- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.421
Umarim guzel haberlerini aliriz ay sonundaben sorunu görmemişim canım bende 2013 te evlendim..bu arada kızlar bugün yaptım testi dün çok koyuydu hatırlarsanız, bugün baya bi silik yani bu gecede baya önem kazandı
Ozamn bugunu iyi degerlndrn tatlm.ya biz cokmu erkn dusundk acaba daha 10ay oldu banu nerdesn canmben sorunu görmemişim canım bende 2013 te evlendim..bu arada kızlar bugün yaptım testi dün çok koyuydu hatırlarsanız, bugün baya bi silik yani bu gecede baya önem kazandı
Dua edin canlarm bu ay olsn bnde guzel haberlr verym sze14-15'inde kan tahlili ya da adet gununde veya ertesi gun idrar testi yapabilirsin. Tabi idrarda yanilma payi daha yuksek ama pozitifse belli olur belki. Guzel haberlerini bekliyoruz
canım 10 ay az deil 2. yılınızda bebeğiniz olmuş olacak tercih meselesi kimisi ilk günden istiyo ,kimisi yıllarca istemiyoOzamn bugunu iyi degerlndrn tatlm.ya biz cokmu erkn dusundk acaba daha 10ay oldu banu nerdesn canm
bende beklenen adet günümde testi yapmy düşünüyorum.yani 23 ağustosta.sende 16 sında yap garanti olsun benceArkadaslr bu ay ovulasyn gunlerni yakaldk degerlndrdk.bat.im 16si en dogru gebelk testni ne zamn yapmalym
inşallah canm hepimiz tuttururuz yaa bu ay benim için önemliUmarim guzel haberlerini aliriz ay sonunda
Calismiyrm ben canim siz?çalışıyor musunuz kızlar?
ben çalışıyorum ..o yüzden bu ay kritik önemli izin olayı için bu ay olursa çok mutlu olucam
ağzından bal damlyor gebe olarak sana dua etmeyen talibimİnsallah olur kizlar. Ben daha adet dongusundeyim, once sizin haberlerinizi alip sizden de gebe duasi almak istiyorum
ağzından bal damlyor gebe olarak sana dua etmeyen talibim
ay tatlim vala gebe kaliyim tum herkese dua etcem yaİnşallah olacak o da, her daim pozitif olmalıyız
Benmde safak 9vala nasp gececk blmyrm banucumbu ovulasyonları geçtik e sonraki 2 hafta nasıl geçer arkadaşlar şafak 16
Mrb bende bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım clearblue dijital test kullandım fiyat olarak biraz pahalı ama imkanınız varsa tavsiye ederim silikmiş koyuymuş uğraşmıyosunuz okuması kolay hem diğer testlerde silikken bu test güldü dediğim gibi bütçeniz uygunsa bunu alınmerhaba arkadaslar bende bu ay ovülasyon testi yapmayi düsünüyorum önerdiginiz bi marka var mi. bu arada ben pcosluyum pcosu olupta test yapan var mi. bizdede ise yarar mi acaba bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?