Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim kirmizi bir iki gun catliycani belli ediyo ozamanda silik cikiyo catladigi anlamına geliyo ben o kirmizidan sonra siliklesti 14 gü n yine kıpkırmızı olmus ve gebelik testi yaptim cikti Allah im sanada nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun adınıza çok sevindim Rabbim kucagına almayı da nasip etsin inşallah bizde beklicez artık nasibimizi

Güzel bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı bebişinize kavusursunuz inşaAllah lıtfen bizlere de dua edin

Aaaa 3 adet tarihimiz aynı
aldığın test galenik değil mi
sanırım onda 2 adet var
ben Laboquick aldım 20 adet
bugün başladım yapmaya
Bence birkaç test daha al ben de kaçırırım diye çok aldım.

Kız
Aaaa 3 adet tarihimiz aynı
aldığın test galenik değil mi
sanırım onda 2 adet var
ben Laboquick aldım 20 adet
bugün başladım yapmaya
Bence birkaç test daha al ben de kaçırırım diye çok aldım.
Kizlar ben gittigidiyordan getirttim ilk ay faydalndik ovulasyon Allah im isteyen herkese nasip etsin cok olunca adet bitiminden hemn sonra yapmya baslamistim

Yani adet başlangıcından itibaren 20.gün mü[/QUOT evet cnm ben cok faydalndm ovulasyondan Allhim sanada yasatsn o duyguyu insaallh
Kızlar galenik marka nasıl
gün kaçırmak istemiyorum
iki farklı marka mı almalı
Canim benim kullandigim surelabdi cok guzeldi icat edenden de Allh razi olsun ilk aldigm ay oldu cnm iki sene sonunda ama

Benim reglime 2-3 gün var. Hamile olanlarda ovulasyon testi çift çizgi çıkıyormuş. Denedim benimki silik çıktı tutmamış galiba bu ay..

Benim reglime 2-3 gün var. Hamile olanlarda ovulasyon testi çift çizgi çıkıyormuş. Denedim benimki silik çıktı tutmamış galiba bu ay..
Umudunu yitirme benimde silikti ovulasyn bir gun sonra cuft cizgicikti cikinca bide geblik ystik cikti inanamadm hastnye gittim kandan baktrdim cok sukur ki dogruymus Allah im kimsenin kulağını boş bırakması n

Umudunu yitirme benimde silikti ovulasyn bir gun sonra cuft cizgicikti cikinca bide geblik ystik cikti inanamadm hastnye gittim kandan baktrdim cok sukur ki dogruymus Allah im kimsenin kulağını boş bırakması n

Ayy inşallah benim de öyle olur çok fazla forum okuyunca da kafası karışıyor insanın morali bozuluyor

Ayy inşallah benim de öyle olur çok fazla forum okuyunca da kafası karışıyor insanın morali bozuluyor
Günaydn Bende olmadan öyle yaptim okuyodum butun sayfalari ama olsun uye olup soranlara anlatcam bende bi umut ardim dedim aklina takilan her ne varsa sorabilirsn inan yardimci olmk cok isterim

kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa. korunmayı bırakalı da 2. ayım bat a 4-5 gün var.sabah öylesine bi test yapayım dedim.2 dk içinde silik çizgi belirdi şuan nasıl heyecanlıyım anlatamam.bi bakar mısınız ?orucum akşama kan testi vereyim diyorum erken de sevinmek istemiyorum

Eklentiler

• IMG-20150709-WA0000.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG-20150709-WA0002.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 121

canım seni üzmek istemem ama ikinci çizgiyi ben göremedim...fotoğraftan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…