- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.761
eee varmı belirti falan ? ovulasyon yapıyormusun şuanda ?
Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çom koyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah
hiç bi belirtim yok valla. adet olcam galiba bu sabah adet sancım vardı akıntım geldi adet oldum sandım. belirti diye sayılabilcek hiçbişey yok elimde
Hiç belli olmazzz.. İnşallah hamişsindir.. Normalde adet öncsi gelir mi akıntın ?
Benim de yumurtlama günümden beri ince ince sızı giriyor kasıklarıma hatta yumurtam çatlıyor dedim ama bu kadar uzun sürmez heralde..
evet canım akıntım geliyo benim genelde. hele olcağım gün iyice artıyo. ben öyle bi adet oluyorumki aynı gebelik gibi belirti veriyorum. göğüslerim şişiyo , bi iki gün kala sabahları hep midem bulanır , akıntım artar. o yüzden ben hiç bi zaman anlayamıcam heralde. ama sancım sağ kasığımda bitek ve yumurtalıklarıma doğru. gebelik olsa rahmime doğru olurdu heralde çünkü bugüne kdr rahme inmesi gerekirdi. bu arada sanırım bi oğlun var Allah bağışlasın :) bi şey duymuştum sağ kasıktan döllenme olursa genelde erkek olurmuş. seninki hangi taraftaydı? Bende hayırlısıyla erkek çocuk istiyorum çok..
Aynen anlaman zormuş gerçekten ama zaten regl belirtisi ve gebelik belirtisi aynıymış pek fark yok diyorlar..
Ben hiç anlamamıştım eşim rüyasında görmüş gözünü açar açmaz hastaneye götürmek istedi beni, aslında bir hafta önce ondan habersiz kan testi yaptırmıştım 0,100 çıkmıştı yok değilim değilim test yaptım dediysem de zorla götürdü ve hamileymişim.. Ne güzel bir gündü....
Evet canım bir oğlum var 3,5 yaşında şimdi.. Ya ben hiç hatırlamıyorum onu işte sancım olmamıştı çünkü hiç..
Ama tek ilişkiyle hamile kaldım.. Ovulasyon testi yapıyordum yine ozaman.. Bitmişti o ay almadım.. Normalde hesaplamama göre ovulasyonum geçmişti ama o ay geç döllenme olmuş.. Yani tek ilişki muhabbetine inanırım biraz..
Ben de o kadar kız istiyorum ki tarifi mümkün değil anlatamam o derece.. Okadar istiyorum ki Allahın gücüne gider diye de çok korkuyorum
Bende senin kız çocuğu istediğin kadar erkek istiyorum ve dua ederken korkuyorum aynı şekilde. Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun gönlümüzü de ona razı eylesin inşallah. Beklemekten başka çare yok malesef..benimde bugünle beraber son 4 günüm. hiç bişey hissetmiyorum ama. hani diyolar ya içine doğarmış bende yok öyle bişeyadet sancılarımda başlayınca umudumu kaybetmek üzereyim..
Allahım gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah. Umudunu kaybetme az kaldı.. Benim en az 11-12 günüm var daha..
Eki Görüntüle 1565159 Eki Görüntüle 1565158
Kızlar benim testleride bir yorumlayabilirmisin rica etsem?
Bugün en son yaptğım testle beraber hepsi ekte bi bakar mısıniz?dediginiz gibi T çok belirgin değildi ama ben değerlendryorum bakalım inşallahArkadaşım eğerki adetlerin gün şaşmıyorsa persiyodundan 14 gün geri say genelde o gün ovulasyonun oluyor. o tarihten 2 gün önce ve 2 gün sonrasınıda mutlaka değerlendir. Örn: hep 30 günde bir adet oluyosan 16. gün ovu. günündür. ovu testinde t çizgisi genelde hep silikte olsa çıkar.
Bugün en son yaptğım testle beraber hepsi ekte bi bakar mısıniz?dediginiz gibi T çok belirgin değildi ama ben değerlendryorum bakalım inşallahArkadaşım eğerki adetlerin gün şaşmıyorsa persiyodundan 14 gün geri say genelde o gün ovulasyonun oluyor. o tarihten 2 gün önce ve 2 gün sonrasınıda mutlaka değerlendir. Örn: hep 30 günde bir adet oluyosan 16. gün ovu. günündür. ovu testinde t çizgisi genelde hep silikte olsa çıkar.
Evet değerlendirdiydik :) hayırlısı bakalm buakşam da değerlendirelm inşallahdün çatlamışsın zannımca.. değerlendirmişmiydin? :)
Evet değerlendirdiydik :) hayırlısı bakalm buakşam da değerlendirelm inşallah
Nasıl yani bugün değil de yarın mı değerlendirmeliyim. Peki bu test sonuçlarna göre kaçırmış olmaz mıyım? Tabi Allah bilirBence gün aşırı kuralını uygula çünkü spermlerde tembellik oluyormuş doktorum ısrarla söylemişti peşpeşe ilişkinin anlamı yok diye. bir gün izin vermek gerekiyor bencede tabi sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?