- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.541
ya benim 12 günüm vaaaarrr
aynen canım bende sendenimHer ne kadar herkese bat'i bekle desem de, bir hafta kala test yapacaklarin basindayim benuzuntu yasasin istemiyorum kimse.
Aynen bendeeeeaynen canım bende sendenim
yok yok şeyma kararlı ilk gebelik testi görmemize daha var ozamanAynen bendeeeehayatta bekleyemem
Ohooo bende çatlarim meraktan bata 5 kala falan kesin bakarim durumayok yok şeyma kararlı ilk gebelik testi görmemize daha var ozaman
Ohooo benimde 10 gun var ve zaten su ara bisey hissetmememiz cok normal ancak kasiklarda agri falan yoksa genel belirtiler biraz daha bata yakin oluyoya ben çok umutsuzum 12 gün var daha ama negatif olcak gibi geliyo.belirti melirti hiç yok hatta tık yok.olmadı mı ki
zaten o kasık ağrısı denen şeyden hiç umudum yok en büyük belirti o galiba .çünkü regl de bile kasık ağrım olmaz
Ay agzindan bal damliyor valla umarim hepimzin olmustur aminBendede sıfır belirti ztn ümidim de yerlerde ama sanki sizin baby ler oldu gbi hissediyorum öyle bi his var içimdebizmi yapsak bi test napsak 10 kala test yapanlar olarak tarih yazarız artık
valla bende senden ümitliyim cnm oldu gibi geliyo seninki banaBendede sıfır belirti ztn ümidim de yerlerde ama sanki sizin baby ler oldu gbi hissediyorum öyle bi his var içimdebizmi yapsak bi test napsak 10 kala test yapanlar olarak tarih yazarız artık
evet cnm kutlamalar başlasıııııınn diyebilelim inş.sonuçta bu sayfadan kaç tane hamille çıktıı neden bizde onlardan olmayalımBrncede canim agri olmamasi demek tutunmadi anlamina gelmez sadece birazcik bekliycez ve sonucu hep beraber kutluycaz
valla bende senden ümitliyim cnm oldu gibi geliyo seninki bana
selam kızlar ekteki foto attım üsttekini şimdi yaptım alttakini sabah 10da nasıl değerlendireyim sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?