- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.361
canım konunun önceki sayfalarına bak fotolara özellikle senin gibi 2 gün koyu çkanlar var bi yorumları oku istersenHaadi bakalım hayırlısısanırım ozmn seninle yakın sat larımız. Aynen çok değişik valla bende öyle oldum acayip heycanlıyım
aslnda akşama tekrar yapasım var akşama doğru silikleşebilen oluyo ama arada 8 saat süre olmalıymış galba yetişmez yarını iple çekicemBgn kendimi bu araştırmalara adadım resmi olarak bgn modda grdm yanibakiyimmm cnm bulmaya çalışıyım ne anlama geliyomuş böyle olması bakalım senin yarın çizgin silikleşicekmi onu da mrk ettim
inş canım yaa bat. larınız ne zaman kızlar ilk haberi kimden alıcaz benım 23-24 ağustosZaten eger olmzsa bidahaki ay bu stresi yasamak insani mahvedyr ya canim.insallh hepmz su cabalrmzn snnda gebelk testmzinde poztf cktgni gorurz
E benim aksama siliklesti ya canim isteaslnda akşama tekrar yapasım var akşama doğru silikleşebilen oluyo ama arada 8 saat süre olmalıymış galba yetişmez yarını iple çekicem
inş canım yaa bat. larınız ne zaman kızlar ilk haberi kimden alıcaz benım 23-24 ağustos
Benimki 16 17caniminş canım yaa bat. larınız ne zaman kızlar ilk haberi kimden alıcaz benım 23-24 ağustos
seninki yakın cnm ilk haber senden en son bendenBenimki 16 17canim
Ins olur canm ya guzel haberler verrm sze.szlerle tansmayi cok istyrm aslnda ayni amac icn cabalayan kisiler olarakseninki yakın cnm ilk haber senden en son benden
Canim sennki koyuydu bugun calsmalari es gecme saknben şuan burdayım yemek falan yapıldı yendi
seninkinin max. olacağı o kadar bence çünkü 16.gün silikleşmişBende arştırmalara devam ediyorum bnmki niye acaba kontrol çizgisiyle aynı koyulukta diil şimdi ona taktım
evet canm pazara kadar değerlendirmeyi düşünüyorumCanim sennki koyuydu bugun calsmalari es gecme sakn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?