Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar selam lütfen yardım edin.. testler ekte bi yorumlayın 23. gün en kırmızı olan LH testi. dün yaptım dünüde değerlendirdik. şimdi bugün yarın değerlendirmek lazımmı lütfen biri yardım etsin anlamadım bişiy

Eklentiler

• IMG_1454.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_1456.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1455.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 130
bu arada tekli foto olan 23 ü. toplu fotoyada ekleyerek tekrar çektim.. ne diyosunuz? şimdi zaten en kırmızı günü değerlendirdik bir gün ara vermeli miyim? yoksa bugünde denemeli miyim?

canım şimdi o testi dün akşam yapmıştım tabi kırmızı görünce değerlendirdim :) bugünde yapmalı mıyım yoksa günaşırı kuralını mı uygulamalıyım?
bence testi tekrardan yap derim,ben bazen günde 2 kez yapıyorum. Çizgi çıkarsa da yap bekleme gün aşırı kuralını bence :) ne zahmetli yollardayız değilmi

bence testi tekrardan yap derim,ben bazen günde 2 kez yapıyorum. Çizgi çıkarsa da yap bekleme gün aşırı kuralını bence :) ne zahmetli yollardayız değilmi

ay evet aynen yaa hayır o değil benim eşim kendini naza çekiyo bi de :) eskiden hep sona sona diyodun şimdi noldu diye :)

aa yoo hiç duymadım .. o ne işe yarıyo bayanlar mı kullanıyor? alayım işten eve geçerken nasıl kullanıcam :)
Ben internetten bununla ilgili yazı çok okumuştum,sonra aktarcıya gittim oda baya bahsetti. erkeklerde sperm kalitesini arttırıyor , kadınlardada doğurganlığı, sabah akşam aç karnına bir finsan ikimizde içiyoruz, Şifa niyetine :) 15 tl bir şişesi 6 şişe de fayda görüyoormuşsun, internetten bi bak bununla iligili tavsiyelere. Çok hamile kalan var :)

hımm tamamdır canım akşam bir inceleyeyim alırım. :) teşekkürler bilgi verdiğin için ayrıca :)

Merhaba arkadaşlar, ben de ov. Testi yapmaya başladım bu ay ama tam koyulaşmadan kaybolmaya başladı çizgi. Yumurtlamamış olabilir miyim sizce?

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 131
Merhaba arkadaşlar, ben de ov. Testi yapmaya başladım bu ay ama tam koyulaşmadan kaybolmaya başladı çizgi. Yumurtlamamış olabilir miyim sizce?

Kaç günde bir regl oluyorsun? ben 32 günde bir oluyorum ve 23. gün yakaladım kırmızı çizgiyi eğer seninde o civardaysa bence teste devam et..

Merhaba hanimlar, araniza yeni katildim. bu ay 4. ayımız cocuk istiyoruz. Bu kez ovulasyon testiyle deneme karar verdim. 29 gun aralıgım ve 12. gun yapmaya basladım. test cizgisi daha silik cıktı. 13. gun esit koyuluktaydı. 14. gun de aynıydı ama control cızgısı daha sılıktı bu sefer. sanırım dogru zaman :) Allah isteyen herkese nasip etsin..

selam arkadaşlar bat ı cuma olan var mı? bu ay yumurtlama günlerini yakaladık ama bakalım uc gune belli olur inşallah

bende de yok canım, her ay kafama çok takıyodum sanırım kasık ağrısı, göğüs ağrısı bütün belirtileri yaşıyordum maşallah bu ay hiçbir şey yok. senin ne zamandı bat canım

aynenn bende öyleydim. benimde 28 yada 29u bekliyorum. 15inde öğlen 1 de ovu. testim t c den daha koyu çıkmıştı. sadece dün akıntım artmaya başladı birazda hafiften sağda adet olcak gibi sancım var. bu oluyo bana genelde zaten. ekstra bi belirti değildir eminim.

Kaç günde bir regl oluyorsun? ben 32 günde bir oluyorum ve 23. gün yakaladım kırmızı çizgiyi eğer seninde o civardaysa bence teste devam et..

Benim düzenli değil pek. Bazen 28 bazen 35 bazen de daha geç dün yaptığımda çizgi daha da silikti ama devam ediyorum nasılolsa çok var elimde diye

Arkadaşlar adettin 10-12-14-15-16. günleri ilişki yaşandı..ovilasyon testimde 12. günden sonra cift çizgiyi tam koyu olmasada yakaladık..15. gün tam koyuydu..14. günümde çatlatma iğnesi vuruldum..onun etkisiylemi bu kadar koyu cıktı yani yumurtam kesin catlamışmı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…