- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.601
seni ekledik mi canım listeye kaç ağustosAyy hadi inşallah hep birlikte kizlar hep birlikte yakalariz bu dönemi ve guzel haberlerle birlikte oluruz bende bata yakin cikar diye düşünüyorum ama daha bata kaldi 10 yarin 9 bilemiyorum bu kadar erken cikarmi diye
21 agustos fstikseni ekledik mi canım listeye kaç ağustos
insallah canim benim ya insaallah biraz bekliycem ya sabretcem oncesinde iki kez gebelik testi ve bir kez kan testi vermistim büyük hayal kirikligi oldu denemelerde 2. Ayimiz oyüzden insaalah bu ay sabredip beklemeyi düşünüyorum bat a kadar ☺canımm inşallah bu ay olacak hadi inşallahöğrennenler var erken döllenme olduysa tabi ama bekle yinede istersn ovulasyona devam et .
4 eylul16
21
22
23
26ağustos yok mu artıran
5TAne gebe
bu testleri kaç gün önce yaptın bugün kaçncı günArkadaşlar günaydın 10. Ve 11. Gün yaptığım testlerim iki gün de ilişki oldu ilk yaptığım test koyuydu ikinci silikleşti çatlamış anlamına mı geliyor bu gece wc ye kalktığımda kasıklarımda ağrı hissettim.bu günde testi yapmalımıyım.
bugun 12.günüm 10. ve 11.günde yapmıştımbu testleri kaç gün önce yaptın bugün kaçncı gün
canım bugün testi yapabilirsin silik çkması gerekiyo teyit etmek için yapabilirsin ben 20. güne kadar yaptım.zaten yumurtlama gününü değerlendirmişssiniz tutmuşssa tuutmuştur inşallahbugun 12.günüm 10. ve 11.günde yapmıştım
çok sağol cnm inşallah tutmuştur ilişki peki gün aşırımı olması lazım artıkcanım bugün testi yapabilirsin silik çkması gerekiyo teyit etmek için yapabilirsin ben 20. güne kadar yaptım.zaten yumurtlama gününü değerlendirmişssiniz tutmuşssa tuutmuştur inşallah
bundan sonrası size kalmış artık yumurtlama olmuş zatençok sağol cnm inşallah tutmuştur ilişki peki gün aşırımı olması lazım artık
peki tamam cnmbundan sonrası size kalmış artık yumurtlama olmuş zaten
aaa doğum günümmm..o zaman seni de ekliyorum listeyepeki tamam cnmçok sağol batı beklemekten başka çaremiz yok (28 ağustos)
ekle ekle cnm inşallah müjdeli bir haber veririm Allah'ın izni ileaaa doğum günümmm..o zaman seni de ekliyorum listeye
Canim benim okudum senin mesajini cft cizgi ciktiysa yumuttlama donemindesin cizgi siliklesmeye basladiysada catladi demektir insaallah degerlendirmissinizdir ve bebişerimiz olur bekleyip görelim bakalimekle ekle cnm inşallah müjdeli bir haber veririm Allah'ın izni ile
peki tamam cnmçok sağol batı beklemekten başka çaremiz yok (28 ağustos)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?