- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.861
Kızlar benimde adet olmam gereken tarih 12 temmuz hadi inş üçümüzde hamileyizdir.Bende çift çizgi ve sonraki günü değerlendirdimAynıyız galiba ben de çift çizgiyi gördüğüm gece ve bir sonraki geceyi değerlendirdim. 12 temmuzda regl olmazsam test yapıcam
arkadaşım o zaman 12.günden itibaren başla mutlaka 18.güne kadar devam et yeterli olur.
27-28 günde bi adet oluyosan hiç değişmiyorsa 13. yada 14. gün koyu çizgi yakalamalısın.Kızlar merhaba, bende iki gündür laboquick ovulasyon testi kullanıyorum. Adetim 10.gününde silik 11.gününde de silik ancak daha belirgin ikinci çizgi çıktı. 27-28 günde bir adet oluyorum. En son adetimin 9. Günü ilişkiye girdik. Dün sağ kasığımda ağrı ve batma vardı bugün araştırdım yumurtlama gününde böyle bi ağrı oluşuyormuş. Ancak biz akşamı değerlendiremedik. Bu sabah dayanamayıp tekrar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı. Acaba ben dün akşam yumurtladım ve günümü kaçırdım mııı?? Cevaplarınızı bekliyorumm yardım edinnnn
çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için...insan bilemeyince nedir nasıldır anlamıyor çünkü
Teşekkür ederim inşallah öyle olur, dün kasıklarım ağrıyınca üşütmüşümdür diye üstünde durmadım ama bugün araştırınca yumurtanın çatladığına işaret eder yazıodu. Bugünde hafif bi ağrım var. Umarım günümü yakalarım. Ayrıca siz kullandığınızda ikinci çizgi çok net bi şekilde koyu mu çıktı?27-28 günde bi adet oluyosan hiç değişmiyorsa 13. yada 14. gün koyu çizgi yakalamalısın.
Teşekkür ederim inşallah öyle olur, dün kasıklarım ağrıyınca üşütmüşümdür diye üstünde durmadım ama bugün araştırınca yumurtanın çatladığına işaret eder yazıodu. Bugünde hafif bi ağrım var. Umarım günümü yakalarım. Ayrıca siz kullandığınızda ikinci çizgi çok net bi şekilde koyu mu çıktı?
Çok teşekkürleeeer :)) çalışmalara devam etmek lazım, malum ramazanda vakit kısıtlı ama bebiş için her şeye değer :)benim t çizgisi daha idrar c çizgisine gelmeden koyulaşıyor ovu. günümde sonundada t c den çok daha koyu çıkıyor. bugünden sonra da ilk silikleştiği gün(genelde ertesi gün silikleşir) yumurtacık spermleri bekliyo demektir.
Ben predictor ovulasyon testini aldım çok iyi bir marka. Şu an hamileyim zaten çok şükür. Öneririm arkadaslarmerhaba ne marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz??
hadi bakalım üçü bir arada olalım..:) ya ben bu ay iftar sahur incir kürü mü ne onu yaptım çifti çizgiyi görünce bıraktım midem bulandı artık içmekten...son bi kaç gün havuçta ekledim ama bakalım kısmet...Kızlar benimde adet olmam gereken tarih 12 temmuz hadi inş üçümüzde hamileyizdir.Bende çift çizgi ve sonraki günü değerlendirdim
Ya benim 15. gün diğerlerinden farklı olarak daha koyuydu ama c çizgisi kadar değil.bu da korkutuyo beni yumurtlamadım mı acaba.çünkü ya eşit ya da t c den daha koyu olmalı yazıyo testte. ama 28 29 günde adet oluyorum hesaplarıma göre 15. güne denk geliyo zaten doğru olması lazım ama neden eşit koyulukta olmadı merak ediyorum.resim de ekleyemiyorum.bi de benim testin markası surelab diye bişey acaba markadan mı kaynaklı.ama diğer günlere göre bariz daha koyuydubenim t çizgisi daha idrar c çizgisine gelmeden koyulaşıyor ovu. günümde sonundada t c den çok daha koyu çıkıyor. bugünden sonra da ilk silikleştiği gün(genelde ertesi gün silikleşir) yumurtacık spermleri bekliyo demektir.
Ya benim 15. gün diğerlerinden farklı olarak daha koyuydu ama c çizgisi kadar değil.bu da korkutuyo beni yumurtlamadım mı acaba.çünkü ya eşit ya da t c den daha koyu olmalı yazıyo testte. ama 28 29 günde adet oluyorum hesaplarıma göre 15. güne denk geliyo zaten doğru olması lazım ama neden eşit koyulukta olmadı merak ediyorum.resim de ekleyemiyorum.bi de benim testin markası surelab diye bişey acaba markadan mı kaynaklı.ama diğer günlere göre bariz daha koyuydu
Ayy inşallah bakalımm böyle beklerken de zaman geçmiyoKızlar benimde adet olmam gereken tarih 12 temmuz hadi inş üçümüzde hamileyizdir.Bende çift çizgi ve sonraki günü değerlendirdim
çift çizgiyide gördüğünüz günden itibaren sayın 15.gün adet olursunuz %90.
3 aydır adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki ile denedik zaten ama gebelik oluşmadı bu ay da ovulasyon testini denedim belki yumurtlamayı kaçırıyorum diye ama zaten gün aşırı yaptığıma göre olması gerekirdi bi sorun mu var acaba diye çok korkuyorum.doktora da gitmiştim rahmime baktı temiz bi sorun yok dedi ama daha eşim test yaptırmadı bakalım biraz daha olmazsa oda gidecek
Peki senin çizgilerinin ikiside aynı renkmiydi.bende zaten hep çift çıkıyo ama çok silik sadece 15. gün koyulaştıBende 3 gün çift çizgi çıktı , garanti olsun diye dijitalden de yaptım gülen surat çıktı 26sında 11 yada 12sinde olmam inşallah
Bende 3 gün çift çizgi çıktı , garanti olsun diye dijitalden de yaptım gülen surat çıktı 26sında 11 yada 12sinde olmam inşallah
Evet kesinlikle haklısın herşeyin bi zamanı var sanırım o zamanı bekliyor bebişlerBende iki -üç aydır çok dikkat ediyorum bendede yok malesef. testleri yaptırmadım aynı senin gibi dedi doktor. yarın ben yaptırcam testlerimi bayramdan sonrada eşim inşallah. ama ümitsizliğe kapılma. arkadaşım evlendiği günden beri bırak gün aşırıyı her gün ilişki olmasına rağmen 8.ayında hamile kaldı. bi sorun yoktu. Bu işler tamamen nasip. bekliyoruz. sabırla ısrarla dua edip istiyoruz. Hayırlı zamanını bekliyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?