Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ya ben çok umutsuzum 12 gün var daha ama negatif olcak gibi geliyo.belirti melirti hiç yok hatta tık yok.olmadı mı ki

ya ben çok umutsuzum 12 gün var daha ama negatif olcak gibi geliyo.belirti melirti hiç yok hatta tık yok.olmadı mı ki
Ohooo benimde 10 gun var ve zaten su ara bisey hissetmememiz cok normal ancak kasiklarda agri falan yoksa genel belirtiler biraz daha bata yakin oluyo

zaten o kasık ağrısı denen şeyden hiç umudum yok en büyük belirti o galiba .çünkü regl de bile kasık ağrım olmaz

Bendede sıfır belirti ztn ümidim de yerlerde ama sanki sizin baby ler oldu gbi hissediyorum öyle bi his var içimde bizmi yapsak bi test napsak 10 kala test yapanlar olarak tarih yazarız artık

zaten o kasık ağrısı denen şeyden hiç umudum yok en büyük belirti o galiba .çünkü regl de bile kasık ağrım olmaz

Ne güzel işte cnm yumurtalıkların tertemiz demekki daha çabuk tutunabilir ben mesela acillik oluyorum karın ağrısı dan regl olunca, kist varmış meğersem bi tane yumurtalığımda aslında, iyi bişey yani senin için bu durum hiç moralini bozma cnm

Olabilir aslinda bata on kala ben ovilasyon tarihimden sonrada yaptim bikac test hayali cizgiler var ama sanirim bu insanda gelisen normal olaylarmis bu sebeple ümit baglamak istemem hayaletlere fakat 7 yada 6 kala erken gebelik testi düşünüyorum

Brncede canim agri olmamasi demek tutunmadi anlamina gelmez sadece birazcik bekliycez ve sonucu hep beraber kutluycaz

selam kızlar ekteki foto attım üsttekini şimdi yaptım alttakini sabah 10da nasıl değerlendireyim sizce :)

Eklentiler

• IMG-20150811-WA0002.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
selam kızlar ekteki foto attım üsttekini şimdi yaptım alttakini sabah 10da nasıl değerlendireyim sizce :)

Lh birden artmış yumurtan tamam yani, bugünü bence değerlendir, yarın silikleşirse çatlamış yola çıkmış demektir yarın daha da önem kazanır yarını da çizginin durumuna göre değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…