- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.001
canım ya bende hasta olmadım ama lekelenmem başladı tüm umudum kırıldı bu ay çok umutluydum...bi iki güne hasta olurum heralde...bu ay kasıkların diğer aylara göre daha çok ağrıdı çok batma vardı çok ümitlendim...hamilelik testi yapmadım bile....kısmet artık...Sabah da gebelik testi yaptım hiç çizgi yokbi dahaki aya artık
canım silik çizgi bende gördüm..büyük ihtimal hamilesin canım..inşallah hayırlısıyla öylesindir:)kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa. korunmayı bırakalı da 2. ayım bat a 4-5 gün var.sabah öylesine bi test yapayım dedim.2 dk içinde silik çizgi belirdi şuan nasıl heyecanlıyım anlatamam.bi bakar mısınız ?orucum akşama kan testi vereyim diyorum erken de sevinmek istemiyorum
canım ya bende hasta olmadım ama lekelenmem başladı tüm umudum kırıldı bu ay çok umutluydum...bi iki güne hasta olurum heralde...bu ay kasıkların diğer aylara göre daha çok ağrıdı çok batma vardı çok ümitlendim...hamilelik testi yapmadım bile....kısmet artık...
canım yumurlamadan iki üç gün önce çizgi hafif çıkıyor..yakında yumurtlayacaksın..9. gün falan olabalir. ama kaçırmamak için gün aşırı değerlendirmeni tavsiye ederim.mrb kızlar ne olur bi fikri olan yardımcı olsun...Bugün adetimin 7. günü yani bittiği gün denemek amaçlı ovü testi yaptım direk ikinci çizgi koyu değil ama ona yakın bi şekilde çıktı..resimi bi yorumlayın ben adetimin bittiği günmü yumurtluyorum yani 30 günde bir adet oluyorum....
Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyor canim daha erken 7.gunmrb kızlar ne olur bi fikri olan yardımcı olsun...Bugün adetimin 7. günü yani bittiği gün denemek amaçlı ovü testi yaptım direk ikinci çizgi koyu değil ama ona yakın bi şekilde çıktı..resimi bi yorumlayın ben adetimin bittiği günmü yumurtluyorum yani 30 günde bir adet oluyorum....
Mantıklı... cnm çok teşekkür ederim öyle yapıcam muhakkakcanım yumurlamadan iki üç gün önce çizgi hafif çıkıyor..yakında yumurtlayacaksın..9. gün falan olabalir. ama kaçırmamak için gün aşırı değerlendirmeni tavsiye ederim.
Gün aşırı devam edicem yinede ben cnm tşk ederimIkisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyor canim daha erken 7.gun
Canım hayır kesinlikle kaçırmadın bir gün okadar fark etmez..Eğer 10. diyosa devam et sen testi yapmayaBanada yardım edin lütfen 11 gündeyim clear blue ovulasyon testi aldım 10 günden başlayın diyorlar kaçırmış olabilir miyim
Lab.. Markasi Canim gittigidiyordan aldimCanim bu testin markasine ve nerden teğmin ettin?
Adetim başlayalı 11. Günümdeyim 29 haziran oldu. Bu testi ilk defa kullanıcam 10. Günden başlayın diyor 1 günden dolayı bir sakıncası olur mu??? Memnun musunuz bı testten
Tabi canim gun asiri devam kacirmamak lazimGün aşırı devam edicem yinede ben cnm tşk ederim
cnm test yaptınmı nedir durum merak ettim .inş hamişsindrkızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa. korunmayı bırakalı da 2. ayım bat a 4-5 gün var.sabah öylesine bi test yapayım dedim.2 dk içinde silik çizgi belirdi şuan nasıl heyecanlıyım anlatamam.bi bakar mısınız ?orucum akşama kan testi vereyim diyorum erken de sevinmek istemiyorum
canım bugün sabah 10 da verdim kan testimi öğleden sonra çıkıcak sonuç inş :))güzel haberler gelirse yazıcam hemencnm test yaptınmı nedir durum merak ettim .inş hamişsindr
ayyyyy hadi hayrısı yaz hemen buraya olur mucanım bugün sabah 10 da verdim kan testimi öğleden sonra çıkıcak sonuç inş :))güzel haberler gelirse yazıcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?