Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayy hadi inşallah hep birlikte kizlar hep birlikte yakalariz bu dönemi ve guzel haberlerle birlikte oluruz bende bata yakin cikar diye düşünüyorum ama daha bata kaldi 10 yarin 9 bilemiyorum bu kadar erken cikarmi diye
seni ekledik mi canım listeye kaç ağustos

canımm inşallah bu ay olacak hadi inşallah öğrennenler var erken döllenme olduysa tabi ama bekle yinede istersn ovulasyona devam et .
insallah canim benim ya insaallah biraz bekliycem ya sabretcem oncesinde iki kez gebelik testi ve bir kez kan testi vermistim büyük hayal kirikligi oldu denemelerde 2. Ayimiz oyüzden insaalah bu ay sabredip beklemeyi düşünüyorum bat a kadar ☺

Arkadaşlar günaydın 10. Ve 11. Gün yaptığım testlerim iki gün de ilişki oldu ilk yaptığım test koyuydu ikinci silikleşti çatlamış anlamına mı geliyor bu gece wc ye kalktığımda kasıklarımda ağrı hissettim.bu günde testi yapmalımıyım.

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 44
bu testleri kaç gün önce yaptın bugün kaçncı gün

slm kızlar...heyecan doruklara çıkmış aman Allah ım...Şeyma bende merak ettim ne zaman yapacan testi...:)
bende ovü testine başladım yine bu ay çift çizgiyi bekliyorum....geçen ay tamam bu kez demiştim çok umutlanmıştım ama olmadı kısmet...

merhaba kızlar ben pkoluyum 2 negatif tüp bebek denemem var bu ay 3 deneme olacaktı dondurulmuş emriyoşarımla vazgeçtim önümüzdeki adetle 3 deneme olacak .inş. gerek kalmaz evde kalan testlerimi bu ay değerlendirmek istedim bugün adetimin 12 günü 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor. bir kez pozitifi yakaladım bu testlerde o ayda incir kürü uygulamıştım.bu ayda soğan kürü uyguluyorum geçen adetim 45 günde geldi ve az oldu inş. bu ay pozitifi yakalarım önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmak zorunda kalmam bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…