- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.461
bende ilk kez gebelik testi yapıcam beklıcem diye kararlıyım ama şeytan şimdiden dürtüyo yaaa test yap diye resmen daha 14 gün var regl olmamaEvet ya, gecen ay resmen bi ara gebe olduguma inanmistim, gecikme falan olunca bir dekac gun boyunca kac tane kan, idrar testi yaptim hic belli degil. Ama bu ay gecikmeyi beklicem, yani insallah
Günaydıın kızlar, benim ovülasyon testim bi gün koyu bi gün açık gdiyo ben heralde tam saatlerinde ve sıvı tüketimini azaltarak yapmadım diye de olabilir. Bu ay pek beklentim yok yakalayabildiğimi zannetmiyorum bi dahaki aya artık hayırlısı
Eki Görüntüle 1602600
Bir arkadaşımız istemiş ama ismini unuttum. İnşallah görürsün. Benim koyu çizgi baya belirgindi.
daha var test yapmaya. Bugün 15. günüm. Yani ayın 20sinde test yapmayı düşünüyorum.Gebelikle ilgili sonuclar olumlu mu, yoksa daha var mi ogrenmeye?
[/QUOTE cnm pco yok bende
bunlar kesin sonuçlar vermez canım böyle olup hamile olanda oluyo,olmayanda o yüzden zaten çok çok az kalmş senin en net sonuç gebelik testi.hatta artık yapabılırsn gebelik testinikızlar merhaba;
ekledğim resimde alttaki olan bat a 6 kala ve üstteki de bat a 5 kala ovulasyon testlerim. normalde bukdr koyulmadı hiç reglme yakın ama genede yeterli koyulukta değil umut varmı sizce benmi abartıyorm. Eki Görüntüle 1602585
gebelik testi çıkarmı diyorsun..elim gitmiyor gebeliğe inan canım... negatif çıkacağına eminim sankibunlar kesin sonuçlar vermez canım böyle olup hamile olanda oluyo,olmayanda o yüzden zaten çok çok az kalmş senin en net sonuç gebelik testi.hatta artık yapabılırsn gebelik testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?