Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben yumurtlama günümde aksam saat 7 gibi ovulasyon testi yapmistim saat gece 12 de dw yapmıştım ikisi de hemen cikti ve koyu cikti canim. Ben yapmistim

yok canım sorun yok ben hiç akşam yapmadım aynı gün içinde çok farklı sonuçlar alınabiliyor mu diye soracaktm

arada 5 saat fark var sanırm sonuç için 8 saat fark gerekiyo
Him dogrudur canim ben pek bilgi sahibın egilim ov. Testleri hakkinda. Benim akintim oluyo anliyorum ve uzerine testi yapinca pozitifi görüyorum. Ama neden 8 saat ki onu.anlamadim su içmiş olsam bile yumurtlama zamaniysa cikio zaten pel degismio sonuc. Belk9 de ben8m böyledir.

8 saatin sebebini bilmiyorum ki bende burda veya prospektüste okumuştum

Günaydıınn hayırlı cumalar hayırlı günler herkese allah tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıylaaa testte son durumum noldu valla bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 74
senin 14-15.günler koyu diğer günlere nazara sanırım bidaha olmaz.ama bu konuda 22-23 günlerde tekrar koyu yakalayanlar okudum

Hadi bakalım mrk ediyorum noolcak testleri bırakmıyım ozmn banucm öyle bişey oluyosa riske atmaya değmez bu kdr istikrarlı gidiyoken bozmıyım ben 2012 de evlendim cnm yeni başladık bebek işlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…