Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba arkadaslar benim yunurtlamamin ustunden 4 5 gun gecti sat 15 haziran 2 gun once ovu. Testi yaptim baktim cizgi gitmismi diye yoktu bugun yine yaptim bu sefer 2 cizgi cikti bi bilgisi olan var mi

Eklentiler

• 20150714_161059.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 162
Merhaba arkadaslar benim yunurtlamamin ustunden 4 5 gun gecti sat 15 haziran 2 gun once ovu. Testi yaptim baktim cizgi gitmismi diye yoktu bugun yine yaptim bu sefer 2 cizgi cikti bi bilgisi olan var mi

benim yumurtalama günü 10 temmuz 11 temmuzdu
çok enteresan ben de yapmaya devam ediyorum ama önce silik çıktı iki gündür ise çizgi bile çıkmadı
acaba ikinci kez yumurtluyor olabilir misin
yarında çift çizgi çıkarsa belkide öyledir

Nasil yaa 2 kere mi yumurtluyo olucm

okuduklarıma göre iki ihtimal var
birincisi ikinci kere yumurtlama eğer yarın da koyu çıkarsa bence bu olabilir
ikincisi ise bazen ovulasyon testleri gebelik oluşumunda çift çizgi gösteriyormuş
ama senin ovulasyon yeni olmuş hemen böyle göstermez sanırım

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bat nedir acaba.
Bi de normalde ben sürekli 28 günde bir adet oluyordum gecen ay 33 oldu. Normalde bugün adet olmam gerekirken yine olmadım. Hamile miyim bilmiyorum. Yıkılmamak için yapmak da istemiyorum. Iki üç aydır deneme yapıyoruz. Öncesinde korunmadım. Zaten vajinusmus rahatsızlığım vardı. Cok şükür onu yendim. Rabbim inşallah hayırlı bi bebiş nasip eder

Arkadaşlar yardım bugünün testi bu. Yunurtlama varmı acaba

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 147
Ilk kez ovulasyon testi kullanacagim. Geçtiğimiz 2 ay yumurtlama olmadi demişti dr.um . Bu ay var mi.sizce ?

Eklentiler

• 20150715_134927.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 137

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…