Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de aynı duygular icindeyim canim

Evde zaten 10 tane gebelik testim var biraz idrarimin birikmesini bekliyorum yapicam birazdan yazarim.ama sanmiyorum ya yanlislik olmustur daha cok erken idrarda cikmasi icin ama umut iste ins vardir
Hadi inşallah sen güzel haber verirsin canim, ayni idrarla bi tane de lh testi yap bakalım o nasil cikacak

Hadi inşallah sen güzel haber verirsin canim, ayni idrarla bi tane de lh testi yap bakalım o nasil cikacak
Ornegi aldiktan sonra hemen doktum sonradan benimde aklima geldi lh yi gectim o idrarla bi tane gebelik testi yapardim hemen ozaman belli olurdu neyse burazdan bi daha yapicam.ama zaten bu ay da olmadi biliyorum o kesin ovulasyon testiydi ve ustune yanlis yazilmisti bence cunku gebelige dair hicbisey yok bende

adet tarihi 12 temmuz olan ortilerim hiç belirtiniz var mı...ne alemdesiniz kızlaaaaarrr....

Benim 3-5 gündür kasıklarımda hafif bir ağrı var, göğüslerim dokununca acıyo ama bunlar normalde de oluyor bilemedim o yüzden. Beklemek ne zormuş böyle şimdi tatildeyim yarın dönünce kan testi mi yaptırsam diyorum

Kötümser olma hemen. Ben çok okudum bu forumda 3-4 gün önce testte çıkanları inşallah senin de öyledir

Dedigim gibi oldu gebelik testi yaptim hic bisey cikmadi yani yaptigim lh mis yani o da silik olduguna gore bu ayda olmadi hayirlisi olsun yapicak bisey yok ins sizin olmustur benim umutlar bi dahaki aya kaldi

kızlar merhaba,
ovulasyon tesitnde çift çizgiyi görünce mi birlikte olmak gerekiyo. ilk defa kullanıyorum bilemedim.
tşk.

Merhaba kızlar yeni katıldın aranızda hamile kalmak istiyorum. 29 haziranda hasta oldum 2 gün önce bitti ovulasyon testi yapmaya başladım öncelikle sorum aynı saatte mi yapmak gerekiyor testi hergün.bide idrarınız buzdolabında bekletin diyorlar Bana püf noktalarını açıklarmısınız hep silik çıktı testim. Yumurtlamada hangi belirlitiler mevcut

Mrh kızlar eşiminde benimde bi sorunumuz yok lakin 3.kez ovü testi deniyorum....Klomen kullanıp ayrıca ovü yapayım dedim bu ay ama misafir felan derken adetimin 5.gününü kaçırdım bugün 6.gün acaba klomem için çokmu geç kaldım....iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim....Ha birde saat kaç gibi yapmalıyız şu ovü testini...

Kızlar merhaba adetim in 13. Günü çift çizgiyi yakaladım bi gün öncesi ve sonrası silikti o günleri de degerlendirdik ama dun ve bugün gene silik te olsa
2.çizgi var anlamadım ben yumurtlama devam mi ediyo neden hala çizgi cikiyo bugunleridemi değerlendirmek lazim yardımcı olurmusunuz

Merhaba, o testler lh hormonu olcmeye yarıyor. Bu hormon yumurtlama olacagı zaman artıs gosterır ve sonra azalır yıne oncesı gıbı. silik cıkması normal, onemlı olan en koyu oldugu zamanı degerlendırmek.

günaydın kızlar...ben bir yıllık evliyim. ovu testlerinden aldım düzenli kullandım hep ama olmadı. bu ay sınavım vardı onun için ne test yaptım ne de beraberlik oldu..bir ay da bi defa beraber olmuştuk..sınavdan geldiğim akşam farkettim benim bat 5 gün gecikmiş ve test yaptım hamileyim:)...ve o zaman inandım ne kadar çabalarsan çabala onun bir vakti var o vakitten önce gelmiyor..inşallah sizin bebişleriniz içinde bu ay doğru vakittir. ve hepiniz aynı duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda yaşarsınız..beklemek çok zor oluyor..

hiç belirtin yokmuydu şüphelenmedin mi hamile olduğundan...lekelenme felan oldu mu....göğsünde şişkinlik acı felan olmadı mı...ayy ne çok soru sordum....:)

çok belim ağrıdı ve kasığımda batma oluyordu.sınav günü adet olacağım diye ped falan aldım yanıma..hiç beklemiyordum normal adet belirtisi gibi sancım vardı...çok şok olduk ve çok mutlu olduk bayram hediyesi oldu bize..ay inşallah size de Rabbim şu mübarek günler hürmetine en yakın zaman da nasip eder..

Amin canım..moral çok önemli hiç kafaya takma demek istiyorum ama olmuyor çok iyi anlıyorum..ben de sürekli üzülüyordum hatta geçen ay eşimin kalbini kırmıştım bi doktora git problem sende mi diye söylendim ama çoook pişman oldum..sonuçta herşey bebek demek değil herşeyin vakti var..ben de lekelenme falan olmadı.. ağladım hamile olduğumu öğrenmeden bi hafta önce arkadaşlarımın yanında ..yine adet olacağım kasık bel ağrılarım başladı diye isyan ettim..hamileliğin hiç belirtisi olmadı normal adet sancı ve ağrıları oluyor..hiç üzülme ama sahurdan sonra dua etmiştim galiba o kabul oldu..dua et canım bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…