- 5 Temmuz 2015
- 55
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.921
MRb cnm bende ilk kullandım tedavi gördüğüm için catlama gün lerm belli degildi çünkü adet bitiminde basladm kırmızı cizgiyi gördüm üç gun iliski oldu Allahım nasip etti suan iki haftalık hamileyim iki senenin sonunda omutlulugu yaşadık isteyen bekleyen herkese nasip etsin RabbimKizlar adetim biteli 10 gun oldu hangi gunler yapmak gerekli gerci iki gundur yapiyorim ikinci cizgi silik cikio hep biri bana anlatabilirmi acaba nasil bisi ilk defa kullaniyorim
Mrb size bir ovulasyon testi markasi onercm cunku biz daha ilk kullandigimiz ay faydalandik paylasmak istedim markasi surelab biz bunu gittigidiyor.com dan siparis verdik 50 adet ovulasyon 10 ad gebelik var icerisinde ve yanlizca 42 tl kargo bedeli felanda yok.insallah faydalanirsin ben 2 haftalik hamileyim daha yeni ogrendik ayrica ovulasyon testi gebeligide gosterebiliyo.Canim bu testin markasine ve nerden teğmin ettin?
Mrb size bir ovulasyon testi markasi onercm cunku biz daha ilk kullandigimiz ay faydalandik paylasmak istedim markasi surelab biz bunu gittigidiyor.com dan siparis verdik 50 adet ovulasyon 10 ad gebelik var icerisinde ve yanlizca 42 tl kargo bedeli felanda yok.insallah faydalanirsin ben 2 haftalik hamileyim daha yeni ogrendik ayrica ovulasyon testiCanim bu testin markasine ve nerden teğmin ettin?
iyi günler arkadaşlar benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz 12. günden itibaren silikti ama onları dışarıda yaptığım için attım sizce yumurtlama günüm 14.gün olabilir mi?
Cnm bnm herkesin belirtileri farklilik gosterrbiliyo inşallah vardir.Bu arada iki günüde değerlendirdik tabi . İnşallah beneğim içimdedir . Kasık ağrım falan yok sadece meme uçlarım dimdik . Halbuki memelerim çok küçük benim belli bile değil . Belirtimidir acaba bu
Muhtemelen 14.gunu catlama olmus 14 gunden itibaren iki uc gununu iyi değerlendirme n lazmiyi günler arkadaşlar benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz 12. günden itibaren silikti ama onları dışarıda yaptığım için attım sizce yumurtlama günüm 14.gün olabilir mi?
Muhtemelen 14.gunu catlama olmus 14 gunden itibaren iki uc gununu iyi değerlendirme n lazm
Canim kirmizi bir iki gun catliycani belli ediyo ozamanda silik cikiyo catladigi anlamına geliyo ben o kirmizidan sonra siliklesti 14 gü n yine kıpkırmızı olmus ve gebelik testi yaptim cikti Allah im sanada nasip etsin inşallahCevap için teşekkürler değerlendirdik inşallah bu sefer birşeyler olur benim bilmek istediğim test ç,zg,s, çok koyu olmasa da yumurta sağlıklı oluyor mu? Bir bilgisi olan varsa konuyla alakalı cevap bekliyorum
Rabbim gonlune gore versin canim insallah :))MRb cnm bende ilk kullandım tedavi gördüğüm için catlama gün lerm belli degildi çünkü adet bitiminde basladm kırmızı cizgiyi gördüm üç gun iliski oldu Allahım nasip etti suan iki haftalık hamileyim iki senenin sonunda omutlulugu yaşadık isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
AMİNN canım Allahım herkesin gnlündekini nasip etsin beklemek okadar zorki iki sene ben neler yaşadım rabbime şükür ler olsun simdi mutluluktan ağlıyor um okadar büyük ki kimseyi zorda bırakmıyorRabbim gonlune gore versin canim insallah :))
Ben cvp veriyim canım olursa herseyi anlatcam konuscam bir nepzede olsun yardimci oluyum benim catlamam düzensizdi ben adet bitiminde başladım tam 15 gün kırmızı gördüm calismalar oldu ben yine devam ettim ovulasyon testini kullanmaya 14gun krmziyi yine grdum benm hapla catlama saglandi benm ayda ikikere yumurtlamam cok zordu oyuzden gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi grdum dayanamadım hastanye kan vermeye gittim hemen ve cikti gebeligide gsteriyo cnm yani kusura bakma uzun olduSimdi kizlar bi toplasin hele :) 1. Sorum su adetin basladigi andan itibaren14 u sayiyorsunuz dogrumu 2. Si Adetim bitti 16 gunumde ara ara lekelenmeler gelio adetim duzensiz bazen sasiyo gebeligi ovulasyon testi gosterirmi? Adetim bittikten 10 gun sora yaptim ama bi çift cizgiye denkgelemedim yaa
evetTeşekkür ederim testi 9 cü gün başlıcam dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?