- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.961
Ben de aynı duygular icindeyim canimcanım çok sıkılıyor kahverengi lekelenmem başladı her ay acaba lekelenme var ama yineden belkim hamileyimdir diye umudumu devam ettiriyorum...acayip yoruldum gerçekten bu ay beklemeyecem artık aynı senaryo alıştım pas geçiyorum bu ay yine sanırım...şuan hem çok gerginim, sinirliyim ve üzgünüm..hayırlısı artık diyorum ya hakkımızda ne zaman hayırlı ise o zaman Allah nasip eder.
Hadi inşallah sen güzel haber verirsin canim, ayni idrarla bi tane de lh testi yap bakalım o nasil cikacakEvde zaten 10 tane gebelik testim var biraz idrarimin birikmesini bekliyorum yapicam birazdan yazarim.ama sanmiyorum ya yanlislik olmustur daha cok erken idrarda cikmasi icin ama umut iste ins vardir
Ornegi aldiktan sonra hemen doktum sonradan benimde aklima geldi lh yi gectim o idrarla bi tane gebelik testi yapardim hemen ozaman belli olurdu neyse burazdan bi daha yapicam.ama zaten bu ay da olmadi biliyorum o kesin ovulasyon testiydi ve ustune yanlis yazilmisti bence cunku gebelige dair hicbisey yok bendeHadi inşallah sen güzel haber verirsin canim, ayni idrarla bi tane de lh testi yap bakalım o nasil cikacak
adet tarihi 12 temmuz olan ortilerim hiç belirtiniz var mı...ne alemdesiniz kızlaaaaarrr....
Ornegi aldiktan sonra hemen doktum sonradan benimde aklima geldi lh yi gectim o idrarla bi tane gebelik testi yapardim hemen ozaman belli olurdu neyse burazdan bi daha yapicam.ama zaten bu ay da olmadi biliyorum o kesin ovulasyon testiydi ve ustune yanlis yazilmisti bence cunku gebelige dair hicbisey yok bende
Evet cift çizgiyi gorunce birlikte oluyosunkızlar merhaba,
ovulasyon tesitnde çift çizgiyi görünce mi birlikte olmak gerekiyo. ilk defa kullanıyorum bilemedim.
tşk.
çift çizgiyi görünce ve en önemli günde çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmeye başladığı gün ilişki olması cnmkızlar merhaba,
ovulasyon tesitnde çift çizgiyi görünce mi birlikte olmak gerekiyo. ilk defa kullanıyorum bilemedim.
tşk.
günaydın,çift çizgiyi görünce ve en önemli günde çift çizgiyi gördükten sonra silikleşmeye başladığı gün ilişki olması cnm
Kızlar merhaba adetim in 13. Günü çift çizgiyi yakaladım bi gün öncesi ve sonrası silikti o günleri de degerlendirdik ama dun ve bugün gene silik te olsa
2.çizgi var anlamadım ben yumurtlama devam mi ediyo neden hala çizgi cikiyo bugunleridemi değerlendirmek lazim yardımcı olurmusunuz
hiç belirtin yokmuydu şüphelenmedin mi hamile olduğundan...lekelenme felan oldu mu....göğsünde şişkinlik acı felan olmadı mı...ayy ne çok soru sordum....:)günaydın kızlar...ben bir yıllık evliyim. ovu testlerinden aldım düzenli kullandım hep ama olmadı. bu ay sınavım vardı onun için ne test yaptım ne de beraberlik oldu..bir ay da bi defa beraber olmuştuk..sınavdan geldiğim akşam farkettim benim bat 5 gün gecikmiş ve test yaptım hamileyim:)...ve o zaman inandım ne kadar çabalarsan çabala onun bir vakti var o vakitten önce gelmiyor..inşallah sizin bebişleriniz içinde bu ay doğru vakittir. ve hepiniz aynı duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda yaşarsınız..beklemek çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?