- 25 Ekim 2007
- 260
- 85
- 623
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.881
Peki senin çizgilerinin ikiside aynı renkmiydi.bende zaten hep çift çıkıyo ama çok silik sadece 15. gün koyulaştı
bende de iki gün çıkıyor sonra slikleşiyor. olabilir. inşallah olmazsın arkadaşım
Evet icimi rahatlattin sagol ins bu ay tutmustur isteyen herkesin .olumlu veya olumsuz burdan yazicam kesinlikleYok canım ben zaten düzensiz regl oluyorum o yüzden emin olamadım. Biraz koyulaştı ama aynı renk olmadı. Ben de clearblue'dan dijital olarak bir bakayım dedim gülen surat çıktı. Belki de herkesin kopkoyu olması gerekmiyordur
Evet icimi rahatlattin sagol ins bu ay tutmustur isteyen herkesin .olumlu veya olumsuz burdan yazicam kesinlikle
Aynen ya bende çok sabırsızım düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli aklımda.ben de onu araştırdım az önce sanırım belirtilerin başlaması için en azından bi 5 -6 gün kalması lazım adetine .bizim suan döllenme olsa bile anca rahme yerleşmeye çalışıyodur.daha hormonlar hissedilecek kadar çoğalmamıştır yaniya deli çıkacam sonunda eğer tutmuşsa bu belirtiler ne zaman başlar...10 gün var adetime insan kendini ne zaman hamile hisseder ben hissetmiyorum....ya da diğerleri ne zaman başlar....
artık stres oluyorum 2.5 yıldır evliyim her ay umutlan sonra hüsran artık insan bıkıyor...düşünmemeye çalışıyorum bi sürü incir suyu içtim iftarda aç karna incir ağacı çıkacak içimde...:)Aynen ya bende çok sabırsızım düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli aklımda.ben de onu araştırdım az önce sanırım belirtilerin başlaması için en azından bi 5 -6 gün kalması lazım adetine .bizim suan döllenme olsa bile anca rahme yerleşmeye çalışıyodur.daha hormonlar hissedilecek kadar çoğalmamıştır yani
Baya olmuş senin Allah daha fazla bekletmesin inş .ben daha 3 aydır deniyorum ama inan çok zor seni anlıyorum.bu süre içinde doktora gitmişsindir herhangi bi sorun çıktımı yoksa nedensiz miartık stres oluyorum 2.5 yıldır evliyim her ay umutlan sonra hüsran artık insan bıkıyor...düşünmemeye çalışıyorum bi sürü incir suyu içtim iftarda aç karna incir ağacı çıkacak içimde...:)
ben gittim doktora eşim gitmedi inatlaştı bi süre ramazandan sonra gidecez bakalım...ben tüm testleri yaptırdım muayenede temiz dediler rahim felan yumurtlanamda iyi dediler...eşimde de bişi çıkmazsa rahim filmine girecem...Allah isteyen herkeze nasip etsin...Senin
Baya olmuş senin Allah daha fazla bekletmesin inş .ben daha 3 aydır deniyorum ama inan çok zor seni anlıyorum.bu süre içinde doktora gitmişsindir herhangi bi sorun çıktımı yoksa nedensiz mi
Aminnnben gittim doktora eşim gitmedi inatlaştı bi süre ramazandan sonra gidecez bakalım...ben tüm testleri yaptırdım muayenede temiz dediler rahim felan yumurtlanamda iyi dediler...eşimde de bişi çıkmazsa rahim filmine girecem...Allah isteyen herkeze nasip etsin...
ben gittim doktora eşim gitmedi inatlaştı bi süre ramazandan sonra gidecez bakalım...ben tüm testleri yaptırdım muayenede temiz dediler rahim felan yumurtlanamda iyi dediler...eşimde de bişi çıkmazsa rahim filmine girecem...Allah isteyen herkeze nasip etsin...
Canım t çizgisi o ayki yumurtlaman olduğu zaman beliricek. Endişe etme geçen ayki yumurtlamalrın bu ayki testte çıkmazKızlar bugün benimde adetimin 10.Günü adetlerim çokta düzenli değil 26 günle 30 gün arasında degisiyo kaçırmamak için bugün başladım teste ama hic çizgi yok sadece c çizgisi belirginleşti o kadar ay içinde hic yumurtlama olmaması gibi bi ihtimal varmı bilginiz varmı
Onu biliyorum ama geçen ay hic yumurta olmamış dedi doktor ilaç kullandım düzeldi bu ayda ayni şey olabilirmi acaba diye endişe ediyorum canım bide testi yaptıktan 1 saat sonra baktığımda 2.çizgi belirginleşti sence onun doğruluk payı varmidirCanım t çizgisi o ayki yumurtlaman olduğu zaman beliricek. Endişe etme geçen ayki yumurtlamalrın bu ayki testte çıkmaz
Yumurtlama olup olmaması hakkında bi bilgim yok canım, amaa testi yaptıktan 5 dakika sonra bakıp o şekilde değerlendiriorum testi kullanımında öyle yazıo. 1 saat sonraki çizgiyi değerlendirmeye alma bence.Onu biliyorum ama geçen ay hic yumurta olmamış dedi doktor ilaç kullandım düzeldi bu ayda ayni şey olabilirmi acaba diye endişe ediyorum canım bide testi yaptıktan 1 saat sonra baktığımda 2.çizgi belirginleşti sence onun doğruluk payı varmidir
Tamm tatlım çok tesekkur ederim cvp verdiğin icinYumurtlama olup olmaması hakkında bi bilgim yok canım, amaa testi yaptıktan 5 dakika sonra bakıp o şekilde değerlendiriorum testi kullanımında öyle yazıo. 1 saat sonraki çizgiyi değerlendirmeye alma bence.
bende ovulasyon testine göre gittim bu ay çift çizgiyi gördüm o akşam değerlendirmeye çalıştık ama sahur olunca çokta yatamadım yarım saat yatabildim sadece..ondan sonraki akşam tekrar testi yapmadım...kasıklarımda hafif ağrı var arada batma oluyor....12 temmuzu bekliyorum sabırsızlıkla dayanamayıp test yapacam ama kendimi tutmaya çalışıyorum hüsrana uğramaktan yoruldum...
Aynıyız galiba ben de çift çizgiyi gördüğüm gece ve bir sonraki geceyi değerlendirdim. 12 temmuzda regl olmazsam test yapıcam
Ben de çift çizgiyi 25 haziranda gördüm, o gece ve ertesi geceyi degerlendirdik, benim de bat 11 temmuz, hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimizeKızlar benimde adet olmam gereken tarih 12 temmuz hadi inş üçümüzde hamileyizdir.Bende çift çizgi ve sonraki günü değerlendirdim
Canim ben gecen ay adetim bittigi gunden bugun basladigi zamana kadar test yaptim hep tek cizgiydi. Yumurtlama olmadigi da oluyormus bazi aylarda. bakalim bu ay nasil olacak.Kızlar bugün benimde adetimin 10.Günü adetlerim çokta düzenli değil 26 günle 30 gün arasında degisiyo kaçırmamak için bugün başladım teste ama hic çizgi yok sadece c çizgisi belirginleşti o kadar ay içinde hic yumurtlama olmaması gibi bi ihtimal varmı bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?