- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.941
Şuanda adet belirtisinden farklı bi belirtim yok.karnım çok fazla şiş sadece.iştahım açık ve gögüslerim sadece bastırınca acıyo bunlar geçen aylarda da oluyodu.ama karnım gerçekten fazla bi gergin kabızlık da var ondan olabilir.senin nasıl var mı belirtiadet tarihi 12 temmuz olan ortilerim hiç belirtiniz var mı...ne alemdesiniz kızlaaaaarrr....
benimde aynı göğüslerimde biraz ağrım var. bastırınca acıyo adet belirtimden farklı bişi yok sanki.Şuanda adet belirtisinden farklı bi belirtim yok.karnım çok fazla şiş sadece.iştahım açık ve gögüslerim sadece bastırınca acıyo bunlar geçen aylarda da oluyodu.ama karnım gerçekten fazla bi gergin kabızlık da var ondan olabilir.senin nasıl var mı belirti
Dogrudur canim bende bi sene beklemistim mucizemi lakin bu dunyada kavusmak nasip olmadi 35 haftamda kaybettim ve kaybedeli 8 ay oldu artik istiyorum inseallah saglikla alirim minnakimiAMİNN canım Allahım herkesin gnlündekini nasip etsin beklemek okadar zorki iki sene ben neler yaşadım rabbime şükür ler olsun simdi mutluluktan ağlıyor um okadar büyük ki kimseyi zorda bırakmıyor
canım çok üzüldüm..Allah aratmasın İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....Dogrudur canim bende bi sene beklemistim mucizemi lakin bu dunyada kavusmak nasip olmadi 35 haftamda kaybettim ve kaybedeli 8 ay oldu artik istiyorum inseallah saglikla alirim minnakimi
canım çok üzüldüm..Allah aratmasın İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....Dogrudur canim bende bi sene beklemistim mucizemi lakin bu dunyada kavusmak nasip olmadi 35 haftamda kaybettim ve kaybedeli 8 ay oldu artik istiyorum inseallah saglikla alirim minnakimi
Amin inseallah bakalim inanin hamile gormeye ve hamile haberleri duyuyorum onlar icin cok.seviniyorum lakin yaşasaydı oglumda 8aylik olcakti demeden kendimi alikoyamiyorum kizlar herseyden önce birbirimize dua etmeyi unutmayalim zaten zor hamile kalmistim.bakalim.şimdi ne kadar sure sora kalcam rabbim saglikla sihhatle almayi nasip etsin cumlemizecanım çok üzüldüm..Allah aratmasın İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....
Kesinlikle canim sabret bak uzuldukce hormonlarinda etkilenio İnşirah oku bol bol kalbine ferahlik verirBe de dün gereksiz yere sorun çıkardım eşimle kavga ettik ve de ağladım.genelde bu adet günümde veya 1 gün kala olurdu daha 6 gün var bu da değişik bi durum ama artık belirtilere takılmıyorum adet günümde olmazsan test yapıcam sadece sabırrrrr
Canim Allahim sabir versin ü zldm sikinti etme Allhim cok buyuk yine verir insaallh sabir gerektiriyo isteDogrudur canim bende bi sene beklemistim mucizemi lakin bu dunyada kavusmak nasip olmadi 35 haftamda kaybettim ve kaybedeli 8 ay oldu artik istiyorum inseallah saglikla alirim minnakimi
Benim 11 temmuz, hic belirti yok, moralim coooook bozuk, bu ay olmasini cok istiyodum ama yine olmadi galiba, bugün ovulasyon testi yaptim tek cizgi ciktiadet tarihi 12 temmuz olan ortilerim hiç belirtiniz var mı...ne alemdesiniz kızlaaaaarrr....
Ayni seyi bugun ben yaptim ama benimki umutsuzluktan, bu ay da olmadi diye düşünüyorum da moralim bozuluyo isteBe de dün gereksiz yere sorun çıkardım eşimle kavga ettik ve de ağladım.genelde bu adet günümde veya 1 gün kala olurdu daha 6 gün var bu da değişik bi durum ama artık belirtilere takılmıyorum adet günümde olmazsan test yapıcam sadece sabırrrrr
Aynen sanırım benimki de umutsuzluktan olmadığını biliyorum ve moralim bozuluyo depresayonda gibiyim kaç gündür sadece uyumak istiyorum hiç bişey yapasım yok hayata küstüm resmenAyni seyi bugun ben yaptim ama benimki umutsuzluktan, bu ay da olmadi diye düşünüyorum da moralim bozuluyo iste(
anaaaa tuhaf olmuş cidden cnm istersen al eczaneden bi erken gebelk testi onla dene :)inşlhh vardr yaa:)Kizlar cok garip bisey oldu ya az once bi tane ovulasyon testi yapayim dedim hani eger gebelik varsa adete yakin cift cizgi oluyo diye bisey var ya o yuzden.aldim bitane yaptim 5 dk icinde silik bi ikinci cizgi cikti sonra bi sey farkertim testte hcg yaziyo lh degil.ama ovulasyon paketinden cikti digerlerinde bi sorun yoktu hepsi lh di 30 ovulasyon 10 tane de gebelik testi almistim internetten karismis olabilirmi ya daha 5 gun adetime bu kadar erken cikar mi of kafam karisti hic yapmasaydim keske
Evde zaten 10 tane gebelik testim var biraz idrarimin birikmesini bekliyorum yapicam birazdan yazarim.ama sanmiyorum ya yanlislik olmustur daha cok erken idrarda cikmasi icin ama umut iste ins vardiranaaaa tuhaf olmuş cidden cnm istersen al eczaneden bi erken gebelk testi onla dene :)inşlhh vardr yaa:)
ayy inş cnm yaz bizede olur muEvde zaten 10 tane gebelik testim var biraz idrarimin birikmesini bekliyorum yapicam birazdan yazarim.ama sanmiyorum ya yanlislik olmustur daha cok erken idrarda cikmasi icin ama umut iste ins vardir
Ben de depresyondayim galiba, cok üzülüyorum olmamasina, elimden geleni yapmistim yine bu ay ve cok istiyodum ama yine olmadiAynen sanırım benimki de umutsuzluktan olmadığını biliyorum ve moralim bozuluyo depresayonda gibiyim kaç gündür sadece uyumak istiyorum hiç bişey yapasım yok hayata küstüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?