Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bazı doktorlar da çok acımasız oluyorlar
çocuğun olmaz cümlesi ne kadar da ağır..
neyseki gebe kalmışsınız...artık hayırlısı bize olsun

Sabah da gebelik testi yaptım hiç çizgi yok bi dahaki aya artık
canım ya bende hasta olmadım ama lekelenmem başladı tüm umudum kırıldı bu ay çok umutluydum...bi iki güne hasta olurum heralde...bu ay kasıkların diğer aylara göre daha çok ağrıdı çok batma vardı çok ümitlendim...hamilelik testi yapmadım bile....kısmet artık...

canım silik çizgi bende gördüm..büyük ihtimal hamilesin canım..inşallah hayırlısıyla öylesindir:)

Bn de tam gününü buldum kesin diyodum ama napalım sağlık olsun

mrb kızlar ne olur bi fikri olan yardımcı olsun...Bugün adetimin 7. günü yani bittiği gün denemek amaçlı ovü testi yaptım direk ikinci çizgi koyu değil ama ona yakın bi şekilde çıktı..resimi bi yorumlayın ben adetimin bittiği günmü yumurtluyorum yani 30 günde bir adet oluyorum....

Eklentiler

• 20150709_165820.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 127
Adetim başlayalı 11. Günümdeyim 29 haziran oldu. Bu testi ilk defa kullanıcam 10. Günden başlayın diyor 1 günden dolayı bir sakıncası olur mu??? Memnun musunuz bı testten

Eklentiler

• image.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 116
canım yumurlamadan iki üç gün önce çizgi hafif çıkıyor..yakında yumurtlayacaksın..9. gün falan olabalir. ama kaçırmamak için gün aşırı değerlendirmeni tavsiye ederim.

Banada yardım edin lütfen 11 gündeyim clear blue ovulasyon testi aldım 10 günden başlayın diyorlar kaçırmış olabilir miyim

Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyor canim daha erken 7.gun

Bennde 2 gun once ovulasyon yaptim ikinci cizgi silikti 2 dk icinde cikti ama bu sabah gebelik testi yaptim negatif bata 2 gun var umudum kalmadi artik.ilk kez denemistim ovulasyon testini bu ay ama olmadi hayirlisi artik

cnm test yaptınmı nedir durum merak ettim .inş hamişsindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…