- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.261
yapma cnm yapma bende çizgiyi görmeden hırpaladım adamı cuma cumartesi haydeee haftasonu geldi diyerek nolduu pazar günü çizgiyi gördüm adam cıvıklaştı ben ona ciddi ol diyom o bana niye mahkemedemiyim diyo sonuç kirli sepeti :mymeka:
UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....
isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH
1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:
3.Aica- 11.09.2009 teste başladı :teytey:
4.İronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:
11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:
12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı.13/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:
13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey:
14-SadeceMeyra- beklemede
15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:
16. Marall - kırmızı kartı beklemede
17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:
18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:
19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:
HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:
Sibelll datlummm, dün yakaladın çifti diye tarih attım tamam mıı kaydirigubbakcemile
Kızlar Listede olmayanlar,olupta test baslayanlar,teste baslayıpda çift çizgiyi bulanlar varsa tarihlerini yazarsanızz iyi olur eklerim listeye.:1hug:
sorma şekerimmm tiffin kadrolu kankasıyımm yerim ben onuda onun bebişinidee maşallahhhh darısı bizlere inşallahhhhhhkıssslar bu çiçekcik var ya yeni hamişlerden tiff in kankası. tiff fikfikçi başıydı çiçekciği geçici olarak yerine atadı ama çiçekcik daha şimdiden fikfik den usanmış. kıssss tiff görürseklava: valla :)))))))
yok demiiiii :hulya: :hulya: :hulya:şiişşşştt üşenmek yok!klava: çok ayıp lmaz: bu yolda üşenmeden "usanmadan" ilerlemek şart!!!!!!!! gelsin bakalım ov. testin hayırlısıyla bu ay güzel haberler geliceek kaydirigubbakcemile2
fikfiklere devammmmmmmmmmm bebeki alıcaz başka yolu yokkkkkk kaydirigubbakcemile3evet bebekimmmmmmmmmm,görmüştümmmmmmmm
cicekcikkkkkk fikfikçibaşıııııııııııı fikfikten bıkmak yoookk kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin arkadaşım ..çiçekçik sen daha önce kullanmamışmıydın... ben iki ay ara verdim şu sitede en mantıklısı ovl.test kullanmak. en azından önemli günleri biliyorsun. ve takviyeler tabiki. ben bayramdan sonra bal+tarçın +çörekotuna devam edeceğim ve kocişe de kürler boş durmak yok.. inş. hiçbirine gerek kalmaz...........
arkadaşlar bend ovulasyon testi alıcam nerden alıyosunuz yardım lütfen
arkadaşlar bend ovulasyon testi alıcam nerden alıyosunuz yardım lütfen
benide alın listeyeeeeeeeeeeeeeee nüfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alırız tabi canımm
fikfikci basımız olmadan olur mu hiiiçç kaydirigubbakcemile3
testlere ne zaman basladın cicekcim ? yada basladın mı
OFFF KAFAYI SIYIRDIM HERALDE SABAHIN 5 VE BENİM NE İŞİM VAR AYAKTA YANLIZ BEN DE BU AY OKADAR EMİN VE KESİN KALMAYACAĞIMA İNANIYORUM Kİ HERKEZE ÖLE DİYORUM KESİNLİKLE OLMAYACAK BİRDE ADET OLUCAĞIMA İNANDIĞIM İÇİN SORANLARA AAA BİZ VAZ GEÇTİK KORUNUYORUZ DİYORUM ANNEMİN DEDİĞİ GİBİ BİRDE HAMİŞ KALIYOMUŞUM AMANNNN NE YAPALIM CANIM HER KORUNMA 100%100 DEĞİLKİ HEHEHE VALLAHİİ BEN SIYIRDIM:a015::uhm::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?