- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.781
Nasıl yani bugün değil de yarın mı değerlendirmeliyim. Peki bu test sonuçlarna göre kaçırmış olmaz mıyım? Tabi Allah bilir
merhaba arkadaşlar , bi bakar misiniz? Adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdi, düzenleyici olarak qlarista kullandım 1 Mayıs'a kadar. 1 Mayıs ta düğünüm oldu 8 Mayıs'ta adet oldum ve o günden bu yana hala adet olmadım. Geçen hafta idrarda gebelik testi yaptım negatifti. Takip edebilmek için Ovulasyon testi aldım adet vs beklemeden başladım sonuçları ekte. Ne anlama geliyor bu görüntüler yorumlayabilir misiniz? Çoklu olanlar önceki günler. tekli olan dün yaptığım test.
Eki Görüntüle 1565974 Eki Görüntüle 1565975
hımm. koyu olması demek yumurtlama günü oluyor. çok teşekkür ederimcanım bugün yaptığın testte yumurtlama günün görünüyor bugünü değerlendirmen gerekiyor
CANIM ADETTEN HEMEN SONRA BAŞLA İSTERSEN, NE OLUR NE OLMAZ, BENİMKİ DÜZENLİ GENELDE AMA YİNE DE İKİ GÜN ÖNCE YUMURTLADIGIM DA OLUYOR. İNŞALLAH YAKALARSIN YUMURTALARI :)Kızlar merhaba bu ay bende teste başlıcam bugün adetim in 4. Günü ama düzensiz mesela bu ay 5 gün önce oldum geçen ay 4 gün önce oldum bi kaç gün arayla düzensiz geliyo bu duruma gore benim ne zaman başlamam lazim bu teste yardımcı olursanız sevinirim
MERHABA BENİM GENELLİKLE Bİ KAÇ GÜN OYNADI, HATTA GERİYE DÖNÜK BAKTIGIMDA SADECE TAKVİME GÖRE DAVRANDIGIM GÜNLERDE KAÇIRMIŞIM YUMURTAYImerhaba arkadaşlar bir şey sorsam bu ovulasyon testlerinde çift çizginin çıktıgı günler yumurtlama günleri yani gebe kalmak için en şanslı günler ya düzenli regl olan kişilerde otomatik hesaplayıcıların verdiği günlerle aynı güne denk geliyor mu yani.
Tamam canım öyle yapcam artik inşallah olur bu ay tesekkur ederimCANIM ADETTEN HEMEN SONRA BAŞLA İSTERSEN, NE OLUR NE OLMAZ, BENİMKİ DÜZENLİ GENELDE AMA YİNE DE İKİ GÜN ÖNCE YUMURTLADIGIM DA OLUYOR. İNŞALLAH YAKALARSIN YUMURTALARI :)
canım fotolar biraz karanlık cıkmış ama 18. günde hafif koyulaşmış gibi, 2-3 gün içinde daha koyu çıkacaktır tetikte olunKizlar merhaba hepinize bende burdan okuyup bu ay ovulasyon testi aldım.
2 aydır korunmuyoruz.bu ay ovulasyon testiyle ilk denemem.
Adetlerim biraz duzensizdir.sat 9 haziran ort 30-35 gün de adet olurum.ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz acaba?daha çok koyu bi 2.Cizgi görmedim ama beklemelimiyim yoksa
Eki Görüntüle 1566132
Bakalim o nedenle hem ovulasyontesti hem de ddoktorla takip edeceğim. Umarım kaçırmamMERHABA BENİM GENELLİKLE Bİ KAÇ GÜN OYNADI, HATTA GERİYE DÖNÜK BAKTIGIMDA SADECE TAKVİME GÖRE DAVRANDIGIM GÜNLERDE KAÇIRMIŞIM YUMURTAYI
Canimmmnaptin varmi bi gelisnee :)CANIM ADETTEN HEMEN SONRA BAŞLA İSTERSEN, NE OLUR NE OLMAZ, BENİMKİ DÜZENLİ GENELDE AMA YİNE DE İKİ GÜN ÖNCE YUMURTLADIGIM DA OLUYOR. İNŞALLAH YAKALARSIN YUMURTALARI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?