- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.501
Olabilir tabii ki. Umarim o gunu ve sonraki birkac gunu iyi degerlendirebilmissinizdirArkadaşlar benim önce akıntım oldu bir gün sonra çift çizgi gözüktü normal mi sizce?
yoo burda herkes sorulara cevap veriyo bılgısı dahilinde ,benim de gözümden kaçmış heralde..benim de sizin gibi önce akıntı oldu ertesi gün çift çizgiyi gördüm herşey normalBurada herkes tanıdığına bildiğine cevap veriyor herhalde !!!
Soru soran herkese cvp verilyr burda ama cok msj olnca ya gozden kacyr yada mesgul oldgmzdan bakamyrz sayfaya canim.cizgi aciklasacaktr iyi degrldrn hersey normalBurada herkes tanıdığına bildiğine cevap veriyor herhalde !!!
Benimde ayni sizin gibi 7 agustosta cft cizgi cikmisti yumutlama evresinden sonra silikleşneye başladı bat 11 hayirlisiArtık çatlamaya başlar bugün itibariyle,yarın muhtemelen silik çıkacaktır şartları uygularsan
Bu test bugune mı ait. eğer öleyse bence bu akşamı değil. yarın akşamı değerlendir canım. hem sperm kalitesi açısından daha iyi olur.arkadaşlar dün 10.günümdü düzenli adet olurum.dünü değerlendirdik.bugunu demi değerlendirmem lazım.yardımcı olursanız sevinirim
dün yaptım testi dünü değerlendirdik bugunude mi değerlendirmemiz lazım?Bu test bugune mı ait. eğer öleyse bence bu akşamı değil. yarın akşamı değerlendir canım. hem sperm kalitesi açısından daha iyi olur.
Test dune aitse bugünü mutlaka degerlendir tatlimmmmm tam yumurtlama donemindesin bende ayni senin gibi ciktiginda bir gun sonra degerlendirmistik bekliyoruz sabirla bat 10...dün yaptım testi dünü değerlendirdik bugunude mi değerlendirmemiz lazım?
o zaman bugünde olsun canım. çünkü test o halde olduktan sonra tahmini 24 saat içinde çatlıyor.dün yaptım testi dünü değerlendirdik bugunude mi değerlendirmemiz lazım?
çok teşekkür ederim hayırlısı artık hepimiz içino zaman bugünde olsun canım. çünkü test o halde olduktan sonra tahmini 24 saat içinde çatlıyor.
şansın bol olsun canımçok teşekkür ederim hayırlısı artık hepimiz için
sizin bat geldi çattı yerinizde olmak isterdimBenimde ayni sizin gibi 7 agustosta cft cizgi cikmisti yumutlama evresinden sonra silikleşneye başladı bat 11 hayirlisi
dünü değerlendirmiştik bugunude değerlendiririm öyleyse ay hadi inşallah ya hakkımızda hayırlısı olsunTest dune aitse bugünü mutlaka degerlendir tatlimmmmm tam yumurtlama donemindesin bende ayni senin gibi ciktiginda bir gun sonra degerlendirmistik bekliyoruz sabirla bat 10...
O test dune aitse kesnlkle bugunu kacrmayn siliklesr bygun tam zamani sizin icn canim hadi hayrlsidünü değerlendirmiştik bugunude değerlendiririm öyleyse ay hadi inşallah ya hakkımızda hayırlısı olsun
Canim vala bnde sabtszlanyrm 16si gelmyr bi trlusizin bat geldi çattı yerinizde olmak isterdim
Hcg sonuclarini bizimle paylas, hayirli haberlerini aliriz insallahBenimde ayni sizin gibi 7 agustosta cft cizgi cikmisti yumutlama evresinden sonra silikleşneye başladı bat 11 hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?