- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.021
mrb kızlar ne olur bi fikri olan yardımcı olsun...Bugün adetimin 7. günü yani bittiği gün denemek amaçlı ovü testi yaptım direk ikinci çizgi koyu değil ama ona yakın bi şekilde çıktı..resimi bi yorumlayın ben adetimin bittiği günmü yumurtluyorum yani 30 günde bir adet oluyorum....
dün akşam itibari ile adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz...daha incir suyu felan içmem artık tiksindim yaaa.
kısmet artık...
Evet her ay düzenli oluyorum.....tmmdır inş yakalarızzz30 günde bir muntazam adet oluyosan yumurtalaman 15 yada 16.gün olur
Selam bisey sorucam ovulasyon testi kullanmis olanlarin yardimina ihtiyacim var. Benin adetim duzensiz bu ay sogan suyu yaptim ve ovulasyon testine basladim cok sukur gebe kalmak icin bir sorunum yok ama adetim duzensiz okdugu icin yumurtlama gunlerimi bilemiyorum. Adetimin 23. Gunu yapmaya basladim 24 gunu cift cizgi cikti 25. Ve 26. Gunde ayni cikti yani bugun normal mi 3 gun arka arkaya oyle cikmasi simdi foto paylasicam bana yardimci olur musunuz. En ustteki bugun yaptigim alttaki dun en alttaki 24. Gun
Evet iste uc gun ayni olmasi normal mi acabaNedense üçü de aynı gibi ben fark göremedim
Evet iste uc gun ayni olmasi normal mi acaba
Gerceklesmis gibi duruyor bazi testlerde 2. Cizgi birebir o koyulukta olmazmis bende o yuzden hergu yapiyorumKızlar benim testine de bakın
ilk kez test kullanıyorum
sizce ovulasyon gerçekleşmiş mi
yoksa daha var mı
Gerceklesmis gibi duruyor bazi testlerde 2. Cizgi birebir o koyulukta olmazmis bende o yuzden hergu yapiyorum
Degerlendirseydin bugununu birde 2 cizgiyi gordukten onceki 2 gunde iliski olduysa tutuyormus oyle okudum sperm 72 saat yasadigi icinBen de ilk defa kullanmaya başladım
sanki koyu gibi geldi
ya yarın silik çıkarsa zamanı kaçırırım diye endişe ediyorum
Hergün ilişki de Sperm kalitesini düşüyormuş.daha koyu olur mu ki bilemedimDegerlendirseydin bugununu birde 2 cizgiyi gordukten onceki 2 gunde iliski olduysa tutuyormus oyle okudum sperm 72 saat yasadigi icin
Degerlendirseydin bugununu birde 2 cizgiyi gordukten onceki 2 gunde iliski olduysa tutuyormus oyle okudum sperm 72 saat yasadigi icin
Evet degerlendirdim kimisi diyor 1 gun koyu olurSen o üç günü değerlendirdin mi
üçü de aynı
Üç gün öyle olması da gario
Cnm doğuda görev yapıyoruz ilçede isler biraz yavaş yuruyo ama sonucu aldimmmmm
Cnm doğuda görev yapıyoruz ilçede isler biraz yavaş yuruyo ama sonucu aldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?