Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu topikte yeni olsam da aramıza hoşgeldin canım. incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum, ben de işe yaramasa bile hemen bebek düşünen herkes denemeli mutlaka.

arkadaşlar bugün bu topiği inceledim ovulasyon testleri bir çok çifti mutlu etmiş. bende bebek için sabırsızlanmaya başladım. o yüzden şimdi gg den 20 li ovulasyon testi siparişi veriyorum. vatana millete hayırlı uğurlu olsun :) yarın görüşmek üzere..

Hayırlı olsun hemşom aramıza hoşgeldin. Ben de daha burda yeniyim yumurtlama dönemim geçti ama merakına yaptım öle iki dene. Öteki aya başlıyorum kısmetse. Burası bereketli bi topic benim de anladığım kadarıyla. Sayfa sayısı az ama hamile kalan çok :smiley-cool:

merhaba tıffcım. evet dün bilgisayar başında mahvoldum .hepsini okudum hakkaten hamile kalan çok.nede olsa bilimsel bir yöntem. benim reglim salı günü bitti. eğer çabuk gönderirlerse bana yetişecek bu ay.artık bebiş istiyorum

3 gün içinde gelir diodu sitede ama ertesi gün sabahtan elime geçti benim canım. bende aynı yerden aldım senin gibi. bugün gelir a.s

ama sitede satıcının kargoya vermesi bekleniyor yazıyordu. çabuk gelsin çünkü çok az kaldı ovulasyon dönemime. neyse bu testler beni oyalar. haftaya evdede tadilat var. oda oyalayacak. bu ay çabucak geçsin ve hamile olayım :) bu sitede hep okurdum evde tadilat yaptırdıkları ay ya da taşındıkları ay hamile kalan insanları. bakalım görcez artık.

Bende alacağım bu testlerden.Hiç anlamıyorum yumurtlama dönemimi.Belki yardımı olur bu testlerin....Şimdi reglimi bekliyorum regl olduğum gün gidip alacağım inş.

ya arkadaşlar bende almaya karar verdim bu testlerden ama nasıl uygulayacağım hakkında bilgim yok bu arada bende pcos varmış yumurtlamaya engelmi

Birkaç gündür yapıyordum ve negatif çıkıyordu.Dün ikinci çizgiyi biraz pembemsi de olsa gördüm.Bugün başlıyoruz Bakalım inşallah tuttururuz.Ben çok heyecanlıyım bu normal mi? Bugün için değil tabi 10-15 gün sonrası için heyecanlıyım :) Allah herkese anneliği yaşatsın beni de o talilhli kullarından etsin.

Amin canım inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.Bende aldım ovulasyonu bakalım reglimi bekliyorum olduktan sonra başlayacağım ovulasyon testine.Birde böyle deneyeyim dedim.Bakalım olacakmı?Hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq:

iki cizgide aynı koyulukta oluncaya kadar test yapmaya devamet canım pembe negatif anlamına geliyor en garantilisi test yaparkende 2 gunde bir calısmalara devamet canım inşallah hamile kalırsın :Saruboceq:

Benim 2 gün önceki çizgi birincisi kadar olmasa da koyuydu.Dünkü daha açıktı bugünkü dünden de açıktı.Ben şimdi ne zaman yumurtlamış oluyorum? Koyu çıktığı gün değil de dün ve bugün çalıştık.( ay ben biraz utandım ne yazsam diye ) şimdi yarında yapmalı mıyız?

koyu cizginin cıktıgı gün calısmalara baslicaksın canım koyu cizginin cıktıgı gunu ve sonraki gunu iyi degerlendirmen gerekiyor

ovülosyon hamişleri

ozg79
esrtml
christia-Louboutin
cancer
smhsmh
bucesarica

bu ay bende kullanıyorum hamiş kalan varmı diye merak edip liste yaptım.. merak edenler için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…