- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.721
Kesin değerlendir :) Bildiğin çatlıyorsunn :):):)Kızlar selam lütfen yardım edin.. testler ekte bi yorumlayın 23. gün en kırmızı olan LH testi. dün yaptım dünüde değerlendirdik. şimdi bugün yarın değerlendirmek lazımmılütfen biri yardım etsin anlamadım bişiy
Kesin değerlendir :) Bildiğin çatlıyorsunn :):):)
bence testi tekrardan yap derim,ben bazen günde 2 kez yapıyorum. Çizgi çıkarsa da yap bekleme gün aşırı kuralını bence :) ne zahmetli yollardayız değilmicanım şimdi o testi dün akşam yapmıştım tabi kırmızı görünce değerlendirdim :) bugünde yapmalı mıyım yoksa günaşırı kuralını mı uygulamalıyım?
bence testi tekrardan yap derim,ben bazen günde 2 kez yapıyorum. Çizgi çıkarsa da yap bekleme gün aşırı kuralını bence :) ne zahmetli yollardayız değilmi
Ehueheuehueh :) sen Çakşır suyudunu duydun mu peki hiç ? oda çok faydalıymış doğurganlık için , naza çekme sırası değil de :)ay evet aynen yaa hayır o değil benim eşim kendini naza çekiyo bi de :) eskiden hep sona sona diyodun şimdi noldu diye :)
Ehueheuehueh :) sen Çakşır suyudunu duydun mu peki hiç ? oda çok faydalıymış doğurganlık için , naza çekme sırası değil de :)
Ben internetten bununla ilgili yazı çok okumuştum,sonra aktarcıya gittim oda baya bahsetti. erkeklerde sperm kalitesini arttırıyor , kadınlardada doğurganlığı, sabah akşam aç karnına bir finsan ikimizde içiyoruz, Şifa niyetine :) 15 tl bir şişesi 6 şişe de fayda görüyoormuşsun, internetten bi bak bununla iligili tavsiyelere. Çok hamile kalan var :)aa yoo hiç duymadım .. o ne işe yarıyo bayanlar mı kullanıyor? alayım işten eve geçerken nasıl kullanıcam :)
Ben internetten bununla ilgili yazı çok okumuştum,sonra aktarcıya gittim oda baya bahsetti. erkeklerde sperm kalitesini arttırıyor , kadınlardada doğurganlığı, sabah akşam aç karnına bir finsan ikimizde içiyoruz, Şifa niyetine :) 15 tl bir şişesi 6 şişe de fayda görüyoormuşsun, internetten bi bak bununla iligili tavsiyelere. Çok hamile kalan var :)
Rica ederim , araştır bak denemekten fayda çıkmaz :) hamie kalan çok bu yollahımm tamamdır canım akşam bir inceleyeyim alırım. :) teşekkürler bilgi verdiğin için ayrıca :)
Merhaba arkadaşlar, ben de ov. Testi yapmaya başladım bu ay ama tam koyulaşmadan kaybolmaya başladı çizgi. Yumurtlamamış olabilir miyim sizce?
selam arkadaşlar bat ı cuma olan var mı? bu ay yumurtlama günlerini yakaladık ama bakalım uc gune belli olur inşallah
bende de yok canım, her ay kafama çok takıyodum sanırım kasık ağrısı, göğüs ağrısı bütün belirtileri yaşıyordum maşallahcanımm nasıl gidiyo belirti varmı sende hiç ? bende tık yok valla.
bende de yok canım, her ay kafama çok takıyodum sanırım kasık ağrısı, göğüs ağrısı bütün belirtileri yaşıyordum maşallahbu ay hiçbir şey yok. senin ne zamandı bat canım
Kaç günde bir regl oluyorsun? ben 32 günde bir oluyorum ve 23. gün yakaladım kırmızı çizgiyi eğer seninde o civardaysa bence teste devam et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?