Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Nasıl yani bugün değil de yarın mı değerlendirmeliyim. Peki bu test sonuçlarna göre kaçırmış olmaz mıyım? Tabi Allah bilir

arkadaşım dün lh pik yapmış bugün yumurta seni bekliyo. sakın kaçırma bugünü. ertesi günde değerlendirmeye çalış mutlaka.

Sperm kalıtesinin düşmemesi içinde eşine kırmızı et, havuç,badem eğer bulabilirsen bu dk.dan sonra keçiboynuzu yedir mutlaka :)

merhaba arkadaşlar , bi bakar misiniz? Adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdi, düzenleyici olarak qlarista kullandım 1 Mayıs'a kadar. 1 Mayıs ta düğünüm oldu 8 Mayıs'ta adet oldum ve o günden bu yana hala adet olmadım. Geçen hafta idrarda gebelik testi yaptım negatifti. Takip edebilmek için Ovulasyon testi aldım adet vs beklemeden başladım sonuçları ekte. Ne anlama geliyor bu görüntüler yorumlayabilir misiniz? Çoklu olanlar önceki günler. tekli olan dün yaptığım test.

canım bugün yaptığın testte yumurtlama günün görünüyor bugünü değerlendirmen gerekiyor

Kizlar merhaba hepinize bende burdan okuyup bu ay ovulasyon testi aldım.
2 aydır korunmuyoruz.bu ay ovulasyon testiyle ilk denemem.
Adetlerim biraz duzensizdir.sat 9 haziran ort 30-35 gün de adet olurum.ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz acaba?daha çok koyu bi 2.Cizgi görmedim ama beklemelimiyim yoksa

merhaba arkadaşlar bir şey sorsam bu ovulasyon testlerinde çift çizginin çıktıgı günler yumurtlama günleri yani gebe kalmak için en şanslı günler ya düzenli regl olan kişilerde otomatik hesaplayıcıların verdiği günlerle aynı güne denk geliyor mu yani.

Kızlar merhaba bu ay bende teste başlıcam bugün adetim in 4. Günü ama düzensiz mesela bu ay 5 gün önce oldum geçen ay 4 gün önce oldum bi kaç gün arayla düzensiz geliyo bu duruma gore benim ne zaman başlamam lazim bu teste yardımcı olursanız sevinirim

slm...ben yeni üye oldum ne zamandır takip ediyordum...bu ay bende ovulasyon testi kullandım...bugün sol kasığım ağrıyor ve dün silikti çizgi bu akşam iftardan önce yapacam tekrar bakalım...iki buçuk senedir evliyim bu arada...

CANIM ADETTEN HEMEN SONRA BAŞLA İSTERSEN, NE OLUR NE OLMAZ, BENİMKİ DÜZENLİ GENELDE AMA YİNE DE İKİ GÜN ÖNCE YUMURTLADIGIM DA OLUYOR. İNŞALLAH YAKALARSIN YUMURTALARI :)

MERHABA BENİM GENELLİKLE Bİ KAÇ GÜN OYNADI, HATTA GERİYE DÖNÜK BAKTIGIMDA SADECE TAKVİME GÖRE DAVRANDIGIM GÜNLERDE KAÇIRMIŞIM YUMURTAYI

canım fotolar biraz karanlık cıkmış ama 18. günde hafif koyulaşmış gibi, 2-3 gün içinde daha koyu çıkacaktır tetikte olun

Bu incir ve çorekotlu bal karışımı nasıl ise yarıyormu, bbaşka forumda mi burada mi tam hatırlayamıyorum, ama ovulasyon zamanını erkene de mi cekiyormus

Merhaba arkadaşlar benim bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
Biz gün aşırı olmak üzere eşimle birlikte oluyoruz. Peki bu durumda ovulasyonu kaçırma durumum olabilir mi.
Yani ekstradan ovulasyon testi benim durumum da olanlar için nasıl bir artıya sebep olur

Kızlar bugün 15.gün dün sahurda koyuydu bu sabah silinmiş 11 ve 13. Günler ilişki oldu bugünde olucak ama gece 12 gibi olur iftarda dışardayız.. bu ayda kaçtı heralde sizce ne zaman olmuştur çatlama

Eklentiler

• 20150628_121618.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba bende bu ay ovulasyon testi kullandim.adetim biter bitmez basladim ilk kez yaptigim icin. ilk gunler ikinci cizgi cok silik cikiyordu ve 5 dk dan sonra cikiyordu.adetimin 14. Gunu ikinci cizgi hemen belirdi ve baya koyuydu ama control cizgisi kadar degil bizde o gunu degerlendirdik sonra 15. Gun yine ayniydi yine degerlendirdik ama acaba yanlismi yaptim diye merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…