Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm hoşgeldin yumurtan çatlama aşamasında demek 24 saat içinde bu iş bitecek bugünü ve yarını mutlaka değerlendirmelisiniz

Aklmi karistirdin yarin sabah Yapicam sanirim ama niyeyse negatif cikicagna eminim

Allah gonlune gore versin insallah. Sıkıntı yapma arkadaşım, kismetinde varsa olacaktir. Her seyin bir vakti, zamani vardir. Ben de cok strese giriyorum, ki daha yeni basladik denemeye. Ona ragmen ilk seferde olmadi diye stres yaptim. Bu konudaki sabit dusuncem; olacagi varsa olur zaten. Sen istedigin kadar ugras olmaz ya da korunursun bi hap unutmayla gebe kalirsin. Tamamen kader, kismet meselesi.
Rabbim bizi cok bekletneden bebislerimize kavustursun insallah

amin cnm çok haklısın bende stres yok ama merak ve heyecan aha çok aklmdan çıkaramıyorum düşünmiyim diyorum ama pek olmuyor :))

Kizlar ben dun yoktm misafr agrladm tam 13kisiyorgunlktan öluyrm.oyuzden yoktmbaranzda ama aklm hep sizlrdeydi canlarm.napyrsnz bi gelsme varmi birilernde.ben 16sni beklyrm gebelj testi icin

Kizlar ben dun yoktm misafr agrladm tam 13kisiyorgunlktan öluyrm.oyuzden yoktmbaranzda ama aklm hep sizlrdeydi canlarm.napyrsnz bi gelsme varmi birilernde.ben 16sni beklyrm gebelj testi icin
hoşgeldiiin cnm evet dün yoktun çok sıkıldım kimsecikler yoktu..senin bat 16 sı mı seninkini de çok merak ediyorum

evet 1 hafta var aramızda bende pek bi belirti yok normal olarak daha rahme bile yerleşme olmamıştır varsa.

Evet o yuzden olabilir ama dert etme olacagi varsa olur zaten hayirlisi, aylarca bu yonteme gore deneyip tutturamayan da var, korundugu halde gebe kalan da... o yuzden cok da stres yapmamak gerek. (Demesi kolay!)

Doğru diyosun cnm haklısın, rahat olmak lazm ama olamıyorum ki testim de öyle bi garip olunca yumurtammı çatlamıyo yumurtammı yok bilmemne bir srü senaryo ürettim şimdiden oyüzden gebelik modundan da çıktım olmadı diye düşünüyorum kesin eminim hatta Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar

canım sıvı alımının farklılığına göre testte de renk değişimi olabiliyo yoksa sürekli yumurtlamıyosundurya da hamilelikte ovulasyon testinde çıkabiliyor çok kapatmışssın sen kendini.

Dünde bugunde aynı böyle çıktı daha catlamadim yani dimi

Eklentiler

• 20150810_183242.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
canım sıvı alımının farklılığına göre testte de renk değişimi olabiliyo yoksa sürekli yumurtlamıyosundurya da hamilelikte ovulasyon testinde çıkabiliyor çok kapatmışssın sen kendini.

Evet cnm haklısın biraz moralim bozuldu tabi test tam istediği gbi çıkmayınca ama bu kdrrda can sıkmaya gerek yokki iyki buraya yazmışım gerçekten moral oluyosunuz beraber beklemek kolaylaştırıyo hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…