- 25 Ekim 2007
- 260
- 85
- 623
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.041
Ben de az önce oldum maalesefdün akşam itibari ile adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakacaz...daha incir suyu felan içmem artık tiksindim yaaa.
kısmet artık...
Bu ay da takip yapıp sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ben de. Belki klomen falan verirBen de dün aksam adet oldum, pts dr a gidicem artik ne yapalim hayirlisi olsun..
Bence bugunu degerlendir yarin tekrarla daha koyu olucaktirArkadaşlar bana yardım edin lütfen adetimin bitişinden beri yapıyorum. 13. Günümdeyim böyle bir sonuç elde ettim .acaba günündemiyim önceden çok silikti
Bence bugunu degerlendir yarin tekrarla daha koyu olucaktir
Ayyyyyyyyy cnm bnm nasi sevindm anlatamam,gozun aydin rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin :))))Cnm doğuda görev yapıyoruz ilçede isler biraz yavaş yuruyo ama sonucu aldimmmmm
Evet canim bugun tekrarla testiİ
Yani yumurtlama günümü yakaladımmı?
Ben cift koyu cizgi gordugum hergunu degerlendirdimarkadaşlar merhaba
benim ovülasyon testlerim aşağıdaki gibi.
dün gece 1 de ilişki oldu.çok kasık ağrım vardı.
pik yaptığından çatlamak üzere diye düşündüm.
bugün 12:00 gibi yine yaptım daha pik durumda.
bu gece de yapacağım diyorum ama acaba sperm kalitesi düşer mi ? erkek bebek diliyorum rabbimden biliyorsunuz.
tecrübelerinizeihtiyacımvar.
Efsunsuz benimde bu şekilde oldu 11.gün biraz koyulastı bende o akşamı değerlendirmedim yarın iyice koyulasır diye ama 12.gün test yapınca ikinci çizgi hiç çıkmadı ancak o akşamı değerlendirdik. Yumurtlamam oldu mu bilmiorumm senin durumundayım batım 17temmuzda bakalım bekliorummmmKızlar benim yumurta çatlayıp ovülasyon günüm geçti mi bir bakar mısınız
Efsunsuz benimde bu şekilde oldu 11.gün biraz koyulastı bende o akşamı değerlendirmedim yarın iyice koyulasır diye ama 12.gün test yapınca ikinci çizgi hiç çıkmadı ancak o akşamı değerlendirdik. Yumurtlamam oldu mu bilmiorumm senin durumundayım batım 17temmuzda bakalım bekliorummmm
Canim, 29 haziran adetinin baslama tarihi mi?Arkadaşlar yakaladım galiba yumurtlama günümü dün ve bugün çift çizgi çıktı.çok şükür 29 haziran başlama tarihim
Ben cift koyu cizgi gordugum hergunu degerlendirdim
BekliTeşekkür ederim. Hamilemisiniz ?
Bekliyorum bende adet gunumuTeşekkür ederim. Hamilemisiniz ?
ben 26 haziranda gördüm çift çizgiyi ama kısmet olmadı...adetimde dört gün önce oldum bu ay hayret...:)Olsun moralini bozma hiç. Ben de hala bekliyorum herhalde pazara kadar olurumkaçında yakalamıştın sen çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?