Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

teşekkürler cevabın için bi kaç ay öncede kullanmıştım labaquick ama hiç bu kadar koyu yakalayamamıştım o yüzden bırakmıştım şimdide sureblab kullanıyorum kaç gündür silikti hep bugün değerlendiremem eşim görevde sabah gelecek nasipse sabaha inşallah :)

teşekkürler cevabın için bi kaç ay öncede kullanmıştım labaquick ama hiç bu kadar koyu yakalayamamıştım o yüzden bırakmıştım şimdide sureblab kullanıyorum kaç gündür silikti hep bugün değerlendiremem eşim görevde sabah gelecek nasipse sabaha inşallah :)

Daha mı iyi acaba surelab çnkü bnmde laboquick ve hiç tam koyu göstermedi bilmiyorum belki de aydan aya farkediyoda olablr tabi denemek lazım aynı idrarla iki testi denemeden bilmem pek mümkün diil, bu ay umarım senin için hayırlısı olur cnm iyi haberler alırsın inşallah

amin canım bende labaquicki toplu almıştım iki ay üstt üstte kullandım hiç böle koyulukta yakalayamadım 1 hafta kaldı ilk evlilik yıldönümü kutlucaz evlendiğimzden beri istiyoruz inşallah rabbim sanada isteyen herkese nasip eder.

Tatlim benimkide öyleydi cft cizgi olan gunu degerlendiremedik ama bir sonrako gunu degerlendirdik suan bekleme surecindeyim ama bence sende bu cft cizgilerde degerlendir bata ne kadar var
selam kızlar ekteki foto attım üsttekini şimdi yaptım alttakini sabah 10da nasıl değerlendireyim sizce :)

Tatlim benimkide öyleydi cft cizgi olan gunu degerlendiremedik ama bir sonrako gunu degerlendirdik suan bekleme surecindeyim ama bence sende bu cft cizgilerde degerlendir bata ne kadar var
sabaaha değerlendircez inşallah canım öğlenede iş görüşmem var öncesinde testi tekrarlıcam bata 15 gün var senin ne kadar kaldı

Yarn sabah ve akşamı mutlaka değerlendirin en kritik günler bol şansss
valla çift çizgiyi görmek böle heyecanlandırıosa gebelikte naparım bilemiyorum :)) inşallah değerlendircez teşekkürler ya kafam netleşti kızlar saolun sayenizde kaç aydır takip ediyorum kimi çiftten önce çiftt günü değerlendir felan diolardı kafa karışıyordu. :)

Sana katiliyorum canim okadar kafa karstirici biligiler okudum ki en net bilgileri sizin gibi ark. Aldim sayenizde bende cok seyden aydinlanmis oldum valla sizinle birlikte beklemekte ayri bi güzel

Sana katiliyorum canim okadar kafa karstirici biligiler okudum ki en net bilgileri sizin gibi ark. Aldim sayenizde bende cok seyden aydinlanmis oldum valla sizinle birlikte beklemekte ayri bi güzel
burasıı öle güzel ki moralll bozucuda oalbiliyor bazı yorumlar bazende şükür halimizede diyor insan ve ne olursa olsun burdan öğrendim çoğu şeyi bende moral depoluyorsun sizler gibi güzel arkd. sayesinde aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…