- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.841
canım rica ederim, biz de kaçırmamak için peşpeşe çalışma yapıyoduk ama pek önerilmiyo, gün aşırı daha sağlıklı olancanim çok tesekkur ederim geri dönüşün icin dedigin gibi 2-3 gün icinde koyulasti ama dünde koyuydu bugün de koyu benim kafam karisti
Dün çalışma oldu bugünde olsun mu ya yoksa ara verip yarin mi devam etsek malum ramazan zaten.
Canım inşallah adet olmamissindir, güzel haberlerle gel inşallah.canım bende dün akşama doğru adet olcak gibi oldum orucum gitmesin bari diye yerimden bile kalkmadımama olmadım akıntım geliyo gidip bakıyorum adet oldum sanırıyorum yok. ama ben asıl bugün bekliyorum.belirti melirti yok valla. benimde sabahları midem bulanıyo ama %90 oruç olduğum için. genelde bulanır çünkü oruçluyken. geri kalanını belirti diye saymıycam çünkü hem psikolojik olabilir hemde öyle çok çok bi belirtim inan yok. bu ay kendimi hiç dinlemedim. Meryem suresi okuyorum bolbol. Rabbime bıraktım eğer adet olursamda benim için daha güzel bi zamanda olcakki bu ay olmadı dicem. Çünkü elimden geleni yaptım. üstüne hep dua ediyorum olmuyorsa tevekkül etmek lazım. Sonucuna da üzülüyosak imanda bi sıkıntı vardır önce orayı halletmek gerekiyor diye düşünüyorum. hayırlısı canım.. sendende güzel haberler bekliyorum inşallah. :)
canım oldum malesef. dün akşam koyverdim. testlerle uğraşıyorum perşembe sabah yaptırıcam inşallah.Canım inşallah adet olmamissindir, güzel haberlerle gel inşallah.
Yaaa tüh, hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavusursun bebegine hayirlisiyla, Allahım hepimize bu mutlulugu yasatsin inşallah, bu mübarek günler hürmetine kabul olur inşallah dualarimiz.canım oldum malesef. dün akşam koyverdim. testlerle uğraşıyorum perşembe sabah yaptırıcam inşallah.
Bende bu sorunun cevabını aradım bu sayfada ama kimse cvp vermedi arkadaşım heralde bilgisi olan yok.Bende senin durumundayım en koyu olduğu gün ve silikleştiği gün beraberlik oldu ama ne kadar doğru bilmiyorum. yumurta çatladıktan sonra 24 saat döllenme süresi olduğu için o günü de değerlendirelim dedikDünü degerlendirdik,bugünde degerlendirmeliyiz dimi bu durumda???
Bende bu sorunun cevabını aradım bu sayfada ama kimse cvp vermedi arkadaşım heralde bilgisi olan yok.Bende senin durumundayım en koyu olduğu gün ve silikleştiği gün beraberlik oldu ama ne kadar doğru bilmiyorum. yumurta çatladıktan sonra 24 saat döllenme süresi olduğu için o günü de değerlendirelim dedik
Arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı. sabah test yaptım biraz çift çizgi belirtmişti fakat öğleyin 12 de daha belirgindi çizgiler sonra akşam 23 deneme oldu... Mecburen oruç olduğu için denemeyi yaptık ama namazdan sonra baktığımda test hafif siliklenmişti... Acaba arkadaşlar...Sanki okuduklarıma göre erkenmi oldu. Yine olmadı olamadı herhalde... Cevaplarınızı lütfen bekliyorum.... Sevgiler....
Teşekkürler cevabınız için.O zaman koyu gün ve silikleştiği gün ilişkiye girmek mantıklı çünkü spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş.Zaten testi günde bir kere ve her gün aynı saatte yaptım yani tam olarak ne zamn silikleştiği de muamma.hayırlısı artık inş bu sefer olmuştur bekleyip görücez
kızlarrr bana da bir el atın lütfen adetimin 3. günü teste ne zaman başlamalıyım?
hangi markayı önerirsiniz?
laboquick marka- adet döngün kaç günde bir?
bende ovulasyon testine göre gittim bu ay çift çizgiyi gördüm o akşam değerlendirmeye çalıştık ama sahur olunca çokta yatamadım yarım saat yatabildim sadece..ondan sonraki akşam tekrar testi yapmadım...kasıklarımda hafif ağrı var arada batma oluyor....12 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla dayanamayıp test yapacam ama kendimi tutmaya çalışıyorum hüsrana uğramaktan yoruldum...
değişiyor geçen ay 30 oldu bu ay 27 bazen 28,29
27-30 arası değişkenlik gösteriyor
Aynıyız galiba ben de çift çizgiyi gördüğüm gece ve bir sonraki geceyi değerlendirdim. 12 temmuzda regl olmazsam test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?