Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu arada benim testte bugün 16.gün ve artık 2. çizgi yok denecek kadar uçuuk bi silik şeklindeydi anırım bu iş bu ay bitti yumurtlama tamamlandı

kızlar ben bugün koyu çizgiyi gördüm. Bugün ve yarın değerlendiriyorum. Hadi hayırlısı. Gebelik testini 20sinde yapacağım.

Sizinki ayin 14 unde yumurtlama olmus

Öylemi? Ben çok emin olamadım tam kontrol çizgisi kadar netleşmediği için, testi de bu ay ilk kez deniyorum artık olan oldu zaten beklemediyiz, hayırlısı olsun bakalım siz hamilesiniz sanırım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşşallh

bu ovulasyonları geçtik e sonraki 2 hafta nasıl geçer arkadaşlar şafak 16

bu arada benim testte bugün 16.gün ve artık 2. çizgi yok denecek kadar uçuuk bi silik şeklindeydi anırım bu iş bu ay bitti yumurtlama tamamlandı

Sınav sonucu beklemek gbi dmi bi enteresan ruh hali hakkımızda hayırlısı olsun

Sınav sonucu beklemek gbi dmi bi enteresan ruh hali hakkımızda hayırlısı olsun
hayatımız sınavlarla geçti,artık sınavlarda farklı boyutlara taşındı bizim için..hayırlsı olsun..artık bol bol kendimizi dinlicez vücudumuzda ki her reaksiyonu gebeliğe yorcaz:)

Merhaba kızlar ilk defa bu ay çizgilerim bu kadar silik çıkıyo Akıntıda normalde olurdu şimdi sadece ilişkiden sonra akıntımın başladığını fark ettim normalde önceki aylara göre yumurtlama dönemimdeyim
Üzerlerine yazamadım yumurtlama oldu mu bilemiyorum ama sizce yumurtlama üçüncü fotoğraftan sonra mı olmuş yardım edebilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
bana olmamış gibi geliyo belki geç yumurtlarsın bunlar kaçıncı günlere ait regl döngün nedir?

Kizlar esimle dolasmaya cktk hep gozume tatli tatli hamisler ve bebisler taklyr.kucuk bi kiz babasinin omzuna sikica tutunms o kucuk elleryle sanki dusse tutunablcekms gbi.oyle tatlydki allah isteyen herkese nasip eysn.saglkli shhtli ve hayrpi evlatlr

Bu gün 14 günün ama sanki yine sılik çıktı test...yanı bana hepsi öyle geliyor..arkadaşlardan rica etsem koyu çıktıkları zamanki ki test sonuçlarını buraya ekleyebilir mi ilk test deneyimin olduğu için açıkçası hangisi daha koyu ondsn bile tam.emin olamıyorum...

sen fotoyu koy biz yorumlayalım arkadaşım,ya da önceki sayfalarda yüklenmiş fotolarla kıyasla ben öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…