Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım rica ederim, biz de kaçırmamak için peşpeşe çalışma yapıyoduk ama pek önerilmiyo, gün aşırı daha sağlıklı olan

Canım inşallah adet olmamissindir, güzel haberlerle gel inşallah.

Arkadaşlar,
dr. gittiğimde yumurtam çatlamıştı.ve iki gin sonra ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı.ovulasyonun yumurtlamada pozitif çıkması gerekmiyor mu,neden pozitif çıktı acaba?

canım oldum malesef. dün akşam koyverdim. testlerle uğraşıyorum perşembe sabah yaptırıcam inşallah.
Yaaa tüh, hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavusursun bebegine hayirlisiyla, Allahım hepimize bu mutlulugu yasatsin inşallah, bu mübarek günler hürmetine kabul olur inşallah dualarimiz.

Yaa kizlar bi yardimci olur musunuz???ben bugün mu yumurtladim.dun en koyu cizgiyi gördüm.bugün silik yani yumurtlamis mi oldum????

Eklentiler

• IMG-20150630-WA0003.webp
    36 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20150630-WA0002.webp
    37 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20150630-WA0001.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 107
Arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı. sabah test yaptım biraz çift çizgi belirtmişti fakat öğleyin 12 de daha belirgindi çizgiler sonra akşam 23 deneme oldu... Mecburen oruç olduğu için denemeyi yaptık ama namazdan sonra baktığımda test hafif siliklenmişti... Acaba arkadaşlar...Sanki okuduklarıma göre erkenmi oldu. Yine olmadı olamadı herhalde... Cevaplarınızı lütfen bekliyorum.... Sevgiler....

Dünü degerlendirdik,bugünde degerlendirmeliyiz dimi bu durumda???
Bende bu sorunun cevabını aradım bu sayfada ama kimse cvp vermedi arkadaşım heralde bilgisi olan yok.Bende senin durumundayım en koyu olduğu gün ve silikleştiği gün beraberlik oldu ama ne kadar doğru bilmiyorum. yumurta çatladıktan sonra 24 saat döllenme süresi olduğu için o günü de değerlendirelim dedik

Testte ilk t çizgisiyle c çizgisi aynı koyulukta ya da t c den daha koyu gördüğünüz gün 26-36 saat içersinde yumurtanız oluşucak döllenmeye hazır olcak demektir. o yüzden koyu gördükten sonra bidaha silik gördüğünüzde yumurta sizi bekliyo demektir.

Teşekkürler cevabınız için.O zaman koyu gün ve silikleştiği gün ilişkiye girmek mantıklı çünkü spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş.Zaten testi günde bir kere ve her gün aynı saatte yaptım yani tam olarak ne zamn silikleştiği de muamma.hayırlısı artık inş bu sefer olmuştur bekleyip görücez

inşallah olmuştur arkadaşım. evet o iki gün mutlaka değerlendir. 36 saat sürmesi ihtimaline karşılık bi sonraki günde değerlendirebilirsin. Ama en mantıklısı iki günde bi ilişkidir. kaçırma ihtimalinde olmaz böylece.

Aradığım sayfa buradaymış...
ben de bu ay böyle deneyeceğim...
böyle bir testten haberim bile yoktu..
ah keşke ben de önceden bileydim...
ben de hamile olmak istiyorum

kızlarrr bana da bir el atın lütfen adetimin 3. günü teste ne zaman başlamalıyım?

hangi markayı önerirsiniz?

Son düzenleme:
bende ovulasyon testine göre gittim bu ay çift çizgiyi gördüm o akşam değerlendirmeye çalıştık ama sahur olunca çokta yatamadım yarım saat yatabildim sadece..ondan sonraki akşam tekrar testi yapmadım...kasıklarımda hafif ağrı var arada batma oluyor....12 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla dayanamayıp test yapacam ama kendimi tutmaya çalışıyorum hüsrana uğramaktan yoruldum...

Aynıyız galiba ben de çift çizgiyi gördüğüm gece ve bir sonraki geceyi değerlendirdim. 12 temmuzda regl olmazsam test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…