- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.521
Günaydın kızlarr beklediği gün gelenlere iyi haberler alacağı güzel bi gün olsunne kadar bu ay olmadığından emin olsam da bize de iyi beklemeler teste yeni bşlayanlara da umutlu bi ay olsun
Kizlar ben daha ovu.testine baslamadim bile mens.siklusum henuz bitmedigi icin ama bat i bekleyen arkadaslardan ricam, hcg sonuclarinizi paylasin, bizlere de umut olsun
Canim vala bnde sabtszlanyrm 16si gelmyr bi trlu
vala bana bi sene var gbi gelyr canim hic az kalms gbi hssetmyrm.ne zamn yapmlyim testi 16sndamiSeninkine bişey kalmamış cnm inşallah iyihaber gelir
vala bana bi sene var gbi gelyr canim hic az kalms gbi hssetmyrm.ne zamn yapmlyim testi 16sndami
Hcg sonuclarini bizimle paylas, hayirli haberlerini aliriz insallah
Canım tabiki paylaşırız, hatta benimki olursa herkese umut olucağı kesin çnkü hiç kontrol çizgisiyle aynı düzeyde belirginleşmedi bi silik bi soluk şimdi 1000 sayfa fln geri gdip okudum da biraz, aynı idrarla iki test yapanlar olmuş testi denemk için onda bile farklı çıkabiliyomuş ama yine de bence çok güzel bişey kendini bilmek adına
Bat im 16si canimNe zamandı cnm bat ın
Benimde 21Bat im 16si canim
Aslında 12-13 ü gbi erken gebelik testiyle deneyebilirsin negatif çıkarsa batında yeniden yapabilrsinBat im 16si canim
Benim de 22 si bakalımBenimde 21
Benim de 22 si bakalım
Suan erken demi yapmk icin tatlimAslında 12-13 ü gbi erken gebelik testiyle deneyebilirsin negatif çıkarsa batında yeniden yapabilrsin
Canım tabiki paylaşırız, hatta benimki olursa herkese umut olucağı kesin çnkü hiç kontrol çizgisiyle aynı düzeyde belirginleşmedi bi silik bi soluk şimdi 1000 sayfa fln geri gdip okudum da biraz, aynı idrarla iki test yapanlar olmuş testi denemk için onda bile farklı çıkabiliyomuş ama yine de bence çok güzel bişey kendini bilmek adına
Suan erken demi yapmk icin tatlim
Predictor early de 4 gün öncesinde sonuç gösterebiliyor ama bu kdr beklemişsin bence garanti olsun bir iki gün daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?