Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kizlar. Pko olup adet döngüsü belli olmayanlar bu testi nasil uyguladiniz. Ben pkoluyum. Adetin 2. Günü bal tarcin corekotu karışımına basladim. Bugun 4. Gunum ve asiri kasık agrim var adetim bittikten sonra hergün yapmalimiyim bu testi. Nasil hareket etmeliyim yardimci olur musunuz

Merhaba, eger adetin duzensizse en erken oldugun zamana gore hesapla. Diyelim 25 - 35 gun arasi degisiyorsa dongu, 25 kabul et ve 16 cikar yani adetin ilk gununden itibaren 9. Gun baslasan yeterli olur diye dusunuyorum.

MrvEfe canım senın testlerde ıkıcı cızgı genelde koyu çıkmış. hormon testı yaptırdın mı lh degerın kaç ?

24.gece çatlatmışsın yumurtayı gün değerlendirmelerinde gayet güzel olmuş. inşallah tutmuştur :)

bence de 24. gün yumurtladım çünkü okadar koyu hiç yakalamamıştım.. ama hala koyuluğun devam ediyor olması canımı sıkıyor.. birde ovulasyon testim bitti yarın gelicek.. bugün yapamayacağım için de sinir oldum..

Vardır bi hayır bundada boşwer. Devam ediyosa hamileliktende olabilir pko var demişsin ondanda olabilir arkadaşım. inşallah ilk seçenektendir..

Vardır bi hayır bundada boşwer. Devam ediyosa hamileliktende olabilir pko var demişsin ondanda olabilir arkadaşım. inşallah ilk seçenektendir..

Yok pko olduğundan lh yüksek çıkıyor öyle demişti dr.m ama silinmeyince sinir oluyorum anlamıyorum yani hala devam mı etsem etmesem mi diye.. Hoş 23.nde akıntımda oldu baya..

Yok pko olduğundan lh yüksek çıkıyor öyle demişti dr.m ama silinmeyince sinir oluyorum anlamıyorum yani hala devam mı etsem etmesem mi diye.. Hoş 23.nde akıntımda oldu baya..

benim akıntım geldikten 2 gün içerisinde oluyo genelde yumurtlamam ve göğüslerim çok fena ağrıyo bikaç gün. ordan takip ediyorum. bu ay da sadece 1 tane ovu.testiyle yakaladım şok oldum.

benim akıntım geldikten 2 gün içerisinde oluyo genelde yumurtlamam ve göğüslerim çok fena ağrıyo bikaç gün. ordan takip ediyorum. bu ay da sadece 1 tane ovu.testiyle yakaladım şok oldum.

Deme yaa.. ben akıntıdan sonra biter diye düşünüyodum ama dün de oldu ilişki..
Zor oluyor bu ramazanda sahur'a kadar falan duş.. Acaba bugünü de değerlendirsem mi? Testim yok çünkü

Deme yaa.. ben akıntıdan sonra biter diye düşünüyodum ama dün de oldu ilişki..
Zor oluyor bu ramazanda sahur'a kadar falan duş.. Acaba bugünü de değerlendirsem mi? Testim yok çünkü

ay valla sorma bende kara kara onu düşünüyodum çok şükür bu ay erken yumurtladımda ramazandan önce bitti o derdim. değerlendir bugünde riske atma sıkcaz dişimizi napalım. emeksiz yemek olmuyo işte

selamcanım, benim alnımda minik sivilceler çıkmaya başladı, heralde adet olucam, cuma ya da cumartesi bekliyorum bakalım hadi hayırlısı, sende durumlar nasıl

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çom koyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…