- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.701
merhaba doktora gidip hormon ve gebelik tahlili yaptırın derim ben. gebelik idrar testine güvenmeyin.Kızlar normalde 8 aydır adet düzenim hiç şaşmadı.her ayın 13. de .bu ay hala adet olmadım .ama normalde 30 haziranda yumurtlama m gerekirken 8 haziranda yumurtladım. Gebelik testleri hep negatifbu güne kadar ovulasyonda hep silik ti ama bugünkü öncekilere göre baya kırmızılaştı.sizce şansım varmı ne dersiniz
gelişmeniz nedir, merak ettim :)Kızlar normalde 8 aydır adet düzenim hiç şaşmadı.her ayın 13. de .bu ay hala adet olmadım .ama normalde 30 haziranda yumurtlama m gerekirken 8 haziranda yumurtladım. Gebelik testleri hep negatifbu güne kadar ovulasyonda hep silik ti ama bugünkü öncekilere göre baya kırmızılaştı.sizce şansım varmı ne dersiniz
Maalesef cnm evde yapilan gebelik testlerinden yaptim negatif yani silik milik te cikmiyo bende kanda vermedim nasil olsa negatif cikcak cnm napicam bilmiyorum adet söktürücü kullansammi acaba ??
tabiki böle bişi yapma yakınlarnda özel hastane varsa gt yaptr hemen 2 saate çıkıo. 20-30 tl bişi oluo genelde. bari için rahat eder yoksada söktürücü içersin.idrar testlerine güvenip böle bişi yapma sakınMaalesef cnm evde yapilan gebelik testlerinden yaptim negatif yani silik milik te cikmiyo bende kanda vermedim nasil olsa negatif cikcak cnm napicam bilmiyorum adet söktürücü kullansammi acaba ??
Haklisin cnm ,gecen gün pembe akintim olmuştu adet olcam sandim hala gelen giden tek umudum o oldu ama idrar testlerim hep negatif cikiyo anlayamadim 49.gün oldu zaten normalde de 1,5-2 ayda bir adet oluyorum cnm düzensiz olunca da hic hamilelige yormamistim p.tesi Saglik ocagina giderim cnm sali günü cikar sonuçlar burada paylasirimtabiki böle bişi yapma yakınlarnda özel hastane varsa gt yaptr hemen 2 saate çıkıo. 20-30 tl bişi oluo genelde. bari için rahat eder yoksada söktürücü içersin.idrar testlerine güvenip böle bişi yapma sakın
Daha Çatlama olmamış , Sen pazar gecesinden test yapmaya başla . Doktor öyle dediyse kaçırmamışsındırHanımlar yardım edin lütfen.. Salı günü dr. gittim yumurtan 12mm dedi.. Pazar günü çatlar cuma günü ovulasyon testi yapmaya başla dedi..
Bende 3 gündür yapmıyorum bugün test yaptım 2.çizgi belli belirsiz yumurtlamış olabilirmiyim ?
Benim ovulasyon testlerim 2. çizgi pik olmasada belirgin olurdu..
Yani ben bu yumurtayı kaçırmış mı oldum
Daha Çatlama olmamış , Sen pazar gecesinden test yapmaya başla . Doktor öyle dediyse kaçırmamışsındır
20 Hariç hepsi çok iyi, o günleri değerlendirdin mi peki ?Ovulasyon testlerim ekte bir bakabilirmisiniz
20 Hariç hepsi çok iyi, o günleri değerlendirdin mi peki ?
Testlerin gayet iyi görünüyor. Doktor 3güne çatlar dediyse sen bu haftayı değerlendir bence belli olmaz malum. hastalığına ne kadar var peki ?14.06.2015
15.06.2015
19.06.2015
Testlerin gayet iyi görünüyor. Doktor 3güne çatlar dediyse sen bu haftayı değerlendir bence belli olmaz malum. hastalığına ne kadar var peki ?
ben bu markayı sevmiyorum çünkü hassas değil. en azından benim için. Laboq.....k dimi ? Gal...k te denedim, bence en iyisi Pred...r manka olan . Pahalı ama hassasiyeti çok iyi.Ovulasyon testlerim ekte bir bakabilirmisiniz
bozma morelini umutlu ol , ne zamandır var çalışmalar ?malesef bende polikistik over im aşırı düzensizBugün itibariyle çalışmalara başlayacaktık daha çalışma olmadı, dr. pazar günü çatlar demişti. Ama 2.çizgi hep vardı bende bugün göremeyince çatladımı çok merak ediyorum.. Pko var bende oyüzden adetlerim çok düzensiz
Çok moralim bozuldu ya çatladıysa bu ay boşa gitti demek oluyor
bozma morelini umutlu ol , ne zamandır var çalışmalar ?malesef bende polikistik over im aşırı düzensizo yüzden hergün yapmak gerekiyor ama oda çok zor. buay olmaz ise doktor ilaç vereceğim dedi onunla çatlatıcam dedi. bakalım benim 3 gün geçti ama zaten hep düzensiz
ben bu markayı sevmiyorum çünkü hassas değil. en azından benim için. Laboq.....k dimi ? Gal...k te denedim, bence en iyisi Pred...r manka olan . Pahalı ama hassasiyeti çok iyi.
salı günü 12mm olan yumurta nasıl olurda 3 gün sonra çatlamış olur ya
bende salı günü inofolic'e başlamıştım oyüzden ümitliydim2 aydır çalışma var ama ben çok stresliyim..
test yaptınmı peki ?
Test yapmadım,yani hamile olmadığımı düşünüyorum. Çünkü ovülasyonu hala yapmaya devam ediyorum diğer çizgi normal şekilde diğeri silik. Her ay geciktiği için kestiremiyorum yani. Beklemedeyim. 35 gün oldu kısmet bakalım. Olmadı diğer ay doktor yolları görünecek hapla deniyecez,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?