- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.381
herkste farkldr tatlm evham yapma sendede birncye yakn ckyr demkki rengiBöyle silik olması acaba sıkıntılı bişey mi diyorum şimdi de aman evham yapçak okdr çok şey buluyorum ki yani dakka bir gol birhayırlısı neyse o olsun Allah büyük
Yok canim ne oldukikızlar akşam test yapan var mı
Sen yaptnmi canim bi aksilik yoktr umarimkızlar akşam test yapan var mı
Âmin inşallah!kızlar şu sayfadan hooooop nisan-mayıs annelerine geçiş yapalm ne dersiniz..herkes güzel haberine kavuşsun inş.
arada 5 saat fark var sanırm doğru sonuç için 8 saat fark gerekiyoBen yumurtlama günümde aksam saat 7 gibi ovulasyon testi yapmistim saat gece 12 de dw yapmıştım ikisi de hemen cikti ve koyu cikti canim. Ben yapmistim
Him dogrudur canim ben pek bilgi sahibın egilim ov. Testleri hakkinda. Benim akintim oluyo anliyorum ve uzerine testi yapinca pozitifi görüyorum. Ama neden 8 saat ki onu.anlamadim su içmiş olsam bile yumurtlama zamaniysa cikio zaten pel degismio sonuc. Belk9 de ben8m böyledir.arada 5 saat fark var sanırm sonuç için 8 saat fark gerekiyo
8 saatin sebebini bilmiyorum ki bende burda veya prospektüste okumuştumHim dogrudur canim ben pek bilgi sahibın egilim ov. Testleri hakkinda. Benim akintim oluyo anliyorum ve uzerine testi yapinca pozitifi görüyorum. Ama neden 8 saat ki onu.anlamadim su içmiş olsam bile yumurtlama zamaniysa cikio zaten pel degismio sonuc. Belk9 de ben8m böyledir.
Günaydıınn hayırlı cumalar hayırlı günler herkese allah tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıylaaatestte son durumum noldu valla bilmiyorum
sanada hayırlı cumalar testin silikleşiyyo
sanada hayırlı cumalar testin silikleşiyyo
in Testin benmkyle ayni sorun ckmyr o testte ya sen kafani yorma.yumurtan catlyr iste canimGünaydıınn hayırlı cumalar hayırlı günler herkese allah tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıylaaatestte son durumum noldu valla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?