Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet ya, gecen ay resmen bi ara gebe olduguma inanmistim, gecikme falan olunca bir de kac gun boyunca kac tane kan, idrar testi yaptim hic belli degil. Ama bu ay gecikmeyi beklicem, yani insallah

Evet ya, gecen ay resmen bi ara gebe olduguma inanmistim, gecikme falan olunca bir de kac gun boyunca kac tane kan, idrar testi yaptim hic belli degil. Ama bu ay gecikmeyi beklicem, yani insallah

bende ilk kez gebelik testi yapıcam beklıcem diye kararlıyım ama şeytan şimdiden dürtüyo yaaa test yap diye resmen daha 14 gün var regl olmama

Ovu.tarihinden min.10 gun gecmesi gerek diye biliyorum, embriyonun rahme ulasip yerlesene kadar. Bence adet gununu beklemelisin, cok zor biliyorum ama oyalanacak birseyler bulmalı...

Günaydıın kızlar, benim ovülasyon testim bi gün koyu bi gün açık gdiyo ben heralde tam saatlerinde ve sıvı tüketimini azaltarak yapmadım diye de olabilir. Bu ay pek beklentim yok yakalayabildiğimi zannetmiyorum bi dahaki aya artık hayırlısı

Evet o yuzden olabilir ama dert etme olacagi varsa olur zaten hayirlisi, aylarca bu yonteme gore deneyip tutturamayan da var, korundugu halde gebe kalan da... o yuzden cok da stres yapmamak gerek. (Demesi kolay!)

kızlar merhaba;
ekledğim resimde alttaki olan bat a 6 kala ve üstteki de bat a 5 kala ovulasyon testlerim. normalde bukdr koyulmadı hiç reglme yakın ama genede yeterli koyulukta değil umut varmı sizce benmi abartıyorm.

bunlar kesin sonuçlar vermez canım böyle olup hamile olanda oluyo,olmayanda o yüzden zaten çok çok az kalmş senin en net sonuç gebelik testi.hatta artık yapabılırsn gebelik testini

slm geçen hafta yoktum....yeni geldim iş başı yaptım...benimde bugün adetim son gene başlıyacam ovu testlerine yoruldum her ay hüsranla geçmekten....

bunlar kesin sonuçlar vermez canım böyle olup hamile olanda oluyo,olmayanda o yüzden zaten çok çok az kalmş senin en net sonuç gebelik testi.hatta artık yapabılırsn gebelik testini
gebelik testi çıkarmı diyorsun..elim gitmiyor gebeliğe inan canım... negatif çıkacağına eminim sanki

Mrb hatunlar aranıza yeni katıldım.benim bi kizim war eylülde 3 yaşı biticek.kardes DUSUNUORUz artiq. Bu ay ovülasyon testi aldım sat30 temmuz.dun çift çizgi gördüm bugunde yumurta beyazı kıvamında yani uzayan akıntı war.yami yumurta catlamaya yakinmi demek bu.kizimda hiç böyle bişi yapmadım adetten hemen sonra kaldım.simdi hemen olsun çatladinda kacirmiyim yumurtami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…