Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ahahahahah süpersiniz siz ya :roflol: :roflol: laylaylom yaparkene gitmiş yiğenlerim sepetee :a015:

allahım yarabbim ya yine kaynatmışsınız hehe. ekrana bakıp gülüyorum yeğenimde bu kadın kafayı yedi diyordur kesin :roflol:

vee bana ayrılan sürenin sonuna geldik,, ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi hepinize iyi akşamlar iyi geceler iyi ......... :))))) yarın görüşürüzzz

görüşürüz sibelimm..
bende cıkıyorum. iftara kaynanama davet ettirdim kendimizi kaydirigubbakcemile2
gidip hazırlanayım
herkeze hayırlı iftarlar,iyi akşamlar. gorusuruz mckks

benim kırmızlar bitti. teste de başladım, doktora da gittim. doktor cumartesi i,çin yumurtamın çatlayacağını söylemişti. test yaptım ama hala çift çkoyu çizgiyi yakalayamadım. bir de doktor hafif akıntın var dedi, fitil verdi. fitil kullanmaya başladığımdan beri daha beter akıntı olmaya başladı. hafif lekelenme şeklinde oluyor hala. anlayamadım ben de. bu ay durumum karışık. diyorum içerde bişey var onu mu söküyor acaba. ama kist falan yoktu. herhalde enfeksiyon gibi bişey vardı, ondan verdi herhalde. doğru düzgün konuşmuyor ki bu doktorlar ya.

sorma şekerimmm tiffin kadrolu kankasıyımm yerim ben onuda onun bebişinidee maşallahhhh darısı bizlere inşallahhhhhh
yok valla görmesin kızar hemen değiştirem yaw dün geldi kırmızılar çok sinir oldumm 10 ay dır fikfik fikfik fikimmm çıktıııı kaydirigubbakcemile3

şiişşşştt üşenmek yok! klava: çok ayıp lmaz: bu yolda üşenmeden "usanmadan" ilerlemek şart!!!!!!!! gelsin bakalım ov. testin hayırlısıyla bu ay güzel haberler geliceek kaydirigubbakcemile2
yok demiiiii :hulya: :hulya: :hulya:
aminnnnnnnn inşallahhhh canım benimm

evet bebekimmmmmmmmmm,görmüştümmmmmmmm
cicekcikkkkkk fikfikçibaşıııııııııııı fikfikten bıkmak yoookk kaydirigubbakcemile3
fikfiklere devammmmmmmmmmm bebeki alıcaz başka yolu yokkkkkk kaydirigubbakcemile3

canım benim hoşbuldukkkkk opuyorumnanaktan
ilk kez yapcam bu testlerden yaa daha önce yapmadım ne bilim üşendimmm yapmayaaa :kedi: ama gelen giden yok boşa kürek çekiyorum gibi sanki hoş yumurtladığımı anlıyorum kaç kerede doktor ulturasonda gördü tesdüfen ama nafilee bakalım tiff direk sitenin adını yolladı bana alacaksın dediiii ben de ona nasıl ses ederim aldım valla yarın gelcek cumadan başlıycam yapmaya ben erken yumurtluyorum inşallah hayıurlısı olur tatlım hakkımızda bakalım deneysel bir dönem beni bekliyor
adaçayıda içmeye başladım bakalımmm senin yaptığın bal tarçın çörek otunuda yapabilirim hatta dur gidip hazırlıyım kaydirigubbakcemile3
neyse görüşürüz sonra hakkımızda hayırlısıııı

arkadaşlar bend ovulasyon testi alıcam nerden alıyosunuz yardım lütfen

merhaba canım,
internetten alıyoruz canım gittigidiyor'dan.Eczanelerin cogu bilmiyor,çoğundada çok pahalı,biz gayet uyguna alıyoruz buradan tanesi 1liraya geliyor. oraya girip bi incele istersen cnm.

bu ay ilk defa bu testlerden kullandım...10 eylülde başladım..ertesi gün kasık ağrılarım ve ara ara akıntılarımbaşladı..yumurtladığımın farkındayım ama testler negatif çıkıyor...bugün silik çizgi çıktı ilk defa ama benim testim bitti..acemilik işte içinde 5 tane olandan almıştım (pahalı üstelik)...
galenik markalı testten almıştım..kullanan var mı??varsa memnuniyetlerini merak ediyorum...
bir de çizgi silik çıkınca yumurtladım mı sayılıyor yoksa yumurtlama çok yakın mı demek oluyor anlamadım...yardım...

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH

1.idil - ßekLemede

2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:

3.Aica- 11.09.2009 teste başladı :teytey:

4.İronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:

5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede

6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:

7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.

8.loneliness - ../../.... testlere başladı :teytey:

9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.

10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:

11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:

12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı.13/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:

13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey:

14-SadeceMeyra- beklemede

15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:

16. Marall - kırmızı kartı beklemede

17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:

20. cicekcik - ../../.... testlere başladı(başlayacak) :teytey:

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:

loneliness tam tarihi bilmedigim için boşluk bıraktım canımmm
cicekcimm seninde teste basladın mı,baslamadın mı bilemedigim icin öyle yazdım :kedi:

kızlar geri sayım başladı adetime son 6 gün ondan sonra cee eee bi bakıcakmışım ki kırmızı kart sahalarda :)heheheh
654321VE BEN REGL OLDUMMMM

OFFF KAFAYI SIYIRDIM HERALDE SABAHIN 5 VE BENıM NE ıŞıM VAR AYAKTA YANLIZ BEN DE BU AY OKADAR EMıN VE KESıN KALMAYACAĞIMA ıNANIYORUM Kı HERKEZE ÖLE DıYORUM KESıNLıKLE OLMAYACAK BıRDE ADET OLUCAĞIMA ıNANDIĞIM ıÇıN SORANLARA AAA BıZ VAZ GEÇTıK KORUNUYORUZ DıYORUM ANNEMıN DEDıĞı GıBı BıRDE HAMıŞ KALIYOMUŞUM AMANNNN NE YAPALIM CANIM HER KORUNMA 100%100 DEĞıLKı HEHEHE VALLAHıı BEN SIYIRDIM:a015::uhm::sm_cool:

alırız tabi canımm
fikfikci basımız olmadan olur mu hiiiçç kaydirigubbakcemile3
testlere ne zaman basladın cicekcim ? yada basladın mı

günaydınnn herkese öncelikle kandiliniz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallahh
testlere cuma günü başlamayı 18.09 da yani başlamayı düşünüyorum reglim biter bitmez erken yumurtluyorum çünkü şekercimm opuyorumnanaktan

ayy canım benim toptan sıyırdık kafayı yalnız değilsin canım merak etme
allahım inşallah gönlüne göre verir opuyorumnanaktan

öncelikle herkesin kandilini mübarek olsun.Bu gece ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…