- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #41.981
Canim kirmizi bir iki gun catliycani belli ediyo ozamanda silik cikiyo catladigi anlamına geliyo ben o kirmizidan sonra siliklesti 14 gü n yine kıpkırmızı olmus ve gebelik testi yaptim cikti Allah im sanada nasip etsin inşallah
Güzel bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı bebişinize kavusursunuz inşaAllah lıtfen bizlere de dua edingünaydın kızlar...ben bir yıllık evliyim. ovu testlerinden aldım düzenli kullandım hep ama olmadı. bu ay sınavım vardı onun için ne test yaptım ne de beraberlik oldu..bir ay da bi defa beraber olmuştuk..sınavdan geldiğim akşam farkettim benim bat 5 gün gecikmiş ve test yaptım hamileyim:)...ve o zaman inandım ne kadar çabalarsan çabala onun bir vakti var o vakitten önce gelmiyor..inşallah sizin bebişleriniz içinde bu ay doğru vakittir. ve hepiniz aynı duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda yaşarsınız..beklemek çok zor oluyor..
Aaaa 3 adet tarihimiz aynıArkadaşlar iki önceki adetimi 2 mayıs ta oldum. Bir öncekini 2 haziranda şimdide 29 haziranda oldum. Yumurtlama günüm ne zamandır . Test aldım ama kaçırırım diye korkuuorum yeni evliyim yardımcı olun lütfen
Benim de 10 gün olduKizlar adetim biteli 10 gun oldu hangi gunler yapmak gerekli gerci iki gundur yapiyorim ikinci cizgi silik cikio hep biri bana anlatabilirmi acaba nasil bisi ilk defa kullaniyorim
Kız lar benim 15 gü n cift cizgi cikti adetim ayin besinde basladi 20 catlama oldu
Kizlar ben gittigidiyordan getirttim ilk ay faydalndik ovulasyon Allah im isteyen herkese nasip etsin cok olunca adet bitiminden hemn sonra yapmya baslamistimAaaa 3 adet tarihimiz aynı
aldığın test galenik değil mi
sanırım onda 2 adet var
ben Laboquick aldım 20 adet
bugün başladım yapmaya
Bence birkaç test daha al ben de kaçırırım diye çok aldım.
Yani adet başlangıcından itibaren 20.gün mü[/QUOT evet cnm ben cok faydalndm ovulasyondan Allhim sanada yasatsn o duyguyu insaallh
Canim benim kullandigim surelabdi cok guzeldi icat edenden de Allh razi olsun ilk aldigm ay oldu cnm iki sene sonunda amaKızlar galenik marka nasıl
gün kaçırmak istemiyorum
iki farklı marka mı almalı
Benim 2 buçuk sene olduCanim benim kullandigim surelabdi cok guzeldi icat edenden de Allh razi olsun ilk aldigm ay oldu cnm iki sene sonunda ama
Benim 2 buçuk sene oldu
ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum
Daha bugün başladım
inşallah ben de mutlu olurum[/QUOTE inşa alh cnm Allhim gnlune gre versin benim catlama sorunu vardi 4aylik hapla oldu son ayda mubarek gunde mutlu olduk insaallh seninde yuzunu guldurur rabbim ben cok iyi anliyrm seni beklemek cok zor benim dengem cok bozulmustu hatta baska bi doktor benim yuzume cocugun olmaz senin demisti sabir rabb gruyo neler xwkiyrz
Benim 2 buçuk sene oldu
ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum
Daha bugün başladım
inşallah ben de mutlu olurum[/QUOTE inşa alh cnm Allhim gnlune gre versin benim catlama sorunu vardi 4aylik hapla oldu son ayda mubarek gunde mutlu olduk insaallh seninde yuzunu guldurur rabbim ben cok iyi anliyrm seni beklemek cok zor benim dengem cok bozulmustu hatta baska bi doktor benim yuzume cocugun olmaz senin demisti sabir rabb gruyo neler xwkiyrz
Umudunu yitirme benimde silikti ovulasyn bir gun sonra cuft cizgicikti cikinca bide geblik ystik cikti inanamadm hastnye gittim kandan baktrdim cok sukur ki dogruymus Allah im kimsenin kulağını boş bırakması nBenim reglime 2-3 gün var. Hamile olanlarda ovulasyon testi çift çizgi çıkıyormuş. Denedim benimki silik çıktı tutmamış galiba bu ay..
Umudunu yitirme benimde silikti ovulasyn bir gun sonra cuft cizgicikti cikinca bide geblik ystik cikti inanamadm hastnye gittim kandan baktrdim cok sukur ki dogruymus Allah im kimsenin kulağını boş bırakması n
Günaydn Bende olmadan öyle yaptim okuyodum butun sayfalari ama olsun uye olup soranlara anlatcam bende bi umut ardim dedim aklina takilan her ne varsa sorabilirsn inan yardimci olmk cok isterimAyy inşallah benim de öyle olur çok fazla forum okuyunca da kafası karışıyor insanın morali bozuluyor
Günaydn Bende olmadan öyle yaptim okuyodum butun sayfalari ama olsun uye olup soranlara anlatcam bende bi umut ardim dedim aklina takilan her ne varsa sorabilirsn inan yardimci olmk cok isterim
Sabah da gebelik testi yaptım hiç çizgi yokbi dahaki aya artık
kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa. korunmayı bırakalı da 2. ayım bat a 4-5 gün var.sabah öylesine bi test yapayım dedim.2 dk içinde silik çizgi belirdi şuan nasıl heyecanlıyım anlatamam.bi bakar mısınız ?orucum akşama kan testi vereyim diyorum erken de sevinmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?