Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de dün aksam adet oldum, pts dr a gidicem artik ne yapalim hayirlisi olsun..

Arkadaşlar bana yardım edin lütfen adetimin bitişinden beri yapıyorum. 13. Günümdeyim böyle bir sonuç elde ettim .acaba günündemiyim önceden çok silikti

Eklentiler

• image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 136
arkadaşlar merhaba

benim ovülasyon testlerim aşağıdaki gibi.
dün gece 1 de ilişki oldu.çok kasık ağrım vardı.
pik yaptığından çatlamak üzere diye düşündüm.
bugün 12:00 gibi yine yaptım daha pik durumda.
bu gece de yapacağım diyorum ama acaba sperm kalitesi düşer mi ? erkek bebek diliyorum rabbimden biliyorsunuz.

tecrübelerinizeihtiyacımvar.

Eklentiler

• test.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 125
Ben cift koyu cizgi gordugum hergunu degerlendirdim

Kızlar benim yumurta çatlayıp ovülasyon günüm geçti mi bir bakar mısınız

Eklentiler

• 20150710_150230.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 20150711_152708.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 108
  • 20150712_152734-1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaşlar yakaladım galiba yumurtlama günümü dün ve bugün çift çizgi çıktı.çok şükür 29 haziran başlama tarihim

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar benimde batım 17 temmuzda, erken gebelik testi yapıcam da sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor?

Kızlar benim yumurta çatlayıp ovülasyon günüm geçti mi bir bakar mısınız
Efsunsuz benimde bu şekilde oldu 11.gün biraz koyulastı bende o akşamı değerlendirmedim yarın iyice koyulasır diye ama 12.gün test yapınca ikinci çizgi hiç çıkmadı ancak o akşamı değerlendirdik. Yumurtlamam oldu mu bilmiorumm senin durumundayım batım 17temmuzda bakalım bekliorummmm

benim yumurtlama günü 14 temmuz olması gerekiyordu...ama çok erken çift çizgi çıktı 4 gün önce
testin içinde ikisi de aynı koyulukta olacak yazıyordu...dedim herhalde daha koyulaşır
bir de ilk defa kullanıyorum
bugün hiç çizgi görmeyince şok oldum.Allahtan iki gün değerlendirdik ama ümitlenmek istemiyorum
sonra çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…