- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.401
Rabbim nasip eder ins.bizede 10ay oldu dahaHadi bakalım mrk ediyorum noolcak testleri bırakmıyım ozmn banucm öyle bişey oluyosa riske atmaya değmez bu kdr istikrarlı gidiyoken bozmıyımben 2012 de evlendim cnm yeni başladık bebek işlerine
Selam canım hayırlı cumalar.. sen 14ten sonra sabah akşam yapmışsın hangi saatlerde yaptın testiGünaydıınn hayırlı cumalar hayırlı günler herkese allah tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıylaaatestte son durumum noldu valla bilmiyorum
bence testinde bi anormallik yok sendede yok.bu ay biraz daha geç yumurtlamışssın gebe olmazsan daha geç regl olacaksnAllah rızası için şu bnm salak testlerimide yorumlayın. Kafayı yemek üzreyim. 3. Ayımdayım testlerle.
İlk ay sat 11.gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası çizgi yok biçimindeydi.
2. Ay sat 11. Gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası birer gün çok çok silikdi diğer günler yoktu.
3 Ay yani şimdi satımda 8. Günden itibaren yapayım. Silkl çizgi çıktı, 9,10,11,12,13 silik çizgi vardı hep. Şimdi 14, 15ve 16. Günlerde çizgi iyice belirginleşti ve gün geçtikçe dahada koyu oluyor.
Uleyynnnn bana noluyorrrrrr¿¿¿¿¿¿
Bu arada adetim normal herhangi bi saşma falan yok.
2 gün önce Gebelik testi de yaptım o da negatif çuktı buarafa
Bencede bianormallik yok yumurtkama gunn gec olms sadece okadarAllah rızası için şu bnm salak testlerimide yorumlayın. Kafayı yemek üzreyim. 3. Ayımdayım testlerle.
İlk ay sat 11.gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası çizgi yok biçimindeydi.
2. Ay sat 11. Gün silik, 12. Gün belirgin, 13. Gün silik öncesi ve sonrası birer gün çok çok silikdi diğer günler yoktu.
3 Ay yani şimdi satımda 8. Günden itibaren yapayım. Silkl çizgi çıktı, 9,10,11,12,13 silik çizgi vardı hep. Şimdi 14, 15ve 16. Günlerde çizgi iyice belirginleşti ve gün geçtikçe dahada koyu oluyor.
Selam canım hayırlı cumalar.. sen 14ten sonra sabah akşam yapmışsın hangi saatlerde yaptın testi
Allah rızası için şu bnm salak testlerimide yorumlayın. Kafayı yemek üzreyim. 3. Ayımdayım testlerle.
Canm ben galenik ve sente lady kullaniyorum pcosu olanlarda biraz sıkıntı oluyo diye okumustum onceki yorumlarda sende bi gecmis yorumlara bak ya da öyle arama yap bencemerhaba arkadaslar bende bu ay ovülasyon testi yapmayi düsünüyorum önerdiginiz bi marka var mi. bu arada ben pcosluyum pcosu olupta test yapan var mi. bizdede ise yarar mi acaba bilginiz varmi
tesekür ederim canim bizde ih hep yüksek oldugu icin bilemedim kullansam mi diyeCanm ben galenik ve sente lady kullaniyorum pcosu olanlarda biraz sıkıntı oluyo diye okumustum onceki yorumlarda sende bi gecmis yorumlara bak ya da öyle arama yap bence
Canım silik çizgi hep çıkıyor diye biliyorumKızlar döngüsü 28 gün olup ta 22 de sılik çizgi gören varmı ovulasyon da kafam biraz karıştı da
Yani gene kullan bence illa dahada yükselip bi fark olacaktir diye dusunuyorumtesekür ederim canim bizde ih hep yüksek oldugu icin bilemedim kullansam mi diye
KAcinci gunun oldu ki cnm hala cift cizgi goruosunAncak daha öncelerde sadece 3 4 gn çift çizgi görürken, bu ay 9 10 fündür çift çizgş görüyorum. Devam edim bakalım ne zaman silikleşcek
16. Fünüm hala çift çizgi var birde 3 gündür baya koyu hergün dahada kou nerdeyse c kadar koyu. Normalde tek bir gün o kadar kouu oluyorduKAcinci gunun oldu ki cnm hala cift cizgi goruosun
Yani cnm 2 secenek var ya hamilesin ama bu kadar erken belli olir mu ovulasyon testinde bilmiyorum da ya da kist falan mo var acaba. Yada testler bozuk.16. Fünüm hala çift çizgi var birde 3 gündür baya koyu hergün dahada kou nerdeyse c kadar koyu. Normalde tek bir gün o kadar kouu oluyordu
Hepsini sıralayıp buraya gönderene fotoğrafı. Her gün pozitif çıkması normal. LH normal insan kanında her daim olan bir hormon. Önemli olan max.düzeyi yakalayabilmek16. Fünüm hala çift çizgi var birde 3 gündür baya koyu hergün dahada kou nerdeyse c kadar koyu. Normalde tek bir gün o kadar kouu oluyordu
ben sorunu görmemişim canım bende 2013 te evlendim..bu arada kızlar bugün yaptım testi dün çok koyuydu hatırlarsanız, bugün baya bi silik yani bu gecede baya önem kazandıKizlar evleneli ne kadar oldu sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?