- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.441
Banucum ilk ben snra sen bu ay tuttrmusuzdr ins ne dersnbu arada benim testte bugün 16.gün ve artık 2. çizgi yok denecek kadar uçuuk bi silik şeklindeydi anırım bu iş bu ay bitti yumurtlama tamamlandı
Dmi bana da öyle geldi, hiç koyulaşmadıki bu niye silikleşiyo şapşik test
Mrb bende bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım clearblue dijital test kullandım fiyat olarak biraz pahalı ama imkanınız varsa tavsiye ederim silikmiş koyuymuş uğraşmıyosunuz okuması kolay hem diğer testlerde silikken bu test güldü dediğim gibi bütçeniz uygunsa bunu alın[/QUOT]
Sizdede polikistik over var mı acaba pcoda sürekli lh salgıladığı için bu testler sürekli pozitif çıkabilir tecrübeler önemli benim için
Banucum ilk ben snra sen bu ay tuttrmusuzdr ins ne dersnbu arada benim testte bugün 16.gün ve artık 2. çizgi yok denecek kadar uçuuk bi silik şeklindeydi anırım bu iş bu ay bitti yumurtlama tamamlandı
Sizinki ayin 14 unde yumurtlama olmus
bu ovulasyonları geçtik e sonraki 2 hafta nasıl geçer arkadaşlar şafak 16
bu arada benim testte bugün 16.gün ve artık 2. çizgi yok denecek kadar uçuuk bi silik şeklindeydi anırım bu iş bu ay bitti yumurtlama tamamlandı
inşallah yaa artk allaha kalmış bizim için hayırlı bir zamansa olur zaten düşünmicem artıkBanucum ilk ben snra sen bu ay tuttrmusuzdr ins ne dersn
hayatımız sınavlarla geçti,artık sınavlarda farklı boyutlara taşındı bizim için..hayırlsı olsun..artık bol bol kendimizi dinlicez vücudumuzda ki her reaksiyonu gebeliğe yorcaz:)Sınav sonucu beklemek gbi dmi bi enteresan ruh hali hakkımızda hayırlısı olsun
geç mi gördün canım çift çizgiyi..? bat 20 si mikızlar ben bugün koyu çizgiyi gördüm. Bugün ve yarın değerlendiriyorum. Hadi hayırlısı. Gebelik testini 20sinde yapacağım.
bana olmamış gibi geliyo belki geç yumurtlarsın bunlar kaçıncı günlere ait regl döngün nedir?Merhaba kızlar ilk defa bu ay çizgilerim bu kadar silik çıkıyo Akıntıda normalde olurdu şimdi sadece ilişkiden sonra akıntımın başladığını fark ettim normalde önceki aylara göre yumurtlama dönemimdeyim
Üzerlerine yazamadım yumurtlama oldu mu bilemiyorum ama sizce yumurtlama üçüncü fotoğraftan sonra mı olmuş yardım edebilir misiniz
bana olmamış gibi geliyo belki geç yumurtlarsın bunlar kaçıncı günlere ait regl döngün nedir?
Yok geç değil. 13. günümde gördüm. Bat 25 ağustos. Erken öğrenmem gerek gebeliğimi iğne olmam içingeç mi gördün canım çift çizgiyi..? bat 20 si mi
anladım benmde 24 ağustos bat.kan testiyle mi öğreneceksinYok geç değil. 13. günümde gördüm. Bat 25 ağustos. Erken öğrenmem gerek gebeliğimi iğne olmam için
sen fotoyu koy biz yorumlayalım arkadaşım,ya da önceki sayfalarda yüklenmiş fotolarla kıyasla ben öyle yapmıştımBu gün 14 günün ama sanki yine sılik çıktı test...yanı bana hepsi öyle geliyor..arkadaşlardan rica etsem koyu çıktıkları zamanki ki test sonuçlarını buraya ekleyebilir miilk test deneyimin olduğu için açıkçası hangisi daha koyu ondsn bile tam.emin olamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?