Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tekrar yaptm testi.gece falan yumurta catladysa dye korktm.of ne blym bu ayda yakalayamzsam uzulmk istemyrm canim.bde asiri akinti ve kasik bel agrim var suan neden acaba

aaaaa yapmışsın bile:) hala pozitif cnm hala yumurtan çatlamamış endişelenme. zaten stresten uzak kalman lazım :)
bence sen daha yeni yeni yumurtluosun o yüzden o kasık ve bel ağrın. ben akıntımdan ve ağrıdan anlıorum yumurtladığımı. bak ne güzel sende anlayabilirsin. ben test bile yapmıorum artık o yüzden .

Kizlar yne test yaptm her yaptgm test aciklasyr birazdaha.otrdm sinirden aglyrm vala.sabah birinci czgden koyu ckan t czgsi nasl bu kadar cabuk aciklasti.ve dum yaptgmdada acikti.dun yapmasam kacrdim dcem.sabahki sevncime bak smdikne bak of of of

Kizlar yne test yaptm her yaptgm test aciklasyr birazdaha.otrdm sinirden aglyrm vala.sabah birinci czgden koyu ckan t czgsi nasl bu kadar cabuk aciklasti.ve dum yaptgmdada acikti.dun yapmasam kacrdim dcem.sabahki sevncime bak smdikne bak of of of
canım sen bosuna dert edıyosun. tabıkı acılacak... acılmazsa sorun var demektır. bu aksam ılıskı olsun tam zamanı.. neden sürekli test yapıyorsun.
azcık konuları arastır ıstersen ıcın rahatlar. en koyu olduktan sonra sılınmeye basladıgında yumurtan catlıyor demektir zaten.

gercektenmi edosko

gercektenmi edosko
valla billa
ya sen çok telaşlısın böle olmaz azcık sakin ol.. ben 6 aydır testlere göre ilişki yaşıyorum. eşimde de bende de problem yok. dr takibiyle bile yaptım yine olmadı :) ki stresli bir insanda değilim.
hep koyu çıksa yumurtan catlamıyor demek. e catlamıyorsa kiste dönüşür bu daha kötu. silinmeye baslaması gayet normal yanii. tamam bosuna strese sokma kendini.

Tamm canim cok teskkr edrm yardmci oldgn icn cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…