- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.341
14 ü 15 ine göre biraz daha koyu gibi foto.da ama zaten 2gün arka arkaya koyu çkabiliyor.bende 30-31 günde bir oluyorum biraz erken mi yumurtlamşssn sanki?Canım 30-31 gün de bir oluyorum 2 gündür koyuya yakın çizgi var bunu tam olarak yorumlayanadım oyüzden 14 ü mü diyosun yani ozman 15 inde silikleşmesi gerkemezmiydi ki
QUOTE="banu86, post: 42048759, member: 149240"]14 ü 15 ine göre biraz daha koyu gibi foto.da ama zaten 2gün arka arkaya koyu çkabiliyor.bende 30-31 günde bir oluyorum biraz erken mi yumurtlamşssn sanki?
kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarmBilmemki hiç anlamadım ilk defa yapıyorum bugünü değrlendirmem gerekirmi canım sence ? Buarada allah gönlüne göre versin sende test yapıyosub umarım hayırlısıysa bu ay tutsun
Bende 3u beklyrm canm yapcam tekrr test dun birlktelk oldu hayrosi bakalm ama umidim yok sankisaat 15.30 u bekliyorum cnm 3saat sıvı almıyorum..sen yaptın mı bugün
kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarm
Koyu cizgi siliklesrse catlyr demkmi banu.? Catladgi zamn brlkte olnca yne hamis kalinablyrmusaat 15.30 u bekliyorum cnm 3saat sıvı almıyorum..sen yaptın mı bugün
kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarmBilmemki hiç anlamadım ilk defa yapıyorum bugünü değrlendirmem gerekirmi canım sence ? Buarada allah gönlüne göre versin sende test yapıyosub umarım hayırlısıysa bu ay tutsun
Ay insallh canimm allah soyletms olsun hepmz hamis kalalmkızlar şu sayfadan hooooop nisan-mayıs annelerine geçiş yapalm ne dersiniz..herkes güzel haberine kavuşsun inş.
eevet canmAminn canım benim inşallah, bu akşam da test yapıyım bakalım silikleştiyse çatlıyo demektir dimi, bu akşamı da değerlendirelim bakalım çok heycanlıymış bu işallah herkesin gönlüne göre versin en hayırlı zamanda inşallah[/
Koyu cizgi siliklesrse catlyr demkmi banu.? Catladgi zamn brlkte olnca yne hamis kalinablyrmu
aCanim testlermi gonderyrm.sabah koyu gordgm czgi aksama dogru silklesti ozamn catlyr demkmi? O aksam iliski oldu gec kalnms saylmz demieevet canm
C
aCanim testlermi gonderyrm.sabah koyu gordgm czgi aksama dogru silklesti ozamn catlyr demkmi? O aksam iliski oldu gec kalnms saylmz demi
Evet cok heyecanli olyr canm bnde oyle olmstmkızzzzlaaarrr gördüm ikinci koyu çizgiyi..ayyy çok heyecanlandım sanki gebelik testi:)
kızzzzlaaarrr gördüm ikinci koyu çizgiyi..ayyy çok heyecanlandım sanki gebelik testi:)
Yani siliklesmeye basldgi gun hamilelk sansi var yne degil mi
Ayyy ozamn dogru zamnda yapmsiz cok mutlu oldm tatlimmm ben tam koyuykn vakit olmadi dye kahropyrdm vala umidm gtmstiEvet cnm silikleşmeye başlaması ztn istenen durum benim bildiğim. Çizgiler koyuyken beraberlik olsun denmesini sebebi de garanti olsun diye yani spermlerin 2 gün civarında canlı kalıyo ya, Hani yumurta 2 gün içinde çatlarsa kanalda karşılşıp döllensin diye. Silikleştiği gün bana göre en önemli gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?