Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Şimdi benim 4 gün kanamam oluyor bir kaç günde sılık şekilde kanamam devam ediyor velhasıl ben 8 gün yikaniyorum.....
Yoksa sizin kaç gün adet oluyorsunuz...

Benim adetim 4 gün kanamam oluyor ama bi 4 günde sılık de olsa devam ediyo

o pozitifi gördüysen ne güzel canım maşallah bence etkilemez diye düşünüyorum canım ben 15 gün yapmayı düşünüyorum canım pko var bende inş. bende pozitifi görürüm :))

ben Laoquick marka kullanıyorum canım

laboquick ovulasyon testini kullanıyorum ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur

ben 6-7 gün az da olsa adetim sürüyor..10.günümde gördüm yumurtlamayı şaşırdım da hayırlısı inşallah

o pozitifi gördüysen ne güzel canım maşallah bence etkilemez diye düşünüyorum canım ben 15 gün yapmayı düşünüyorum canım pko var bende inş. bende pozitifi görürüm :))
hepimiz için hayırlısı canım inşallah yaptığımız testler sondur hayırlı haber alırız..bende 15 gün yapıcam inşallah fena gaz yapıyor ve wc ye çıkartıyor soğan suyu

Tatlim o bendim yani şoyle bisey oldu benim normalde test yapmaya başladigimin ilk günü cft cizgiyi cok koyu gordum sonra biz çalışmalara basladik ama ilk gun test yaptigimda 19.gündeydim ve cft cizgim 19.gunde belli oldu muhtemelen ozaman yumurtladim ve elimdeki testlere devam ettim ama ve cizgiler silikleşmeye başladı 5. Cift cizgiden 5 Test sonrada bir silik bir koyu birbirine yakin renklerde cizgiler cikti bata 10 kala yaptim yani ama daha var bugün 9 kaldi bekliyorum sabirla bakalim neler olcak
Yaa bir arkadas vardi, bat'i 11'iydi, yani dun. Test yapip haber edicem dedi, cevap verdi de kacirdim mi acaba?

hoşbulduk ne güzel ya bat sayımına başlamışsınız en heyecanlı yeri hadi hayırlısı hepiniz ovulasyonda çift çizgiyi gördünüz mü?
Ben pazar pazartesi 2 gün çift gördüm dün tekrar yaptım silik çizgi wardi yani çatlamis oluo.ve ben sabaha karşı değerlendirdm durumu.beklicez bakalım inşallah Hepimiz sırayla gebelikte çift çizgi gorurus

Tatlim ovulasyon testi bat 10 da yaptim cift cizgi gördüm biri koyu biri silik ama bir ton falan şimdi de düşünüyorum 5 günde iki kez yumurtlama olmayacagina göre cizginin ne anlama geldigini bilemiyorum
merhabalar laboquick le bu ay bende ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum benim bat 02 eylül.

hoşbulduk ne güzel ya bat sayımına başlamışsınız en heyecanlı yeri hadi hayırlısı hepiniz ovulasyonda çift çizgiyi gördünüz mü?
Evet ovulasyon tarihinde 19. Gunde yumurtlamam oldu sonra cift cizgiyi gördüm ama sonra ovi testine devam ettim 5. Günde tekrar cift cizgiyi tekrar gördüm iki kez cift cizgiyi gördüm ne anlama geliyor inan bilemiyorum erken dollenme oldu desem 5 gunde cikarmi onuda bilmiyorum oyuzden heves ve hayallerimi kirmizilari gorene kadar bekliyip görücem bakalim nasip

Pardon 24. Gunde tekrar test yaptim ovi testinin de 5.siydi onu demek istedim yani arada 6 gun var alti gundn
Normal normal kesinlikle benim 19. Gunumde cift cizgi cikti 20 21 22 23 silikti hep git gide silikleşti ve dün aksam 24.günumdu teste devam ettim elimde son bi tane kalmıştı tekrar cift cizgi oldu biri koyu digeri ona yakin koyulukta cikti tatlim

bat e son üç gün kala gitgide koyulaşıyorsa ovulasyon testi hamileymişsin. yok aynı koyuluktaysa değilmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…