Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

9. gününden itibaren başla erken yumurtluyor olabilirsin, kolay gelsin

Kizlar adetim biteli 10 gun oldu hangi gunler yapmak gerekli gerci iki gundur yapiyorim ikinci cizgi silik cikio hep biri bana anlatabilirmi acaba nasil bisi ilk defa kullaniyorim

ben çift çizgiyi gördüğümde o geceyi değerlendirdim ama bi sonraki gece daha test yapmadım bişi de yapmadım zaten ramazanda işten eve gel yemek yap felan yeteri kadar yoruluyorum...bakalım İnşallah tutar...:)

Kizlar adetim biteli 10 gun oldu hangi gunler yapmak gerekli gerci iki gundur yapiyorim ikinci cizgi silik cikio hep biri bana anlatabilirmi acaba nasil bisi ilk defa kullaniyorim
şimdi adetinin 6. veya 7. gün yapmaya başlıyorsun hergün ilk başlarda silik çıkar sonra belirginleşir tamamen koyu olduğu gün yumurta çatlayacak demek adetinin başladığı günden say 10 ve 16. gün arasını değerlendir.

Canim ben gecen ay adetim bittigi gunden bugun basladigi zamana kadar test yaptim hep tek cizgiydi. Yumurtlama olmadigi da oluyormus bazi aylarda. bakalim bu ay nasil olacak.
İnşallah olur ya benim bugün 11.gün gene bisey yoktu sabah yaptım peki olmamız için ne yapmamız gerekiyo acaba

Peki hiç bi belirti falan var mi sizde? Ben korkuyla bekliyorum, inşallah hepimizin bebisleri tutunmustur
Valla bende hiç bi belirti yok ben sanmıyorum yine olmadı galiba.kabızlık var sadece ama o benim genel sorunum istisna bi durum değil yani.arada batışmalar oluyo ama o da karnımdaki şişlikten eminim

ya benim heryerim ağrıyo bacaklarım tutmuyo resmen yürüyemiyorum bugün bide belim ve kasıklarım ağrıyor.ama akşam camın önünde yatmışım ceryandan tutulmuşta olabilir. çabuk üşütüyorum idrar yollarımı bilemedim...

çok teşekkür ederim canımm saolasın ben adetim bitti 8 gün sora başladım ama hep silik pembe ya yumurtlamıyommu nedir anlamadım bide adetim düzensiz bakalım hayırlısı olsun

Peki hiç bi belirti falan var mi sizde? Ben korkuyla bekliyorum, inşallah hepimizin bebisleri tutunmustur

Ben adetimin 25. Günü yakaladım o yüzden bi şişkinlik falan zaten var. Ama kasıklarımda hep bir ağrı var bilemiyorum tuttu mu tutmadı mı psikolojik de olabilir diyorum. Bir d çok sık idrara çıkıyorum ya da bana öyle geliyor :)

Ben de aynı ikilemdeyim acaba üşüttüm mü ondan mı oluyor diye. Off beklemek çok gıcık ama ben dayanamayıp kan kesti yaptırıcam bir kaç gün sonra. İlişkiden 10 gün sonra başlıyormuş yükselmeye. Daha önce de öyle şansa yakalamıştım ama kimyasal gebelik olmuştu

Arkadaşlar merhaba ovulasyon olmuş müdür sizce ertesi gün yaptim silik bile denmiycek kadar t çizgisi yoktu

Eklentiler

• IMG_20150630_141414.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 71
Benim adetim geldi kizlar ama 2 gun geldi 3.gun azcik lekekenme bile olmuyor bebek dusunene kadar boyle deildi. Normal mi bilemedim. Gecen ay da boyle olmustu ovulasyonlarim da hep tek cizgi cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…