- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.061
Cift cizgiyi gordugunuz gunleri degerlendirdiniz miben 26 haziranda gördüm çift çizgiyi ama kısmet olmadı...adetimde dört gün önce oldum bu ay hayret...:)
Ovu. Testi gösteriyo diyorlar ama herkes de ayni olmuyo sanırım.. Hemen bi gebelik testi al bide öyle dene. Cift cizgiyi görürsün inşallahArkdslar benim bugün adet günüm evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yaptım ama silik çizgi çıktı olabilir mi bo y le bi bişey yaşayan duyan yok mu nolur bir senedir bekliyorum
Kirmizilari görene kadar umut hep var kızlar. Umudu kaybetmek yok. Testi tekrarla bence yada en kesin sonuc kan testi. Bebisin gelmistir inşallahKizlar 28 haziranda cift cizgiyi yakaladim hala adet olmadim telefonumda takvim programi var ona gore pazar gunu adet olmam gerekiyodu bu saate kadar olmadim.cumartesi gunu yani 11 temmuzda gebelik testi yaptim negatif sizce bi umut olabilir mi
Sağol amin ins yaa çarşambaya kadar beklemek istiyorum heveslenmek istemiyorum yaOvu. Testi gösteriyo diyorlar ama herkes de ayni olmuyo sanırım.. Hemen bi gebelik testi al bide öyle dene. Cift cizgiyi görürsün inşallah
Ins arkadasim ama umudum yok olsa cumartesi silikte olsa cikardi tesekkuerler cvbin icinKirmizilari görene kadar umut hep var kızlar. Umudu kaybetmek yok. Testi tekrarla bence yada en kesin sonuc kan testi. Bebisin gelmistir inşallah
Arkadaşlar tam ovulasyon günümdeyim.ama testim negatif çıktı bundan önce dün ve önceki gün pozitifti erken mi yumurtlamış oluyorum lütfen biriniz açıklasın daha test yapıyımmı yapmayımmı
Arkadaşlar 12.günüm pozitif 13.günümde pozitif 14.günüm negatiftamda yumurtlama günümmüş ladytimerda erken mi yumurtluyorum bugümüde değerlendirmem lazım
CAnim gebelik varsa ovulasyonda silik degil koyu cikiyo catlama oluyomus gibi ben yasadigm icin yinede umidini kirmk istemem Allhim herkese o duyguyu yasatsn beklemk cok zorArkdslar benim bugün adet günüm evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yaptım ama silik çizgi çıktı olabilir mi bo y le bi bişey yaşayan duyan yok mu nolur bir senedir bekliyorum
Sabah gene yaptım dünden daha koyu çıktı. Ama kist falanda olabilirmiki. Ümit Len mek istemiyorum allahım ; (CAnim gebelik varsa ovulasyonda silik degil koyu cikiyo catlama oluyomus gibi ben yasadigm icin yinede umidini kirmk istemem Allhim herkese o duyguyu yasatsn beklemk cok zor
canım al bi test yap eczaneden neden kendini bu kadar yoruyorsun..ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin canm..diğer türlü ovu da pek adet zamanı çift çizgi çıkmaz..Umit var mı arkadaslar
sadece 26 mayısı değerlendirebildik kısmet...Cift cizgiyi gordugunuz gunleri degerlendirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?