- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.821
evet canım ben de böyle düşünüyorum, geçmiş olsun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. adet günüm cuma-cumartesi olarak görünüyodu ama yumurtlama gününe göre hesaplayınca da dün ya da bugün oluyor. bakalım hayırlısı olsunsıkıntı yapma derim, önümüzdeki ayda denersin , bir de reglinizin geçmesini bekleyin derim. Geçen ay ovülasyon zamanı başlayan sağ kasık ağrım, tam 3.5 hafta sürdü ve ben ilk doğumumu normal dogum ile gerçekleştirmiştim, onun ilk sancılarıydı çektiğim, çok kötüydüm, işe gidip gelmek bile aşırı zordu benim için. sağlıksızmış ki kimyasal gebelikle sonuçlandı. o nedenle, Allah yeri zamanı dogru oldugunda yolunu açık eder unutma.
ozaman daha umudumz var diyelm.inş vardr bebiş :):)1 kere oldu canım 7 aylık evliyim ilk ay olmuştu gecikme onun dışında düzenli
canım fotolar biraz ka
canim çok tesekkur ederim geri dönüşün icin dedigin gibi 2-3 gün icinde koyulasti ama dünde koyuydu bugün de koyu benim kafam karisticanım fotolar biraz karanlık cıkmış ama 18. günde hafif koyulaşmış gibi, 2-3 gün içinde daha koyu çıkacaktır tetikte olun
Canim bu fotolardaki test hangi markanin sakincasi yoksa yazar misin, memnun musun?Bugün en son yaptğım testle beraber hepsi ekte bi bakar mısıniz?dediginiz gibi T çok belirgin değildi ama ben değerlendryorum bakalım inşallah
Ya kizlar biraz acemice bir soru olabilir ama benim adetimden once kahverengimsi lekelenmeler oluyor 1-2gun. Sonra kirmizi kanama basliyor. Ovulasyon hesabinda ben lekelenme tarihini mi yoksa kanama baslangicini mi alayim?
Yani acikcasi arada oyle basliyordu ozellikle bebek dusunmeye baslayalu 4aydir boyle geliyor eskiden daha berrak kirmizi kan gelirdi oluk oluk. Doktor olabilir dedi ama . Birde ben 4 aydir deniyorum olmuyor bu ay adetim 9 unda bitti 10unda ovulasyona basladim ama 29 u oldu hep tek cizgi. Yalniz bu ay sole bisi oldu 9 unda bitti derken 3gun sonra lekelenmeler basladi 5gun kadar surdu adetim mi tam bitmedi diye dusundum bi de hep tek cixgi olunca canim sıkıldı. Bu ay yumurtlamamis olabilir miyim? Oluyor mu ole fire arada bilmiyorum bu haftaici tekrar adet olucam sanirim kasık ağrimda var. İnsan isteyince kafaya da takıyor : (Lekelenme tarihi başlangıç oluyor. En azından benim öyle. Senin hep böyle lekelenmeyle mi başlardı. Benim 1-2 yıldır böyle, leke geliyor 2 gün sonra anca sökülüyor.
Yani acikcasi arada oyle basliyordu ozellikle bebek dusunmeye baslayalu 4aydir boyle geliyor eskiden daha berrak kirmizi kan gelirdi oluk oluk. Doktor olabilir dedi ama . Birde ben 4 aydir deniyorum olmuyor bu ay adetim 9 unda bitti 10unda ovulasyona basladim ama 29 u oldu hep tek cizgi. Yalniz bu ay sole bisi oldu 9 unda bitti derken 3gun sonra lekelenmeler basladi 5gun kadar surdu adetim mi tam bitmedi diye dusundum bi de hep tek cixgi olunca canim sıkıldı. Bu ay yumurtlamamis olabilir miyim? Oluyor mu ole fire arada bilmiyorum bu haftaici tekrar adet olucam sanirim kasık ağrimda var. İnsan isteyince kafaya da takıyor : (
Adetim haziran basinda gelmisti. Bu hafta gelmesi gerek gelmezse gidicem doktora ya aslinda 1yila kadar normalmis ben 30yasindayim. Ama cok istiyorum ondan sıkıntı yaptim sanirim. Eşim bana göre daha rahat. Psikoloji de etkili diyorlar ama bilmiyorum. Siz ne kadar zamandir deniyorsunuzBenimde bebek düşünmeye başladığımdan beri böyle oluyor.
Yumurtlamamış olabilirsin. Arada oluyormuş öyle.
Kasık ağrısının sebebi rahimde iltihap olabilir. Bir doktora görün istersen. Bende 2 ay kadar ara ara kasık ağrısı çekmiştim meğer iltihap varmış.
Kimse bilmiyor mu kızlarMerhaba sayfaları gezerken ovulasyon testi ile gebeligin öğrenilebildiğini okudum. Acaba kac gün önceden ovulasyon testi ile öğrenilebiliyo? Benim 6 günüm var daha
Adetim haziran basinda gelmisti. Bu hafta gelmesi gerek gelmezse gidicem doktora ya aslinda 1yila kadar normalmis ben 30yasindayim. Ama cok istiyorum ondan sıkıntı yaptim sanirim. Eşim bana göre daha rahat. Psikoloji de etkili diyorlar ama bilmiyorum. Siz ne kadar zamandir deniyorsunuz
Gecen ay doktora da gittim mayista yumurtaliklarda sorun yok dedi devam dedi. Mayis olmadi haziran da da teste ragmen olmadi oysaki tek cizgi de ciksa gun asiri deneddik. Kasik agrimda var adetim gelecek sanirim temmuz basinda. Temmuza kaldik sanirim. Biz son dusunene kadar korunduk ama ilacla deil condomla. Ista birakinca hemen olur diye tasarlamistik ama öyle deilmiş işler :)2 senedir korumuyoruz ama 1 senedir ciddi anlamda istiyoruz. Eşimle ben çok kafamıza takmadık. Olursa olur modundaydık. Ama çevremden öyle şeyler duydum ki sinir sahibi yaptılar beni. Bu bebek ya gelecek ya gelecek modundayım 2 aydır :)
Psikoloji etkiliyor diyorlar ama ben hiç kafama takmadığım halde benim olmadı. Allah ne zaman nasip ederse ya sabır deyip bekliyorum.
ben sadece yumurtlama ogreniliyor diye biliyorum oluyorsa bilen yazabilirmiKimse bilmiyor mu kızlar
Gecen ay doktora da gittim mayista yumurtaliklarda sorun yok dedi devam dedi. Mayis olmadi haziran da da teste ragmen olmadi oysaki tek cizgi de ciksa gun asiri deneddik. Kasik agrimda var adetim gelecek sanirim temmuz basinda. Temmuza kaldik sanirim. Biz son dusunene kadar korunduk ama ilacla deil condomla. Ista birakinca hemen olur diye tasarlamistik ama öyle deilmiş işler :)
Yok cnm gebelik de bakılıyomuş ama kaç gün öncesi olması lazm ondan emin olamadımben sadece yumurtlama ogreniliyor diye biliyorum oluyorsa bilen yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?