Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım ben de böyle düşünüyorum, geçmiş olsun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. adet günüm cuma-cumartesi olarak görünüyodu ama yumurtlama gününe göre hesaplayınca da dün ya da bugün oluyor. bakalım hayırlısı olsun

sıkıntı yapma daha çok yenisin olur zamanla İnşaallah....benim üç sene olucak nerdeyse bi ara psikolojim bozulmuştı iyice şimdide her ay bekliyorum umutla çok can sıkıcı birşey....

aynen hayırlısı, ben biraz planlıyım bu bebeği de planladık, ama olmadı, kısmet değilmiş. bu ay da deneme şansım var bakalım. hayırlısı ise gelsin. :) öğretmenim ben, en azından haziran temmuz da hamile kalırsam, önümüzdeki ikinci dönemde çalışmayacağım ve toplamda 9 ay evde kalabileceğim. planımız buydu :) bakalım bu ay da ümidim var

kızlar selam.ovulasyon testı almak ıstıyorum bu ay.en ıyı ovulasyon testı hangısı net sonuc weren ???fıkırlerınıze ıhtıyacım warrrr

canım fotolar biraz ka
canım fotolar biraz karanlık cıkmış ama 18. günde hafif koyulaşmış gibi, 2-3 gün içinde daha koyu çıkacaktır tetikte olun
canim çok tesekkur ederim geri dönüşün icin dedigin gibi 2-3 gün icinde koyulasti ama dünde koyuydu bugün de koyu benim kafam karisti
Dün çalışma oldu bugünde olsun mu ya yoksa ara verip yarin mi devam etsek malum ramazan zaten.

Eklentiler

• IMG-20150629-WA0003.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20150629-WA0001.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba sayfaları gezerken ovulasyon testi ile gebeligin öğrenilebildiğini okudum. Acaba kac gün önceden ovulasyon testi ile öğrenilebiliyo? Benim 6 günüm var daha

Ya kizlar biraz acemice bir soru olabilir ama benim adetimden once kahverengimsi lekelenmeler oluyor 1-2gun. Sonra kirmizi kanama basliyor. Ovulasyon hesabinda ben lekelenme tarihini mi yoksa kanama baslangicini mi alayim?

Ya kizlar biraz acemice bir soru olabilir ama benim adetimden once kahverengimsi lekelenmeler oluyor 1-2gun. Sonra kirmizi kanama basliyor. Ovulasyon hesabinda ben lekelenme tarihini mi yoksa kanama baslangicini mi alayim?

Lekelenme tarihi başlangıç oluyor. En azından benim öyle. Senin hep böyle lekelenmeyle mi başlardı. Benim 1-2 yıldır böyle, leke geliyor 2 gün sonra anca sökülüyor.

Lekelenme tarihi başlangıç oluyor. En azından benim öyle. Senin hep böyle lekelenmeyle mi başlardı. Benim 1-2 yıldır böyle, leke geliyor 2 gün sonra anca sökülüyor.
Yani acikcasi arada oyle basliyordu ozellikle bebek dusunmeye baslayalu 4aydir boyle geliyor eskiden daha berrak kirmizi kan gelirdi oluk oluk. Doktor olabilir dedi ama . Birde ben 4 aydir deniyorum olmuyor bu ay adetim 9 unda bitti 10unda ovulasyona basladim ama 29 u oldu hep tek cizgi. Yalniz bu ay sole bisi oldu 9 unda bitti derken 3gun sonra lekelenmeler basladi 5gun kadar surdu adetim mi tam bitmedi diye dusundum bi de hep tek cixgi olunca canim sıkıldı. Bu ay yumurtlamamis olabilir miyim? Oluyor mu ole fire arada bilmiyorum bu haftaici tekrar adet olucam sanirim kasık ağrimda var. İnsan isteyince kafaya da takıyor : (

Benimde bebek düşünmeye başladığımdan beri böyle oluyor.
Yumurtlamamış olabilirsin. Arada oluyormuş öyle.
Kasık ağrısının sebebi rahimde iltihap olabilir. Bir doktora görün istersen. Bende 2 ay kadar ara ara kasık ağrısı çekmiştim meğer iltihap varmış.

Adetim haziran basinda gelmisti. Bu hafta gelmesi gerek gelmezse gidicem doktora ya aslinda 1yila kadar normalmis ben 30yasindayim. Ama cok istiyorum ondan sıkıntı yaptim sanirim. Eşim bana göre daha rahat. Psikoloji de etkili diyorlar ama bilmiyorum. Siz ne kadar zamandir deniyorsunuz

2 senedir korumuyoruz ama 1 senedir ciddi anlamda istiyoruz. Eşimle ben çok kafamıza takmadık. Olursa olur modundaydık. Ama çevremden öyle şeyler duydum ki sinir sahibi yaptılar beni. Bu bebek ya gelecek ya gelecek modundayım 2 aydır :)
Psikoloji etkiliyor diyorlar ama ben hiç kafama takmadığım halde benim olmadı. Allah ne zaman nasip ederse ya sabır deyip bekliyorum.

Gecen ay doktora da gittim mayista yumurtaliklarda sorun yok dedi devam dedi. Mayis olmadi haziran da da teste ragmen olmadi oysaki tek cizgi de ciksa gun asiri deneddik. Kasik agrimda var adetim gelecek sanirim temmuz basinda. Temmuza kaldik sanirim. Biz son dusunene kadar korunduk ama ilacla deil condomla. Ista birakinca hemen olur diye tasarlamistik ama öyle deilmiş işler :)

Bizde hemen olur sanıyorduk. Korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ilişkide ben korunmuyorum dikkat et demiştim eşime:))

Günaydın kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım.adetimin 14. günü ikinci çizgi biraz koyulaştı bizde riske atmamak için o gece birlikte olduk.sonra 15. daha da koyulaştı ve o gece de birlikte olduk 16. gün yani dün silikleşti dün gece de birlikte olduk .sanırım artık yumurtladım bunda sonra ilişkiye dvam etmelimiyim bundan sonra gebe kalma ihtimalim varmıdır?malum adam sıkıldı artık:)bi de aynı zamanda ateş ölçümü de yapıyorum 15.gün düşük olan ateşim bugün yükseldi bi yerde okumuştum ateş yükseldikten sonra artık yumurtlama bitmiş demektir diye ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…