Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eğer elindeki test ovulasyon testi ise birkaç gün daha bekle derim
gebelik testi ise kist problemin yoksa
bence bebiş var

Eğer elindeki test ovulasyon testi ise birkaç gün daha bekle derim
gebelik testi ise kist problemin yoksa
bence bebiş var
Adet günüm geçti. Kist problemim bildiğim kadarı ile yok. Yaptığım test gebelik testi. Kist olduğunda böyle çıkabiliyor mu. Gecen ay hiç bişey yoktu tek çizgi vardı sadece

Kızlar bende yaptım gebelik testi böyle çıktı galiba hamile yim ve cok mutluyum inss Rabbim isteyen herkese versin

Eklentiler

• 20150716_172149.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 175
kizlar benim testler de boyle ilk defa kullaniyorum koyu cikan gunleri degerlendiriyorum .. inşallah hayırlı haberler aliriz .. amin

Eklentiler

• 20150718_232534.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 152
  • 20150718_232534.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 136
merhaba arkadaşlar,bu siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum,mayıs ayında 40 adet ovulasyon testi ve 20adet gebelik testi almıştım,ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim:),darısı isteyen tüm arkadaşların başına,eğer istiyorsanız bana mesaj atın,gg dan satma istiyorum,ancak daha önce hiç ürün satmadım,aldığımdan çok daha uygun bir fiyata satışa çıkaracağım,öncelikle size sormak istedim,hakkınızı ödeyemem sayenizde çok bilgiler edindim

T

Testlerinizi ben almak istiyorum, özelden iletişime geçebilirmisiniz

bu ay ben kendi haline bıraktım...hiç ovulasyon testide yapmadım. geçen ay erken adet oldun ayın sekizinde normalde bugün 14. gün ama ne durumdayım bilmiyorum yapmayacamda amaaaaannn....

Kizlar kopkoyu çift çizgiyi yakaladım az önce...Peki şimdi biz bugünmü çalışıcaz yoksa yarınmı....Dün değil ondan önceki gün çalışma olmuştu ... Akıl verin niiidem ben şindiiii....

Merhaba arkadslar bn de bu ay ovulasyon testlernden kullnmya basldım 28 günde bir adet olyrm bazen 29 ya da 30 oluyo ama cognlkla 28.dun 11.gündü ovu testi koyu cıktı bgun 2 farklı testle yaptm braz soluk cıktı.14.günde ovu zamnı degl mi 28 gün adet olanlr içn bu ay erkn mi oldu acaba yormlrnızı bekliyorm

Eklentiler

• 20150721_135044.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…