- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.481
emin değilim aslında ama 1 hafta kala çıkmış dün forumda birinin bende bi hafta kala bi denesem mi diye düşünüyorum ama bi cesaret lazım tabigebelik testi çıkarmı diyorsun..elim gitmiyor gebeliğe inan canım... negatif çıkacağına eminim sanki
cnm hoşgeldin yumurtan çatlama aşamasında demek 24 saat içinde bu iş bitecekMrb hatunlar aranıza yeni katıldım.benim bi kizim war eylülde 3 yaşı biticek.kardes DUSUNUORUz artiq.Bu ay ovülasyon testi aldım sat30 temmuz.dun çift çizgi gördüm bugunde yumurta beyazı kıvamında yani uzayan akıntı war.yami yumurta catlamaya yakinmi demek bu.kizimda hiç böyle bişi yapmadım adetten hemen sonra kaldım.simdi hemen olsun çatladinda kacirmiyim yumurtami
Aklmi karistirdin yarin sabah Yapicam sanirim ama niyeyse negatif cikicagna eminimemin değilim aslında ama 1 hafta kala çıkmış dün forumda birinin bende bi hafta kala bi denesem mi diye düşünüyorum ama bi cesaret lazım tabi
Ben sabaha karşı yapiyim garanti olsun.saol canimcnm hoşgeldin yumurtan çatlama aşamasında demek 24 saat içinde bu iş bitecekbugünü ve yarını mutlaka değerlendirmelisiniz
Hayirli haberlerini aliriz insallah :)daha var test yapmaya. Bugün 15. günüm. Yani ayın 20sinde test yapmayı düşünüyorum.
Aklmi karistirdin yarin sabah Yapicam sanirim ama niyeyse negatif cikicagna eminim
amin cnm çok haklısın bende stres yok ama merak ve heyecan aha çok aklmdan çıkaramıyorum düşünmiyim diyorum ama pek olmuyor :))Allah gonlune gore versin insallah. Sıkıntı yapma arkadaşım, kismetinde varsa olacaktir. Her seyin bir vakti, zamani vardir. Ben de cok strese giriyorum, ki daha yeni basladik denemeye. Ona ragmen ilk seferde olmadi diye stres yaptim. Bu konudaki sabit dusuncem; olacagi varsa olur zaten. Sen istedigin kadar ugras olmaz ya da korunursun bi hap unutmayla gebe kalirsin. Tamamen kader, kismet meselesi.
Rabbim bizi cok bekletneden bebislerimize kavustursun insallah
yani banada hep benim negatif çııkcak gibi geliyo yaaa ama merakta çok var.kendimizi negatif çıkıcak dıye alştırmak daha mantklı zatenAklmi karistirdin yarin sabah Yapicam sanirim ama niyeyse negatif cikicagna eminim
hoşgeldiiin cnm evet dün yoktun çok sıkıldım kimsecikler yoktu..senin bat 16 sı mı seninkini de çok merak ediyorumKizlar ben dun yoktm misafr agrladm tam 13kisiyorgunlktan öluyrm.oyuzden yoktmbaranzda ama aklm hep sizlrdeydi canlarm.napyrsnz bi gelsme varmi birilernde.ben 16sni beklyrm gebelj testi icin
Vala snradan uzulmemek icin kondrmak istemyrm ama benm adetten bi hafta once karnim belim cok agrrdi suan o yok kasigima sanci gryr sabah uyanp aniden kalktgm zamn iki gndr tatlmşeyma sende hiç belirti bi değişiklik var mı hissettiğin bişeyler
ooooo iyi iyi ya hadi inşallah ama negatifi görecek gibi hazırlayalım kendimizi.Vala snradan uzulmemek icin kondrmak istemyrm ama benm adetten bi hafta once karnim belim cok agrrdi suan o yok kasigima sanci gryr sabah uyanp aniden kalktgm zamn iki gndr tatlm
ooooo iyi iyi ya hadi inşallah ama negatifi görecek gibi hazırlayalım kendimizi.
Aynen oyle canim ya uzulmemek icn negatife hazrlyrm kendmi.korkyrm bi yandanda.sennknide merak edyrm aramzda cok bsey yok cnku tatlmooooo iyi iyi ya hadi inşallah ama negatifi görecek gibi hazırlayalım kendimizi.
Evet o yuzden olabilir ama dert etme olacagi varsa olur zaten hayirlisi, aylarca bu yonteme gore deneyip tutturamayan da var, korundugu halde gebe kalan da... o yuzden cok da stres yapmamak gerek. (Demesi kolay!)
canım sıvı alımının farklılığına göre testte de renk değişimi olabiliyo yoksa sürekli yumurtlamıyosundurDoğru diyosun cnm haklısın, rahat olmak lazm ama olamıyorum ki testim de öyle bi garip olunca yumurtammı çatlamıyo yumurtammı yok bilmemne bir srü senaryo ürettim şimdidenoyüzden gebelik modundan da çıktım olmadı diye düşünüyorum kesin eminim hatta Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar
canım sıvı alımının farklılığına göre testte de renk değişimi olabiliyo yoksa sürekli yumurtlamıyosundurya da hamilelikte ovulasyon testinde çıkabiliyor çok kapatmışssın sen kendini.
Artık çatlamaya başlar bugün itibariyle,yarın muhtemelen silik çıkacaktır şartları uygularsanDünde bugunde aynı böyle çıktı daha catlamadim yani dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?