Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar çift çizgiyi gördükten bigün sonra mı temeans olmalı o gun mu iki çizgi olduktan 12 36saat sonra yumurta atılıyor ya spermler yavaş bizde yumurtayı direk yakalaması lazım bekleyince ölüyor malesef birdevarmıbir önerisi olan hızkandırmak için keçiboynuzu diyorlar bu arada bat 22 temmuz

Arkdslar benim bugün adet günüm evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yaptım ama silik çizgi çıktı olabilir mi bo y le bi bişey yaşayan duyan yok mu nolur bir senedir bekliyorum

Kizlar 28 haziranda cift cizgiyi yakaladim hala adet olmadim telefonumda takvim programi var ona gore pazar gunu adet olmam gerekiyodu bu saate kadar olmadim.cumartesi gunu yani 11 temmuzda gebelik testi yaptim negatif sizce bi umut olabilir mi

Arkdslar benim bugün adet günüm evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı yaptım ama silik çizgi çıktı olabilir mi bo y le bi bişey yaşayan duyan yok mu nolur bir senedir bekliyorum
Ovu. Testi gösteriyo diyorlar ama herkes de ayni olmuyo sanırım.. Hemen bi gebelik testi al bide öyle dene. Cift cizgiyi görürsün inşallah

Kizlar 28 haziranda cift cizgiyi yakaladim hala adet olmadim telefonumda takvim programi var ona gore pazar gunu adet olmam gerekiyodu bu saate kadar olmadim.cumartesi gunu yani 11 temmuzda gebelik testi yaptim negatif sizce bi umut olabilir mi
Kirmizilari görene kadar umut hep var kızlar. Umudu kaybetmek yok. Testi tekrarla bence yada en kesin sonuc kan testi. Bebisin gelmistir inşallah

arkadaşlar

kafam çok karıştı benim cuma cumartesi günü yoğun bir şekilde uzayan akıntım vardı.
yumurtlama testlerimde aşağıdaki gibi.
dün çok azdı akıntım ama inanılmaz kasık ağrım oldu.karnımın içinde bir ağırlık bir huzursuzluk oldu hep.
biz cumartesi gecesini ve dün geceyi değerlendirdik.
bugün ağrım yok , ama çok az şeffaf az uzayan akıntım var.
Benim yumurtamın çatladığı gün hangi gün oluyor , kafam allak bullak oldu artık

Eklentiler

• test.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 114
Arkadaşlar tam ovulasyon günümdeyim.ama testim negatif çıktı bundan önce dün ve önceki gün pozitifti erken mi yumurtlamış oluyorum lütfen biriniz açıklasın daha test yapıyımmı yapmayımmı

Arkadaşlar 12.günüm pozitif 13.günümde pozitif 14.günüm negatif tamda yumurtlama günümmüş ladytimerda erken mi yumurtluyorum bugümüde değerlendirmem lazım

Arkadaşlar tam ovulasyon günümdeyim.ama testim negatif çıktı bundan önce dün ve önceki gün pozitifti erken mi yumurtlamış oluyorum lütfen biriniz açıklasın daha test yapıyımmı yapmayımmı

benimki de öyle çıktı
artık testim çok çok soluk çıkıyor sanırım ovülasyon günü geçti

Arkadaşlar 12.günüm pozitif 13.günümde pozitif 14.günüm negatif tamda yumurtlama günümmüş ladytimerda erken mi yumurtluyorum bugümüde değerlendirmem lazım

benim de 10 11 temmuzda çift çizgi çıktı
12 temmuzda ve bugün çok çok soluk çizgi
sanırım yumurtlama günü geçti
ikimizinde normalden erken olmuş ovülasyon

CAnim gebelik varsa ovulasyonda silik degil koyu cikiyo catlama oluyomus gibi ben yasadigm icin yinede umidini kirmk istemem Allhim herkese o duyguyu yasatsn beklemk cok zor

Ya bende allahtan test yapmışım yinede değerlendirdim yinede denicem inşallah allahım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…