Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın kızlarr beklediği gün gelenlere iyi haberler alacağı güzel bi gün olsun ne kadar bu ay olmadığından emin olsam da bize de iyi beklemeler teste yeni bşlayanlara da umutlu bi ay olsun

Kizlar ben daha ovu.testine baslamadim bile mens.siklusum henuz bitmedigi icin ama bat i bekleyen arkadaslardan ricam, hcg sonuclarinizi paylasin, bizlere de umut olsun

Kizlar ben daha ovu.testine baslamadim bile mens.siklusum henuz bitmedigi icin ama bat i bekleyen arkadaslardan ricam, hcg sonuclarinizi paylasin, bizlere de umut olsun

Canım tabiki paylaşırız, hatta benimki olursa herkese umut olucağı kesin çnkü hiç kontrol çizgisiyle aynı düzeyde belirginleşmedi bi silik bi soluk şimdi 1000 sayfa fln geri gdip okudum da biraz, aynı idrarla iki test yapanlar olmuş testi denemk için onda bile farklı çıkabiliyomuş ama yine de bence çok güzel bişey kendini bilmek adına

Ay evet ya gerçekten farkli farkli ya cizgiler koyulu acikli değişiyor ve cift cizgiden sonra cizgiler aciklasmaya basliyor ve insan bekleme moduna geciyor yine bi umut diyoruz umarım dogru degerlendirmisizdir hakkimizda hayrlisi unarim hepimiz hamişizdirrr

Kesinlikle! Adeti duzenli olan ve akintilarini takip edebilen biri icin bile dogrulama testi olarak kullanilabilir.
Ki ben dogum kontrol hapi kullanip biraktigim icin tam duzeni bilemiyorum simdilik. O yuzden bu testler cok hosuma gitti

Predictor early de 4 gün öncesinde sonuç gösterebiliyor ama bu kdr beklemişsin bence garanti olsun bir iki gün daha sabır

Predictor en guvenilir testlerden biri olarak kabul edilse de, testte pozitif gorup kan testi yaptirdiginda negatif sonuc alanlar gordum. Ozel hastanede lab.da calistigim icin bu tarz seylere denk geliyorum bazen. Once negatif gorup sonradan pozitife sevinmek guzel de, tam tersi kotu oluyor arkadasim

aslında normal testle bile 1 hafta önce sonuç alan oldu şeyma cesaretini toplarsan merakında çok fazlaysa artık erken deil senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…