Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım 30-31 gün de bir oluyorum 2 gündür koyuya yakın çizgi var bunu tam olarak yorumlayanadım oyüzden 14 ü mü diyosun yani ozman 15 inde silikleşmesi gerkemezmiydi ki
14 ü 15 ine göre biraz daha koyu gibi foto.da ama zaten 2gün arka arkaya koyu çkabiliyor.bende 30-31 günde bir oluyorum biraz erken mi yumurtlamşssn sanki?

kızlar şu sayfadan hooooop nisan-mayıs annelerine geçiş yapalm ne dersiniz..herkes güzel haberine kavuşsun inş.

QUOTE="banu86, post: 42048759, member: 149240"]14 ü 15 ine göre biraz daha koyu gibi foto.da ama zaten 2gün arka arkaya koyu çkabiliyor.bende 30-31 günde bir oluyorum biraz erken mi yumurtlamşssn sanki?[/QUOTE]

Bilmemki hiç anlamadım ilk defa yapıyorum bugünü değrlendirmem gerekirmi canım sence ? Buarada allah gönlüne göre versin sende test yapıyosub umarım hayırlısıysa bu ay tutsun

QUOTE="banu86, post: 42048759, member: 149240"]14 ü 15 ine göre biraz daha koyu gibi foto.da ama zaten 2gün arka arkaya koyu çkabiliyor.bende 30-31 günde bir oluyorum biraz erken mi yumurtlamşssn sanki?

Bilmemki hiç anlamadım ilk defa yapıyorum bugünü değrlendirmem gerekirmi canım sence ? Buarada allah gönlüne göre versin sende test yapıyosub umarım hayırlısıysa bu ay tutsun [/QUOTE]
kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarm

Bilmemki hiç anlamadım ilk defa yapıyorum bugünü değrlendirmem gerekirmi canım sence ? Buarada allah gönlüne göre versin sende test yapıyosub umarım hayırlısıysa bu ay tutsun
kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarm[/QUOTE]

Aminn canım benim inşallah, bu akşam da test yapıyım bakalım silikleştiyse çatlıyo demektir dimi, bu akşamı da değerlendirelim bakalım çok heycanlıymış bu iş allah herkesin gönlüne göre versin en hayırlı zamanda inşallah

kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarm

Aminn canım benim inşallah, bu akşam da test yapıyım bakalım silikleştiyse çatlıyo demektir dimi, bu akşamı da değerlendirelim bakalım çok heycanlıymış bu iş allah herkesin gönlüne göre versin en hayırlı zamanda inşallah[/
saat 15.30 u bekliyorum cnm 3saat sıvı almıyorum..sen yaptın mı bugün
Koyu cizgi siliklesrse catlyr demkmi banu.? Catladgi zamn brlkte olnca yne hamis kalinablyrmu

kesinlikle değerlendir canım koyu çizgiyi gördükten sonraki 2 gün önemli.bende bu ay ilk kez yapıyorum.ilkinde tuttururuz umarm[/QUOTE]
kızlar şu sayfadan hooooop nisan-mayıs annelerine geçiş yapalm ne dersiniz..herkes güzel haberine kavuşsun inş.
Ay insallh canimm allah soyletms olsun hepmz hamis kalalm

eevet canm

Canım benim internetten araştırdığım kadarıyla test lh seviyesini en belirgin gösterdiği gün yumurtan olgunlaşmış demek silikleşmeye başlaması çatladığını gösteriyor. Çatladıktan sonra ztn döllenme olursa olur, benim testlerim 2 gündür silikleşmediği için kafam karıştı o yüzden size yazıp bi sorıyım dedim, çnkü normal olan lh ın pick yapıp sonra azalması diye biliyorum

Yani siliklesmeye basldgi gun hamilelk sansi var yne degil mi

Evet cnm silikleşmeye başlaması ztn istenen durum benim bildiğim. Çizgiler koyuyken beraberlik olsun denmesini sebebi de garanti olsun diye yani spermlerin 2 gün civarında canlı kalıyo ya, Hani yumurta 2 gün içinde çatlarsa kanalda karşılşıp döllensin diye. Silikleştiği gün bana göre en önemli gün

Ayyy ozamn dogru zamnda yapmsiz cok mutlu oldm tatlimmm ben tam koyuykn vakit olmadi dye kahropyrdm vala umidm gtmsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…