Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar adetim biteli 10 gun oldu hangi gunler yapmak gerekli gerci iki gundur yapiyorim ikinci cizgi silik cikio hep biri bana anlatabilirmi acaba nasil bisi ilk defa kullaniyorim
MRb cnm bende ilk kullandım tedavi gördüğüm için catlama gün lerm belli degildi çünkü adet bitiminde basladm kırmızı cizgiyi gördüm üç gun iliski oldu Allahım nasip etti suan iki haftalık hamileyim iki senenin sonunda omutlulugu yaşadık isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

Canim bu testin markasine ve nerden teğmin ettin?
Mrb size bir ovulasyon testi markasi onercm cunku biz daha ilk kullandigimiz ay faydalandik paylasmak istedim markasi surelab biz bunu gittigidiyor.com dan siparis verdik 50 adet ovulasyon 10 ad gebelik var icerisinde ve yanlizca 42 tl kargo bedeli felanda yok.insallah faydalanirsin ben 2 haftalik hamileyim daha yeni ogrendik ayrica ovulasyon testi gebeligide gosterebiliyo.

Kızlar meraba . Dılarıdan hep okuyodum dayanamadım üye oldum . Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım . 3 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyorum . İnşallah bu ay hamile kalmısımdır lütfen dua edin . Beklemek çok stresli . Allah isteyen herkese nasip etsin . Sizlerin iyi haberlerini alınca umutlanıyorum bende . Onulasyon testlerimi yüklüyorum 15. Gün koyu olan 16 gün silik olan . İstemediğim batım 12 temmuz . İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder rabbim bize ve herkese

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Bu arada iki günüde değerlendirdik tabi . İnşallah beneğim içimdedir . Kasık ağrım falan yok sadece meme uçlarım dimdik . Halbuki memelerim çok küçük benim belli bile değil . Belirtimidir acaba bu

iyi günler arkadaşlar benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz 12. günden itibaren silikti ama onları dışarıda yaptığım için attım sizce yumurtlama günüm 14.gün olabilir mi?

Eklentiler

• 20150705_154401.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 122
Canim bu testin markasine ve nerden teğmin ettin?
Mrb size bir ovulasyon testi markasi onercm cunku biz daha ilk kullandigimiz ay faydalandik paylasmak istedim markasi surelab biz bunu gittigidiyor.com dan siparis verdik 50 adet ovulasyon 10 ad gebelik var icerisinde ve yanlizca 42 tl kargo bedeli felanda yok.insallah faydalanirsin ben 2 haftalik hamileyim daha yeni ogrendik ayrica ovulasyon testi
iyi günler arkadaşlar benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz 12. günden itibaren silikti ama onları dışarıda yaptığım için attım sizce yumurtlama günüm 14.gün olabilir mi?

Bu arada iki günüde değerlendirdik tabi . İnşallah beneğim içimdedir . Kasık ağrım falan yok sadece meme uçlarım dimdik . Halbuki memelerim çok küçük benim belli bile değil . Belirtimidir acaba bu
Cnm bnm herkesin belirtileri farklilik gosterrbiliyo inşallah vardir.

Muhtemelen 14.gunu catlama olmus 14 gunden itibaren iki uc gununu iyi değerlendirme n lazm

Cevap için teşekkürler değerlendirdik inşallah bu sefer birşeyler olur benim bilmek istediğim test ç,zg,s, çok koyu olmasa da yumurta sağlıklı oluyor mu? Bir bilgisi olan varsa konuyla alakalı cevap bekliyorum

Cevap için teşekkürler değerlendirdik inşallah bu sefer birşeyler olur benim bilmek istediğim test ç,zg,s, çok koyu olmasa da yumurta sağlıklı oluyor mu? Bir bilgisi olan varsa konuyla alakalı cevap bekliyorum
Canim kirmizi bir iki gun catliycani belli ediyo ozamanda silik cikiyo catladigi anlamına geliyo ben o kirmizidan sonra siliklesti 14 gü n yine kıpkırmızı olmus ve gebelik testi yaptim cikti Allah im sanada nasip etsin inşallah

Rabbim gonlune gore versin canim insallah :))

Simdi kizlar bi toplasin hele :) 1. Sorum su adetin basladigi andan itibaren14 u sayiyorsunuz dogrumu 2. Si Adetim bitti 16 gunumde ara ara lekelenmeler gelio adetim duzensiz bazen sasiyo gebeligi ovulasyon testi gosterirmi? Adetim bittikten 10 gun sora yaptim ama bi çift cizgiye denkgelemedim yaa

Ben cvp veriyim canım olursa herseyi anlatcam konuscam bir nepzede olsun yardimci oluyum benim catlamam düzensizdi ben adet bitiminde başladım tam 15 gün kırmızı gördüm calismalar oldu ben yine devam ettim ovulasyon testini kullanmaya 14gun krmziyi yine grdum benm hapla catlama saglandi benm ayda ikikere yumurtlamam cok zordu oyuzden gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi grdum dayanamadım hastanye kan vermeye gittim hemen ve cikti gebeligide gsteriyo cnm yani kusura bakma uzun oldu

Yani 29. gün mü gördün tekrar ikinci çizgiyi tam anlayamadım bi 15 bi 14 demişsin.Yani adetine bi kaç gün kala bir daha mı gördün çift çizgiyi?

selam kızlarben aileye yeni katıldım sizleri severek okuyup birçok bilgi edindim bugun ıkı çizgiyi gördüm bat 22 temmuz allah hakkımızda en hayırlısını versin

canım benim hepimizin ama aklıma takılan birşey var ben dostinex kullanıyorum hamiş olursam acaba zarar verirmi
bu arada kendimi tanıtayım 1 senelik evliyiz 6 aydır bebiş iştiyoruz tüplerim acık allaha şükür bir sıkıntı yok sadece prolaktinbirazcık hortlamış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…