- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.801
canım sorma adet olmadım hala, normal döngüye göre 4. gün, telefondaki takvime göre 3. gün. bi de midem bulanıyo sadece başka belirti yok. ama o da sinüzitimden kaynaklanıyor olabilir. sende durumlar nasılCanimmmnaptin varmi bi gelisnee :)
canım sorma adet olmadım hala, normal döngüye göre 4. gün, telefondaki takvime göre 3. gün. bi de midem bulanıyo sadece başka belirti yok. ama o da sinüzitimden kaynaklanıyor olabilir. sende durumlar nasıl
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, insan üzerine düştükçe hem ruhuna hem bedenine zarar veriyor aslında, dediğin gibi çok takmamak tevekkül etmek lazım, öğle arasında gebelik testi alayım diyorum varsa çıkar zaten, belki de ramazandan dolayı gecikmiştir, beslenme düzenim uyku düzenim değişti sonuçtacanım bende dün akşama doğru adet olcak gibi oldum orucum gitmesin bari diye yerimden bile kalkmadımama olmadım akıntım geliyo gidip bakıyorum adet oldum sanırıyorum yok. ama ben asıl bugün bekliyorum.belirti melirti yok valla. benimde sabahları midem bulanıyo ama %90 oruç olduğum için. genelde bulanır çünkü oruçluyken. geri kalanını belirti diye saymıycam çünkü hem psikolojik olabilir hemde öyle çok çok bi belirtim inan yok. bu ay kendimi hiç dinlemedim. Meryem suresi okuyorum bolbol. Rabbime bıraktım eğer adet olursamda benim için daha güzel bi zamanda olcakki bu ay olmadı dicem. Çünkü elimden geleni yaptım. üstüne hep dua ediyorum olmuyorsa tevekkül etmek lazım. Sonucuna da üzülüyosak imanda bi sıkıntı vardır önce orayı halletmek gerekiyor diye düşünüyorum. hayırlısı canım.. sendende güzel haberler bekliyorum inşallah. :)
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, insan üzerine düştükçe hem ruhuna hem bedenine zarar veriyor aslında, dediğin gibi çok takmamak tevekkül etmek lazım, öğle arasında gebelik testi alayım diyorum varsa çıkar zaten, belki de ramazandan dolayı gecikmiştir, beslenme düzenim uyku düzenim değişti sonuçta
kullandım canım, adetten sonra gün aşırı çalışma oldu, sonra testin koyu olduğu ve silikleştiği gün çalışma oldu diye hatırlıyorum, önceden ov. testlerini biriktirip bakardım sürekli hangi gün ne olmuş diye şimdi yumurtlama bitince atıyorum hepsiniovu. testi kullanmışmıydın canım
kullandım canım, adetten sonra gün aşırı çalışma oldu, sonra testin koyu olduğu ve silikleştiği gün çalışma oldu diye hatırlıyorum, önceden ov. testlerini biriktirip bakardım sürekli hangi gün ne olmuş diye şimdi yumurtlama bitince atıyorum hepsini
canım valla sanki 13. ünde koyulaşmaya başlamıştı 14. de tam koyu olup 15 inde de silikleşti diye hatırlıyorum. muhtemelen günlerimiz aynı. birazdan eczaneye gidicem, bulantım geçmedi hala. varsa çıkar zaten, hakkımızda hayırlısıCanım koyu çizgiyi gördüğün günden itibaren 14 say. bi gün geç çatlama ihtimalide olabilir çünkü 12-36 saat arası çatlıyor biliyorsun. 15. günü de geçirdinmi hamile olma olasılığın çok yüksek. Bugün benim 15.günüm daha. asıl bugün bekliyorum. İnşallah hayırlısıylada gelmez.
canım valla sanki 13. ünde koyulaşmaya başlamıştı 14. de tam koyu olup 15 inde de silikleşti diye hatırlıyorum. muhtemelen günlerimiz aynı. birazdan eczaneye gidicem, bulantım geçmedi hala. varsa çıkar zaten, hakkımızda hayırlısı
gün içinde bişey yiyip içmeyince fark etmez dedim ama iki tane alayım olmazsa yarın sabah da yaparım. bat gününden beri rüyamda bebek görüyorum. acaba içten içe isteyip adetimi mi geciktirdim. insan paranoyaklaşıyo gittikçevalla ben heyecan yaptım :) ama ilk idrarınla yapmanı tavsiye ederim. yeni çünkü değerin düşük çıkma ihtimali yüksek.
gün içinde bişey yiyip içmeyince fark etmez dedim ama iki tane alayım olmazsa yarın sabah da yaparım. bat gününden beri rüyamda bebek görüyorum. acaba içten içe isteyip adetimi mi geciktirdim. insan paranoyaklaşıyo gittikçe
Arkadaşlar bi fikri olan yok mu iki gün üst üste çift çizgi görmek normal mi?genelde koyulaştıktan sonra ertesi gün silikleşiyomuş bi sorun mu var acabaMerhaba bende bu ay ovulasyon testi kullandim.adetim biter bitmez basladim ilk kez yaptigim icin. ilk gunler ikinci cizgi cok silik cikiyordu ve 5 dk dan sonra cikiyordu.adetimin 14. Gunu ikinci cizgi hemen belirdi ve baya koyuydu ama control cizgisi kadar degil bizde o gunu degerlendirdik sonra 15. Gun yine ayniydi yine degerlendirdik ama acaba yanlismi yaptim diye merak ediyorum ya
cnm ovulasyon testi yaptnmı hiç. ovulasyon ilede anlayan çok oluo yaa. güzel hbaerleni bekliorzzgün içinde bişey yiyip içmeyince fark etmez dedim ama iki tane alayım olmazsa yarın sabah da yaparım. bat gününden beri rüyamda bebek görüyorum. acaba içten içe isteyip adetimi mi geciktirdim. insan paranoyaklaşıyo gittikçe
geçenlerde yapmıştım canım çok silik çıkmadı ama yine de gebelik testinde görene kadar rahatlamam heraldecnm ovulasyon testi yaptnmı hiç. ovulasyon ilede anlayan çok oluo yaa. güzel hbaerleni bekliorzz
ayy heycanlandm bende şimdi .inşallah pozitiftir. alda gelgeçenlerde yapmıştım canım çok silik çıkmadı ama yine de gebelik testinde görene kadar rahatlamam heralde
testi yaptım canım gebelik testim negatif malesef, yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün filan geçti bugünlerde çıkması lazımdı benceayy heycanlandm bende şimdi .inşallah pozitiftir. alda gel
testi yaptım canım gebelik testim negatif malesef, yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün filan geçti bugünlerde çıkması lazımdı bence[/QUOTE
hadi yaa.. reglinde gecikme oluomuyduki böle
sıkıntı yapma derim, önümüzdeki ayda denersin , bir de reglinizin geçmesini bekleyin derim. Geçen ay ovülasyon zamanı başlayan sağ kasık ağrım, tam 3.5 hafta sürdü ve ben ilk doğumumu normal dogum ile gerçekleştirmiştim, onun ilk sancılarıydı çektiğim, çok kötüydüm, işe gidip gelmek bile aşırı zordu benim için. sağlıksızmış ki kimyasal gebelikle sonuçlandı. o nedenle, Allah yeri zamanı dogru oldugunda yolunu açık eder unutma.testi yaptım canım gebelik testim negatif malesef, yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün filan geçti bugünlerde çıkması lazımdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?