- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.581
canım kendimden çok senin olcak gibi yaaa belirtin var işte daha ne olsun yarın sabah yap noooluuur 4 güncük kalmışkizlaaaar cok negatif hissedyrm ya umudum yok sanki kasik agrsndan baska belrti yok hic
varsın canım26 ağustos ekleyin benide :)
Gecen ayda boyle oldu negatf ckmsti elim gtmyr teste banucum canim benim.idrarda daha ckmama ihtimali var ya.canım kendimden çok senin olcak gibi yaaa belirtin var işte daha ne olsun yarın sabah yap noooluuur 4 güncük kalmış
anlıyorum canım galiba benim ilk deneyimim olacağı için hevesim tavanGecen ayda boyle oldu negatf ckmsti elim gtmyr teste banucum canim benim.idrarda daha ckmama ihtimali var ya.
ya aslında 12-13 de koyu gibi geldi bana hatta sonra silikleşmeye başlamış umarıım değerlendirmişssinizdir o günleri.bende böyle 9.günde başladım siz gibi 14. günde yakaladıım 30 günde bir regl oluyorum.siz kaç günde bir regl oluyosunuz*Bu testleri benim için yorumlar misiniz
Gerçi bariz sılık duruyor ama
Henüz koyu çizginin çıkmaması normal değil mi ben adetinin bitiminin hemen ertesi günü yapmaya başladım sanırım ondan bekle bekle hep sılık çıkması beni biraz kötü yapti
Ay suppersin sen ya liste yapmis bize canim ay hadi onsaallah 5 tane hamissş inşallah16
21
22
23
26ağustos yok mu artıran
5TAne gebe
bunları hangi testle yaptınız . sanki bi koyulaşıp bi silikleşp gibi olmuşBu testleri benim için yorumlar misiniz
Gerçi bariz sılık duruyor ama
Henüz koyu çizginin çıkmaması normal değil mi ben adetinin bitiminin hemen ertesi günü yapmaya başladım sanırım ondan bekle bekle hep sılık çıkması beni biraz kötü yapti
Canim bilemiyorum ama cift gordukten sonraki sabah iliskiye girdik biz elimde 5 tane daha ovi testi vardi ve ben sabah iliskimizden sonra olmak kaydiyla 5 gun yaptim hergün hayalet çizgiler vardi belli belirsiz okuduklarima gore bu yumurtlama doneminin bittigini isaret ediyor ve bekleme suresine geciyorsun bugunde elimde kalan son testi degerlendirdim ve cift cizgiye yakin bi renk belirdi bende sasirdim 5 gun arayla yumurtlayamayacagima gore iki kez acaba neden boyle oldu bilemiyorum dollenmis yumurta bes gunde cikarmi onuda bilemiyorum varsa boyle seyler yasayan ark. Bizi aydinlatabilirmikızlar çifti gördüm sayılır ya şimdi sabahki birliktelikten sonra testi yenilesem etkilermi acaba sonucu yada akşama mı yapsam
bende yapmaya devam edimm canım o zamnn ki burda okumuştum ovülasyon testleri hamileliğide işaret die ki çokk öğrenen oldu burda inşallah hamilesindi hayırlı haberlerini alırızCanim bilemiyorum ama cift gordukten sonraki sabah iliskiye girdik biz elimde 5 tane daha ovi testi vardi ve ben sabah iliskimizden sonra olmak kaydiyla 5 gun yaptim hergün hayalet çizgiler vardi belli belirsiz okuduklarima gore bu yumurtlama doneminin bittigini isaret ediyor ve bekleme suresine geciyorsun bugunde elimde kalan son testi degerlendirdim ve cift cizgiye yakin bi renk belirdi bende sasirdim 5 gun arayla yumurtlayamayacagima gore iki kez acaba neden boyle oldu bilemiyorum dollenmis yumurta bes gunde cikarmi onuda bilemiyorum varsa boyle seyler yasayan ark. Bizi aydinlatabilirmi
darkgirl1adlı malum post: 42123521 .!.:bunları hangi testle yaptınız . sanki bi koyulaşıp bi silikleşp gibi olmuş
[QUÖyle "banu86, post: 42122673, member: 149240"]ya aslında 12-13 de koyu gibi geldi bana hatta sonra silikleşmeye başlamış umarıım değerlendirmişssinizdir o günleri.bende böyle 9.günde başladım siz gibi 14. günde yakaladıım 30 günde bir regl oluyorum.siz kaç günde bir regl oluyosunuz*
bende canım iki ay kullandm gitttigidiyordan almıştım toplu olarak bende de hep böle oluyordu o yüzden güvenmeyip bıraktım surelab kullandım bu ay daha çok memnun kaldım sende de aynı durumu görünce emin olmak için sordum inşallah yumurtlama var gibi akıntı durumunlada anlayabilirsn varmı akıntınCanm laboquick markası...bu c kısmı hep daha net daha koyu ama t kısmı sılık çıkıyor.... Valla ben hala yumurtlama olmamıştır diye düşünüyordum...şimdi hem kafam karıştı hemde umitlendim..hadi hayırlısı:
Ayy hadi inşallah hep birlikte kizlar hep birlikte yakalariz bu dönemi ve guzel haberlerle birlikte oluruz bende bata yakin cikar diye düşünüyorum ama daha bata kaldi 10 yarin 9 bilemiyorum bu kadar erken cikarmi diyebende yapmaya devam edimm canım o zamnn ki burda okumuştum ovülasyon testleri hamileliğide işaret die ki çokk öğrenen oldu burda inşallah hamilesindi hayırlı haberlerini alırız
canımm inşallah bu ay olacak hadi inşallahAyy hadi inşallah hep birlikte kizlar hep birlikte yakalariz bu dönemi ve guzel haberlerle birlikte oluruz bende bata yakin cikar diye düşünüyorum ama daha bata kaldi 10 yarin 9 bilemiyorum bu kadar erken cikarmi diye
[QUÖyle "banu86, post: 42122673, member: 149240"]ya aslında 12-13 de koyu gibi geldi bana hatta sonra silikleşmeye başlamış umarıım değerlendirmişssinizdir o günleri.bende böyle 9.günde başladım siz gibi 14. günde yakaladıım 30 günde bir regl oluyorum.siz kaç günde bir regl oluyosunuz*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?