- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.621
Hoşbulduk canım sagol inş ben saat 3 den sonra Sıvı çok almıyorum 3 saat idrarı mı tutuyorum hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum yarın saat oynama olabiliyor 10 dk bekliyorum sonuç için doğru mu yapıyorumyeni gelenler hoşgeldiiiii.. ayağınız uğurlu gelmiştir umarım sizinde dileğiniz gönlünüzce olur
aaynen cnm doğru yoldasınHoşbulduk canım sagol inş ben saat 3 den sonra Sıvı çok almıyorum 3 saat idrarı mı tutuyorum hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum yarın saat oynama olabiliyor 10 dk bekliyorum sonuç için doğru mu yapıyorum
Inş pozitifi de görürüm canım bunlar testlerim bakar mısınaaynen cnm doğru yoldasın
hoşgeldin sefalar getirdin bende bu ay soğan suyu içiyorum inşallah şifa olur rabbim yardımcımız olsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğemerhaba kızlar ben pkoluyum 2 negatif tüp bebek denemem var bu ay 3 deneme olacaktı dondurulmuş emriyoşarımla vazgeçtim önümüzdeki adetle 3 deneme olacak .inş. gerek kalmaz evde kalan testlerimi bu ay değerlendirmek istedim bugün adetimin 12 günü 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor. bir kez pozitifi yakaladım bu testlerde o ayda incir kürü uygulamıştım.bu ayda soğan kürü uyguluyorum geçen adetim 45 günde geldi ve az oldu inş. bu ay pozitifi yakalarım önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmak zorunda kalmam bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
hoşgeldin sefalar getirdin bende bu ay soğan suyu içiyorum inşallah şifa olur rabbim yardımcımız olsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe
Tatlim 12 13 14te dahada koyulasabiliyor birde testi yaptiktan sonra 10 dkka bekledikten sonra renk acilmaya baslayabiliyo tatlim benim cft cizgim aksama dogru resmen rengi acildi bilmiyorum normalmi ama testi 10 dkkdan sonra ciddiye almayin diyolarInş pozitifi de görürüm canım bunlar testlerim bakar mısın
Canım benim adetlerim düzensiz ne zaman gelir belli olmaz inş yakındır ama:) genelde 15 gün koyu çıkıyor vakalım bu ay Ne olacakyok canım daha yumurtlamamışssın ama çok yakın zaten genelde 12-13 veya 14-15 te oluyo
Hoşbuldum canım çok sagolasın :) inş. gerek kalmaz :) benim bugün adetimin 12 günü 4 gün sürdü adetim 2 bekledim 7 günü soğan kürüne başladım sabah aç ve akşam yemeğinden önce içiyorum :)) hakkımızda hayırlısı olsun:)hoşgeldin sefalar getirdin bende bu ay soğan suyu içiyorum inşallah şifa olur rabbim yardımcımız olsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe
hoşbulduk ne güzel ya bat sayımına başlamışsınız en heyecanlı yeri hadi hayırlısı hepiniz ovulasyonda çift çizgiyi gördünüz mü?Hoşgeldiniz kizlar aramiza hep birlikte bat geri sayimindayiz
ben hep aynı saatte yapmaya çalışıyorum canım destek için sagol bende 10 dk geçirmiyorum hemen resmimi çekiyorum :)Tatlim 12 13 14te dahada koyulasabiliyor birde testi yaptiktan sonra 10 dkka bekledikten sonra renk acilmaya baslayabiliyo tatlim benim cft cizgim aksama dogru resmen rengi acildi bilmiyorum normalmi ama testi 10 dkkdan sonra ciddiye almayin diyolar
Yaa bir arkadas vardi, bat'i 11'iydi, yani dun. Test yapip haber edicem dedi, cevap verdi de kacirdim mi acaba?
10.günümde o kopkoyu 2 çizgiyi gördüm 11. gün silikleşti fena bel ağrım var belkide çatladı yumurtam değerlendirdik günlerimizi..soğan suyunu bende sabah aç karnına akşam da yatmadan içebiliyorum..ama sabah taze yapamıyorum ben akşamdan yapıp sabah içebiliyorum..malum işe gittiğim için bekleyemiyorum yapılıp soğumasını..diyorum ki bu soğan suyu testlerimizi etkilemez dimi?kaç gün yapacaksınHoşbuldum canım çok sagolasın :) inş. gerek kalmaz :) benim bugün adetimin 12 günü 4 gün sürdü adetim 2 bekledim 7 günü soğan kürüne başladım sabah aç ve akşam yemeğinden önce içiyorum :)) hakkımızda hayırlısı olsun:)
ben testen 2 saat önce sadece sıvı alımını bırakıyorum wc ye gidiyorum mecbur o şekilde namaz kılamıyorum 10.günümde 2 çizgide kopkoyu belirgin çıkmıştı dün silikleşti..ama normalide koyu olup sonrası silikleşmesi.. kaçıncı gunundesin sen şuan ?Şimdi bir yorumda okudum da bende testeb en az uç saatte önce bir şey yemeyi içmeyi bırakıyorum ama idrarı mi tutuyorum..uç saat içinde bir kaç ke gidiyorum lavaboya acaba testlerin ondanmi ssılık gibi çıkıyor...
Yanlış mi yaptım ben bunca zaman yoksa
ben testen 2 saat önce sadece sıvı alımını bırakıyorum wc ye gidiyorum mecbur o şekilde namaz kılamıyorum 10.günümde 2 çizgide kopkoyu belirgin çıkmıştı dün silikleşti..ama normalide koyu olup sonrası silikleşmesi.. kaçıncı gunundesin sen şuan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?