- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.321
Inan cok rahatlattn beni tesekkr edrm sennde bebisin olr insallh en yakn zamnda.bende sze guzl haberlr verrm umarmRica ederim.. sansin bol olsun canim
Biz 9 aydir deniyoruz cnm ben ovulasyon gunlerimi hep anliyorum test yapinca da pozitif cikio ama hrp bi aksilik oldu denk getiremedik hic. Ilk kez bu ay denk getirdik iste 31 temmuz 1 agustos. Hayirlisi olur bakalim insallahKacinci denemzdi canim? Dun misafr vardi denk gelmedi.yoksa garantye alrdm dunde birlkte olrdk.ama ksmet olmadi
bence o 3 günde hiçbişey kaybetmemişssindir endişelenmeKmse cvp vermemis
Konu baya ilrledi canim vala yoksun iki gundur galiba nerelerdesnkonu baya ilerlemiş ben kaçırmışım sat 24 temmuz olan arkadaş yumurtladıysa endişelendim sanki yaa benimde sat 24 temmuz ve 2 gündür test yapamadım
Kacirmamsndr ins canim.ya bu sabah cift czgi yakaldm oyle mutlu oldmki hatta iknci czgi daha koyydu.bi tedt daha yapiym dedm acklasmaya baslams vala dunde yaptm acikti.sabah koyuykn aksama dgru rengi azalnca tum sevncm gtti hic bsey anlamadm tatlm bu istenşehir dışındaydım ve çift çizgiyi kaçrma ihtimalimi düşünmekten yarın olmayacak..galiba yumurtluyorum akıntı var.sende son durum nedir hepsini okuyamadm
yoo bişey kaybetmedin koyudan sonra 24- saatin var bence değerlendirin 2 günü mutlaka garanti osun yoksa kaçınca daha çok üzülüyo insanKacirmamsndr ins canim.ya bu sabah cift czgi yakaldm oyle mutlu oldmki hatta iknci czgi daha koyydu.bi tedt daha yapiym dedm acklasmaya baslams vala dunde yaptm acikti.sabah koyuykn aksama dgru rengi azalnca tum sevncm gtti hic bsey anlamadm tatlm bu isten
Degerlndryrz tatlm ama nye brden aciklasti anlam veremedm korktmnoyuzdenyoo bişey kaybetmedin koyudan sonra 24- saatin var bence değerlendirin 2 günü mutlaka garanti osun yoksa kaçınca daha çok üzülüyo insan
Yok tatlim bunlar daha silik yumurtlmn olmamis.ayrica bisey kaybetmemssndr.bnde adettn 3gun snra basldm ama yumurtkma gunumu buldum sonradan.Hayırlı sabahlar
Ben bu testi internetten almadan önce belki eczanede vardır diye önce oralara baktım ama beşlisi 25 TL olduğunu görünce en iyisi çok internetten almak olduğuna karar verdim....
Adetinin sonuncu günüydü Günlerim boşa gitmesin diye eczanede iki adet ovulasyon testiaaldım..lakin karrgon ancak bu öğlen elimde olacak ...yanı dun test yapamadım..... Acaba bir şey olur mu şimdi....testi adetinin doluncu ve onuncu gününde yaptım onbirde yapamadım işte ;(
Birde ikinci testi yarım saat sonra yapabildim..illa aynı satte olması mi lazım..lilla dört saat önce sıvı tüketmeyi bırakmak mi gerekiyor..aklımda deli sorular:)
Cevaplarsaniz çok sevinirim...internetin bu aralar bir garip olduğu için gidemiyor siteye.....
Birde ilk iki günün test sonuçlarının resmi bunlar sılık sayılır değil mi
Bir an bana sana köyü gibi goruncu ikincisi ama daha köyü çıkması lazım değil mi adetn 10 günü yumurta oluşması için erkendir herhalde
canım sanki 14. gün çatlamıış yumurtan.eğer 28.günde bir regl oluyosan çatlamıştırGünaydınnAranıza şuan katıldım, burayı takip ederik ovülasyon testi aldım ama sanırım bnmde yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen test sonucuma bakabilirmisiniz yumurta çatladı mı anlayamadım
Banu naptin canim test yaptnmicanım sanki 14. gün çatlamıış yumurtan.eğer 28.günde bir regl oluyosan çatlamıştır
GünaydınnAranıza şuan katıldım, burayı takip ederik ovülasyon testi aldım ama sanırım bnmde yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen test sonucuma bakabilirmisiniz yumurta çatladı mı anlayamadım
canım sanki 14. gün çatlamıış yumurtan.eğer 28.günde bir regl oluyosan çatlamıştır
Canım 30-31 gün de bir oluyorum 2 gündür koyuya yakın çizgi var bunu tam olarak yorumlayanadım oyüzden 14 ü mü diyosun yani ozman 15 inde silikleşmesi gerkemezmiydi ki
saat 15.30 u bekliyorum cnm 3saat sıvı almıyorum..sen yaptın mı bugünBanu naptin canim test yaptnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?