Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah rızası için şu bnm salak testlerimide yorumlayın. Kafayı yemek üzreyim. 3. Ayımdayım testlerle.
İlk ay sat 11.gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası çizgi yok biçimindeydi.
2. Ay sat 11. Gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası birer gün çok çok silikdi diğer günler yoktu.
3 Ay yani şimdi satımda 8. Günden itibaren yapayım. Silkl çizgi çıktı, 9,10,11,12,13 silik çizgi vardı hep. Şimdi 14, 15ve 16. Günlerde çizgi iyice belirginleşti ve gün geçtikçe dahada koyu oluyor.
Uleyynnnn bana noluyorrrrrr¿¿¿¿¿¿

Bu arada adetim normal herhangi bi saşma falan yok.
2 gün önce Gebelik testi de yaptım o da negatif çuktı buarafa

bence testinde bi anormallik yok sendede yok.bu ay biraz daha geç yumurtlamışssın gebe olmazsan daha geç regl olacaksn

Bencede bianormallik yok yumurtkama gunn gec olms sadece okadar

Selam canım hayırlı cumalar.. sen 14ten sonra sabah akşam yapmışsın hangi saatlerde yaptın testi

Sabah kalkınca yaptım cnm 8 gbi fln çok önermiyolar aslında sabah yapmayı ama ben meraktan yaptım, bu ay en azından testi çöziyim nasılmış diye, akşam da 7-8 gbi yapıyorum. Yarından itibaren yine tek akşama dönmeyi düşünüyorum

Bence de bi anormallik yok silikleşmeye başladığı günü dğerlendir bence

merhaba arkadaslar bende bu ay ovülasyon testi yapmayi düsünüyorum önerdiginiz bi marka var mi. bu arada ben pcosluyum pcosu olupta test yapan var mi. bizdede ise yarar mi acaba bilginiz varmi

merhaba arkadaslar bende bu ay ovülasyon testi yapmayi düsünüyorum önerdiginiz bi marka var mi. bu arada ben pcosluyum pcosu olupta test yapan var mi. bizdede ise yarar mi acaba bilginiz varmi
Canm ben galenik ve sente lady kullaniyorum pcosu olanlarda biraz sıkıntı oluyo diye okumustum onceki yorumlarda sende bi gecmis yorumlara bak ya da öyle arama yap bence

Canm ben galenik ve sente lady kullaniyorum pcosu olanlarda biraz sıkıntı oluyo diye okumustum onceki yorumlarda sende bi gecmis yorumlara bak ya da öyle arama yap bence
tesekür ederim canim bizde ih hep yüksek oldugu icin bilemedim kullansam mi diye

Ancak daha öncelerde sadece 3 4 gn çift çizgi görürken, bu ay 9 10 fündür çift çizgş görüyorum. Devam edim bakalım ne zaman silikleşcek

16. Fünüm hala çift çizgi var birde 3 gündür baya koyu hergün dahada kou nerdeyse c kadar koyu. Normalde tek bir gün o kadar kouu oluyordu
Hepsini sıralayıp buraya gönderene fotoğrafı. Her gün pozitif çıkması normal. LH normal insan kanında her daim olan bir hormon. Önemli olan max.düzeyi yakalayabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…