamda kirmizi değildi aksam bir daha yapiyim bakalim nasil cikcak aklima soktun :)canım peki ovulasyon testi yaptnmı şu ara onlar ne durumda ?
kız durduğun kabahat35.güne kadar yapmistim hic silik cikmamisti yani kontrol çizgisine yakin koyuluktaydi tamda kirmizi değildi aksam bir daha yapiyim bakalim nasil cikcak aklima soktun :)
nebiliym hamile olduğumu düşünmediğim için artık bıraktım testleri falan aklıma gelmdi bugun 46.günüm adetim düzensiz zaten belki bu ayda olmam diye üşündüm nasıl olsa olmaz diye düşündüm adet söktürücüde kullanmak istemiyorum en iyisi kanda test yaptırmak ama bugunkü pembe akıntım yerleşme kanamasıysa eğer kanda çıkarmı acaba yoksa erkenmi ?????????????kız durduğun kabahat
bazen olabiliyor canım ben de laboquick kullanıyorum, ama bu ay sadece teste bağlı kalmadım akıntımı da takip ettim, bir de adetten sonra başlayıp gün aşırı ilişkiyi yumurtlama dönemine kadar sürdürüyoruz[/QUOTE malesef canım akıntımı tekıb etsemde test te yapsam esım yurt dısında ve 3 ay sonra gelıccek yanı hamıle kalamam ınsallah o geldıgın de olur
tabiki çıkar yernde olsam çoktan bi özel hstanede kan testi yaptrp 2 saate almştm sonucu .varsa vardr yoksa önümüzdeki maçlara bakalmnebiliym hamile olduğumu düşünmediğim için artık bıraktım testleri falan aklıma gelmdi bugun 46.günüm adetim düzensiz zaten belki bu ayda olmam diye üşündüm nasıl olsa olmaz diye düşündüm adet söktürücüde kullanmak istemiyorum en iyisi kanda test yaptırmak ama bugunkü pembe akıntım yerleşme kanamasıysa eğer kanda çıkarmı acaba yoksa erkenmi ?????????????
zaten c kadar koyu çıkmayabiliyor, Sizin 15. gün gayet koyu görünüyor, sonraki gün de silikleşmiş yumurtlama gerçekleşmiş olabilir, değerlendirin derim :)Kızlar merhaba lütfen banada yardımcı olun. Bu ay testi yapmaya başladım. Ancak bnm testim de hiçbir gün c deki kadar koyu olmadı. Önceleri hiç yokken bir gün silik olarak ikinci çizgi belirdi. İkinci gün biraz daha koyulaştı. Şimdi üçğncü gün tekrar silikleşti. Bu normalmi? Yani tamamen koyulaşmaması?
yarın sağlık ocagında kan vereyim olmadı bakalım ne çıkcak çıkmazsada artık adet söktürücüye başlarımtabiki çıkar yernde olsam çoktan bi özel hstanede kan testi yaptrp 2 saate almştm sonucu .varsa vardr yoksa önümüzdeki maçlara bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?