Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

30 günde bir muntazam adet oluyosan yumurtalaman 15 yada 16.gün olur

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4 ve 21 gun progesterona baktırdım oda 1,04 cıktı doktor progestan ve klomen baslamam gerektıgını soyledı progestana ne zaman baslamam gerekıyor ben adet oldum ve oıgun progestanı ıctım 3 gun sonra yanlısmı ıctım dıye dusundum sanırım yanlıs zamanda basladım klomenı 5 6 7 8 9 gun baslıycam ama progestanı ne zaman ıcmem gerekıyor ve tahlıl sonuclarım nasıl cıkmıs usg baktılar miyon oldugu cıktı pko falan gormedıler

dün akşam itibari ile adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz...daha incir suyu felan içmem artık tiksindim yaaa.
kısmet artık...

Selam bisey sorucam ovulasyon testi kullanmis olanlarin yardimina ihtiyacim var. Benin adetim duzensiz bu ay sogan suyu yaptim ve ovulasyon testine basladim cok sukur gebe kalmak icin bir sorunum yok ama adetim duzensiz okdugu icin yumurtlama gunlerimi bilemiyorum. Adetimin 23. Gunu yapmaya basladim 24 gunu cift cizgi cikti 25. Ve 26. Gunde ayni cikti yani bugun normal mi 3 gun arka arkaya oyle cikmasi simdi foto paylasicam bana yardimci olur musunuz. En ustteki bugun yaptigim alttaki dun en alttaki 24. Gun

Eklentiler

• 20150710_180155.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 96

Nedense üçü de aynı gibi ben fark göremedim

Kızlar benim testine de bakın
ilk kez test kullanıyorum
sizce ovulasyon gerçekleşmiş mi
yoksa daha var mı

Eklentiler

• 20150710_150230.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benim sorularım olacak
en koyu gün ve bir sonraki silik çıktığı gün mü birlikte olmak gerekiyor ?
Yoksa konudan sonraki silik çıktığı ilkgün mü
Yoksa iki gün üstüste mi ?

bir sonraki gün daha koyu olup olmayacağını bilemiyorum nasıl anlaşılıyor
biri beni aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…