- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm kızlar bende sizi takip ederdim bende aranıza katılmak istiyorum izninizle bende incir kürüne başladım bide yarında ateş ölçümüne başlıyorum bide günde 1fincan böğürtlen kökü demleyip içiyorum benimde içimde tatlı bi heyecan var inşaallah benimde bebişim gelir artık
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar
imşallahhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar bugün bu topiği inceledim ovulasyon testleri bir çok çifti mutlu etmiş. bende bebek için sabırsızlanmaya başladım. o yüzden şimdi gg den 20 li ovulasyon testi siparişi veriyorum. vatana millete hayırlı uğurlu olsun :) yarın görüşmek üzere..
Hayırlı olsun hemşom aramıza hoşgeldin. Ben de daha burda yeniyim yumurtlama dönemim geçti ama merakına yaptım öle iki dene. Öteki aya başlıyorum kısmetse. Burası bereketli bi topic benim de anladığım kadarıyla. Sayfa sayısı az ama hamile kalan çok :smiley-cool:
merhaba tıffcım. evet dün bilgisayar başında mahvoldum .hepsini okudum hakkaten hamile kalan çok.nede olsa bilimsel bir yöntem. benim reglim salı günü bitti. eğer çabuk gönderirlerse bana yetişecek bu ay.artık bebiş istiyorum
Birkaç gündür yapıyordum ve negatif çıkıyordu.Dün ikinci çizgiyi biraz pembemsi de olsa gördüm.Bugün başlıyoruzBakalım inşallah tuttururuz.Ben çok heyecanlıyım bu normal mi? Bugün için değil tabi 10-15 gün sonrası için heyecanlıyım :) Allah herkese anneliği yaşatsın beni de o talilhli kullarından etsin.
Birkaç gündür yapıyordum ve negatif çıkıyordu.Dün ikinci çizgiyi biraz pembemsi de olsa gördüm.Bugün başlıyoruzBakalım inşallah tuttururuz.Ben çok heyecanlıyım bu normal mi? Bugün için değil tabi 10-15 gün sonrası için heyecanlıyım :) Allah herkese anneliği yaşatsın beni de o talilhli kullarından etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?